41..........היום...............

מצוטטת

New member
../images/Emo41.gif תראו אותה זאותי ../images/Emo41.gif

באה נפלה עלינו על המורניג עם רשימת קניות למכולת דרישות מהקטלוג באה לקחה לעצמה בנוסף את הזכות להיות חוצפנית יענו אכלי ת'
, למה אופו שהוא היא גם סיפרה שהיא הולכת לנפוש לה בים וזהו פוק נעלמה אזזזזזז רותינק'ה אופו את ילדונ'ת

רות 2

New member
חזרתי ................

ואללה הצלחתם לחמם לי את הנשמה את הלב, וכן, אני זקוקה לזה היום.............! תודה אישית לכל אחד מכם ! ברחתי לי לים הבוקר, אפילו ויתרתי על הפלפון ועל יום עבודה , ניכנסתי לרכב ונסעתי ............כן עם השנים בגין אופי עבודתי למדתי להנות מנסיעה ארוכה(רק אם אין לנסיעה מטרה) הגעתי לנהריה......... טוב עופרה הציעה לי להתפשט- אז מודה ומתוודה מצב רוח לא איי איי אז הולכת לישון.... עשיתם לי טוב חיבוק אישי ממני

*יערית

New member
רות..רות..רות......./images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ואם תגידי די..ואם תגידי לא רוצה מי בכלל יקשיב לך.....

עוף כנף

New member
וכרגיל, בהצתה מאוחרת...

מזל טוב !!!!!
כמי שעברה את הארוע הדרמטי הזה של להיות 41, לפני חודש, הגעתי למסקנות הבאות: * להיות בת 41 זה בדיוק כמו להיות בת 40, אבל שנה יותר. * זה לשמוח כשאת אומרת את הגיל, ולא מאמינים לך * זה להתלבט באותן ההתלבטויות כמו בגיל הטיפש עשרה * זה להביט על ה"צוציקים" בני ה- 40 מינוס ממקום מנוסה יותר... ועוד יתרונות שמצאתי...: THE PERKS OF BEING OVER 40 1. Kidnappers are not very interested in you. 2. In a hostage situation you are likely to be released first. 3. No one expects you to run into a burning building. 4. People call at 9 PM and ask, "Did I wake you?" 5. People no longer view you as a hypochondriac. 6. There is nothing left to learn the hard way. 7. Things you buy now won't wear out. 8. You can eat dinner at 4 P.M. 9. You can live without sex but not without glasses. 10. You enjoy hearing about other peoples operations. 11. You get into heated arguments about pension plans. 12. You have a party and the neighbors don't even realize it. 13. You no longer think of speed limits as a challenge. 14. You quit trying to hold your stomach in, no matter who walks into the room. 15. You sing along with elevator music. 16. Your eyes won't get much worse. 17. Your investment in health insurance is finally beginning to payoff 18. Your joints are more accurate meteorologists than the national weather service. 19. Your secrets are safe with your friends because they can't remember them either. אז, העיקר איך מרגישים...
לגבי בליינד דייט, טוב, טיפים אין לי, אבל, תשובה רצינית (סבן) לשאלה שנתקלתי בה לגבי סיום פגישה כזאת: שאלה: איך מסיימים בליינד-דייט גרוע בצורה חלקה ויפה? תשובה: לא נעים לי להגיד לך אבל אם הגעת למצב של בליינד דייט, את כבר בצרה. עכשיו אם הגעת לבליינד דייט עם קוף, אז את ממש שוחה בג'ורה. אבל, אל תדאגי אני פה בשביל לעזור לך. יש לי כמה שיטות. אם אתם הולכים לסרט, אז בהפסקה, כשאתם יושבים באולם, את מתחילה לספר לו על התקופה שישבת בנווה תרצה ועל הקריזים ששברת בבידוד. תוך שנייה הבחור אומר לך שהוא הולך לשירותים ומאז את לא רואה אותו יותר. אם אתם יושבים במסעדה ואוכלים, את קודם כל מזמינה לך את כל התפריט אח"כ את מודיעה לו שאין עליך שקל ובסוף את מספרת לו על הפטריה שיש לך בשסי. אם הבן אדם נשאר איתך יותר משתי שניות, סימן שהוא גינקולוג עשיר מאוד וזה דווקא לא רע, בשביל בליינד דייט. אבל, אם את בן אדם טוב, שקט ועדין, ויש לי תחושה שאת כזאת, את צריכה להסתכל לבחור בעיניים ככה בשרמנטיות, לתת לו את המבט המפתה, ללקק עם הלשון על השפתיים ככה… ולתקוע נאד. זהו, פשוט וקל. לא? שוב, לא יודעת אם הייתי נוהגת כך... ו..מתנות:

*יערית

New member
הדהמת אותי../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif

את נראית כל כך צעירה...
ואוו ........אני והפליטות שלי
מזל טוב גם לך אם כך

סליחה על ההפרעה

חיפשתי אותך באיזשהו שרשור רק בכדי להזכיר לך ש... מחר (מוצ"ש) יתקיים משחק כדורגל מאד חשוב לעתידה של האומה. בין הנבחרות ישראל-קפריסין. אז נא לרשום ביומן: 29.03.03 שעה 20:00 (שעון קייץ). הערוץ הראשון. תודה וסליחה על ההפרעה.

*יערית

New member
../images/Emo124.gifתשמע.....

תודה על שהזכרת לי ...מיד מכינה פונפונים, דגלים,סרטים,ציבעי פנים,זיקוקים..... אך אני לא מתחברת לכדורגל ולא חשוב לי מי אבל...הם אחלה רקע בווליום נמוך..לראות את השרירים האלו רצים ממקום למקום פשוט עושה את סיפתח השבוע לנעים יותר
מוצ"ש זה רק לסרט טוב עם יין או בירה! מודה לך מקרב
על התיזכורת....ומקווה שתמשיך כך בצורה נאמנה וטובה
שבת שלום איש

Lonely In Blue

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif עד מאה כעשרים

הצרפתית שם
והתרגום : את יודעת מה קורה לאשה אינטלגנטית, מקסימה, וכה נפלאה כמוך ביום ההולדת שלך
את עולה בגיל, כמו כולם
יום הולדת שמח

מזל טוב

בוקר טוב ראשית מזל טוב, ואם באמת רוצה להעלות את מפלס ההצלחה, ממליץ מאוד להוריד את מפלס האגו, בהצלחה

maof

New member
אולי קצת האיחור../images/Emo140.gif

מזל טוב ילדונת
מעוף

blonda3

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

ברכתי אותך בפורום השכן, אבל היה נחמד לקרוא גם כאן, בפעם הבאה שאת נוסעת לנהריה שתדעי-שיש בפורום השני אנשים שגרים שם...אולי ישמחו לארח אותך. נחמדים.

למעלה