401

Velma Kelly

New member
401 ../images/Emo58.gif

זהו זה! לא יכולתי לחכות יותר וראיתי
אמממ היה כזה.. ריק. לא יודעת להסביר! אהבתי את כל הקטע עם לוק, למרות שזה היה צפוי, התספורת של קירק לא משהו
אבל לא אהבתי את הסוף עם לורליי ואמילי ורורי.. יותר נכון לא הבנתי אותו.. מישהו מוכן לעזור לבלונדינית מסכנה?
שורה תחתונה: התגעגתי. מאוווווווווווד התגעגעתי! וטוב שהם חזרו! ואני שמחה בשביל סוקי וג'קסון - גם את הקטע הזה אהבתי!
אז זהו, אני בתהליכים לפרק הבא.. תגובות התרגשות ממישהו?

אני בפרק 18

כמוך כמוני לא יכלתי לחכשות ואני במסע הורדות מטורף היום ראיתי 9 פרקים !! ואם את רוצה שאני אסביר אני אסביר לך אבל לא הבנתי כל כך מה את רוצה שאני אסביר תסבירי את עצמך עוד טיפה למה את רוצה הסבר ואז אני אתן לך את ההסבר שלי ואני מקווה שההסבר שלי יהיה הסבר נכון. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטע צריכים להכניס את המשפט המפגר ההזה לספר הישיאים המשפט עם הכי הרבה שימוש במילה "הסבר" אני לא תקין בשעה כזאת..

gilmorefreak

New member
9 פרקים?../images/Emo2.gif

אני בשלושה פרקים ליום למשך שבוע חשבתי שאני שוברת שיאים!
9 פרקים? פאק! אהה...וגל, מזל טוב! יאיי!
אמממ..טוב
למטה..על הפרק שראית.. קודם כל, אני ממש לא זוכרת איך נגמר עם רורי, לורליי ואמילי..
אולי תרענני את זיכרוני ואני אנסה להסביר? ושנית כל, עם לוק היה צפוי?
אותי זה ממש הפתיע! טוב נו, קורה.

gilmorefreak

New member
../images/Emo3.gifאין...

קודם על אני רואה פרק ואוכלת צהריים ככה כל יום שיש פרק..
ואממ את שני הפרקים האחרים לפני שאני עולה לישון..[אני פשוט הולכת לישון ממש ממש מאוחר, העיקר לראות פרק..|מכורה|
]

Kill Bernard

New member
השיא שלי אי פעם היה חמישה ../images/Emo3.gif

וגם אז זה היה יותר מידי. נרדם לי התחת. מחשב זה פתרון עלוב לראות גילמור..

אבל עשיתי קומבינה

סיבבתי את המחשב פונה למיטה קירבתי אותו אליה ועכשיו אני יושב\שוכב במיטה ורואה גילמור בהכי סבבה ולי לא נרדם התחת חחח

נצל"ש לא ספוילר כולם לפה..

במהלך כל העונות יש מין נעימה כזאת לא יודע איך להסביר .. את המנגינה עם המלל "לה לה לה להלהלה,לה לה לה לה לה לה לה" לפמים זה שמח לפעמים זה עצוב ואני חייב את זה מישהו יודע איך קוראים לזה??? תודה לעונים.

Red Ribbon

New member
תשובה לשאלה בשאלה

רוב הנעימות הן של מישהו בשם Sam Phillips (תחפש את הקטעים הקצרים, פחות מ- Megabyte, לא הארוכים). השאלה היא - איך מבדילים בין נעימה לנעימה? אני מחפש את זו של סוף פרק 9, של העונה הראשונה, די באדיקות ועוד לא מצאתיה.

לאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אני רק קולט עכשיו שאני בפרק 19 !! עוד 3 פרים ואני מסיים את העונה המדהימה-עונה 4 !! לא רוצה להיות בקצב של ארצות הברית הכי כיף מרתונים ולצפות בכמה פרקים חדשים ביחד לא רוצה בבקשהההה לא .. אוףף החיים אכזריים ! תגידו העונה ה5 איך היא? אני מאמין שטובה מאוד כמו ה4 כי אין דבר כזה עונה לא טובה של בנות גילמור..

gilmorefreak

New member
אממממ...../images/Emo122.gif

אוקיי לדעתי העונה החמישית הייתה די טובה בהתחלה, עברה נפילה קטנה אבל עכשיו אני נהנת יותר מפרק לפרק!
אה, אבל לא מתקרבת לרביעית, אין כמו הרביעית..
ואמממ..כן אין על העונה הרביעית, האהובה עלי!
פרק 19? הווו איזה כיף נעשה ממש מעניין שם אה?
חכה אחרי שתראה את 22, ישר תתחיל את החמישית..סורי..
אממממ..אבל עדיין אם תראה נניח פרק ביום ככה...[מי יכול לראות רק אחד?
] יקח לך קצת זמן להגיע לקצב של ארה"ב...לא יודעת,בלה. יהייה טוב..תצטרף לדיונים שלנו על כל פרק...

Kill Bernard

New member
היי, דוקא אני סיימתי אתמול בדיוק

את הרביעית - ולא התחלתי את החמישית למרות שהיה לי
(טוב, אבל די לא היה זמן..
אני אמשיך ישר כשאני אחזור)

עכשיו סיימתי עונה רביעית !!../images/Emo58.gif

יששששששששש לוק ולורללי יחדדד- זה היה טיפה צפוי אבל שג'יסון הופיע שם ודיבר עם לוק חשבתי שהכל הלך אבל לא לא הלך כלום יאיייייייי יאהה רורי ודין איזה כיף מה זה רציתי שיחזרו שוב כל הזמן שהם לא היו יחד הוכיח כמה הם אוהבים ! קשה לי לדבר רורי איבדה תבתלוין מזל שלדין ולא לג'ס וראיתי חלק מהפרק ה1 בעונה ה5 וואו מתחיל יפה ממש אהבתי איזה כיף!! מת על גילמור!!!

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo12.gifאתה רציני?

"יאהה רורי ודין איזה כיף מה זה רציתי שיחזרו שוב " בעעעעעעעע.....איכס, בלה, לא!
שונאת את זה שהם חזרו, שונאת, שונאת, שונאת!
*נרגעת* וכן, הם ביחד, פאןפאןפאן

Kill Bernard

New member
../images/Emo58.gif למה?

דוקא זה חביב!
לא מפריע לי. זה מעניין. ו.. לי אף פעם לא הייתה בעיה עם דין. זה לא אשמת הבחור שלא עשו לו חיים מרתקים במיוחד!
אם כבר, הקטע עם ג'ס מיצה את עצמו - מבחינת העלילה גם איתו לא הייתה לי בעיה (רק מבחינת העלילה. הוא כ"כ מעצבן!
) - פשוט.. הוא הלך וחזר והופיע יותר מידי פעמים.. דין חי שם, הגיוני שהם ימשיכו לראות אחד את השני מידי פעם ויהיו איתם דברים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

שום מילה על ג'ס מבחינתי, ובלי שום קשר שאני מעדיפה אותו ושונאת את דין, החזרה של דין ורורי הייתה חסרת טעם ונוראית. זה נעשה תוך כדי בגידה ואני לא מוכנה לתמוך בזה בשום דרך. גם נחמד שרורי לא הייתה עם דין שנה וחצי ונראה שהיה להם קשר תמים למדי, ורורי הייתה תמימה למדי, ופתאום דין מגיע והם שוכבים ביחד? WTF?

../images/Emo58.gif

היא תמיד אהבה אותו,לפי דעתי כשג'ס הגיע הוא היה דבר שהיא לא הכירה לפני כן והיא קצת לנסות..נמאס לה מ"הגבר המיושב" [דין] שלה.. אז היא רצתה להתפרע והיא התפרעה,אבל היא הבינה מהר מאוד עד כמה היא וג'ס לא מתאימים וכשג'ס הלך היא הבינה עד כמה טעתה עם דין ולפי דעתי היא תמיד אהבה אותו..אז זה טוב שהם יחד סוגרים מעגל !

למעלה