401

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo11.gif

הוא נשוי! לא סוגרים מעגל עם מישו נשוי כששוכבים איתו..והוא נשוי!
עשתה טעות, בעיה שלה שתלמד לחיות עם זה...אם הם נועדו להיות ביחד אז גם הוא עשה טעות לא? אז הוא ואישתו יכולים להתגרש והוא ורורי יכולים להנות להם או לסגור מעגל, ווטאבר, אבל הוא נשוי!
בעיה שלה שהיא תמיד אהבה אותו והתייחסה אליו כמו לזבל וזרקה אותו בסוף.. דווקא לפי דעתי ג'ס ורורי התאימו יותר ודי חירבשו עם מערכת היחסים הזאת, הידידות ביניהם בנתה הרבה ציפיות ובסוף החברות הייתה די שיטחית ומעצבנת לדעתי...

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ג'ס ורורי הרבה יותר מתאימים מדין ורורי, אם כבר נוגעים בנושא הזה, ורורי כן סבלה עם דין מדי פעם. היא הרגישה כבולה, לחוצה, הוא היה מתפרץ עליה וכועס עליה סתם. רורי לא הלכה לג'ס כדי "לגוון" היא הלכה לג'ס כי נמאס לה. לדעתי, הסבר פשוט מהחיים יהיה להגיד שבגלל שהיא ראתה את דין עם אחרת, הביטוי you don't know what you've got till it's gone השפיע עליה והיא רצתה את דין לעצמה שוב. רורי גם אמרה את זה ללורליי אחרי שהיא עשתה את המעשה עם דין במשפט הכי נורא שרורי, או מישהו, אמר לאורך כל הסדרה - זה בסדר לשכב עם דין גם כשהוא נשוי כי הוא היה שלה קודם. אז רגע, אם דין היה בוגד ברורי עם זו שהוא יצא איתה לפני רורי, גם זה היה בסדר כי היא הייתה שם קודם? ואני שונאת "סגירות מעגל" שכאלה. במציאות זה בקושי וקורה.

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

גם לי לא הייתה בעיה עם דין וגם אני חושבת שזאת לא אשמתו שעשו לו חיים משעממים למדי והפכו אותו לבסוף לנואש ואובססיבי משו. פשוט..אממ..אממממ..הוא נשוי! והוא ורורי כבר לא כזה בקשר טוב..זה פשוט נראה מוזר ולא קשור, רורי ודין שוכבים להם ככה...זה..מוזר! ג'ס, טוב, אותו אני שונאת..
ואכן הלך וחזר יותר מדי פעמים..שפשוט יעלם כבר או משו...
ודין ורורי, בכיף, נפגשים, מדברים, אין ברירה זאת אותה העיירה..אבל..בלה. לשכב ביחד?
חוצמזה שהוא אומנם חי שם..היא כבר לא כל כך..
אחחח..אבל הריב בסוף הפרק, של לורליי ורורי היה פשוט מעולה..אני אוהבת לראות אותן רבות..
*בורחת*

למעלה