40 הגדולים (2003) בערוץ VH1...

i4britney

New member
40 הגדולים (2003) בערוץ VH1...

הייתם מאמינים או לא? אבל בריטני נכנסה למקום 22 ב-40 הגדולים לשנת 2003 בערוץ VH1 שממש לא נוהג לשדר את בריטני וכן כן היא אפילו עקפה את "ביוטיפול" של כריסטינה אגילרה ואת "קרי מי אריבר" בין הלהיטים הכי מצליחים השנה! הרשימה: 40. Lisa Marie Presley - "Lights Out" 39. Pink - "Trouble" 38. Avril Lavigne - "I'm With You" 37. Sting - "Send Your Love" 36. Sarah McLachlan - "Fallen" 35. Ashanti - "Rock Wit U" 34. Norah Jones - "Come Away With Me" 33. No Doubt - "It's My Life" 32. Nickelback - "Someday" 31. Aaliyah - "Miss You" 30. Dave Matthews - "Gravedigger" 29. Christina Aguilera - "Beautiful" 28. Michelle Branch - "Are You Happy Now" 27. Snoop Dogg f/Pharrell & Uncle Charlie Wilson - "Beautiful" 26. Audioslave - "Like a Stone" 25. Liz Phair - "Why Can't I?" 24. Kelly Clarkson - "Miss Independent" 23. Justin Timberlake - "Cry Me a River" 22. Britney Spears f/Madonna - "Me Against the Music" 21. Matchbox Twenty - "Bright Lights" 20. Eminem - "Lose Yourself" 19. Coldplay - "Clocks" 18. Johnny Cash - "Hurt" 17. OutKast - "Hey Ya!" 16. Beyonce f/Sean Paul - "Baby Boy" 15. Jewel - "Intuition" 14. 3 Doors Down - "Here Without You" 13. Jennifer Lopez - "I'm Glad" 12. Fountains of Wayne - "Stacy's Mom" 11. Train - "Calling All Angels" 10. Maroon 5 - "Harder to Breathe" 9. John Mayer - "Bigger Than My Body" 8. R. Kelly - "Ignition" 7. Black Eyed Peas - "Where Is the Love?" 6. Jason Mraz - "The Remedy" 5. Evanescence f/Paul McCoy - "Bring Me to Life" 4. Kid Rock f/Sheryl Crow - "Picture" 3. Beyonce f/Jay-Z - "Crazy In Love" 2. 3 Doors Down - "When I'm Gone" 1. Matchbox Twenty - "Unwell" נוסף על כך היא מקום 1 בדואטים של השנה: 3)Picture - Kid Rock f/Sheryl Crow 2)Crazy In Love - Beyonce f/Jay Z 1)Me Against The Music - Britney Spears f/Madonna כל הכבוד לבריטנוש על ההצלחה של MATM בעולם,נקווה שגם הסינגלים הבאים יצליחו ככה
!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifיפה לה../images/Emo70.gif

זה הישג טוב
נקווה שהסינגלים הבאים יצליחו יותר

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifנו..את זה אני יודע..

אבל מה הקשר
לא היית רוצה לראות את בריטני מקום ראשון במקום מקום 22
אני בכל אופן הייתי רוצה...

i4britney

New member
אתה יודע אסי...

זה קליפ שיצא רק לפני כחודשיים והוא כבר נכנס ל-TOP40 , אני לא ציפיתי בכלל שהיא תיכנס ואם היא עקפה את כריסטינה וגסט'ין מבחינתי זאת נקראת הצלחה אדירה וגם מקום 1 בדואט של השנה אז בכלל! חוץ מזה היא כן הייתה מקום 1 במצעד הסינגלים העולמי שלושה שבועות עם השיר הזה וזה מה שבאמת חשוב!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifנו..סבבה...

אבל לאט לאט הוא רק הולך ונחלש ולא להפך... חוץ מזה..יש שם הרבה שירים חדשים..אפילו יותר משל בריטני שנכנסו למקומות גבוהים.. אבל אתה לא מבין מה שאני אומר.. אני לא אומר שזה לא טוב מקום 22...זה מקום נחמד.. אבל תמיד אפשר מקום ראשון

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifכן...גמני לא..

אגב...למי שיש YES....ערוץ מיוזיק בוקס התחיל לשים את הקליפ של בריטני MATM והוא דיי חורש עליו...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני לא יודע...

תסתכל למטה בכתוביות...אתה תראה אותו מתישהו..

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifועוד החברה Jive לא רצתה...

שבריטני תוציא את השיר הזה,ובריטני התעקשה... לפעמים העקשנות מניבה פירות

למעלה