4/7 שרשור יומי!

K e R e N18

New member
א'?../images/Emo12.gif

שיהיה בהצלחה בובית

צליל88

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifילדים הם עם חמוד../images/Emo9.gif../images/Emo179.gif

ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה. טוב, הם חמודים קצת. טוב, הם סוג של מופרעים. אבל נהניתי היום והלך לי טוב! [שחר, קרן ומורן, זה כנראה בזכות הב"הצלחה שלכן
] אז הגענו לשם בבוקר. אוספים את הילדים בכיתות. השם של הקבוצה שלי הוא הולנד. [הנושא הוא מסביב לעולם
] תפילה. לילדים אין סידור. טוב, נתפלל איתם בע"פ. חזרה על ההמנון שלנו. "וכולם יודעים שהולנד הם האלווווופים!"
אח"כ סתם חילקנו להם לחמניות ושוקו, ילדים הם כזה עם קשה. "המורה, פתחי לי השוקו" -"אני לא מורה, אני צליל!" כמה פעמים אמרתי את זה היום
. אח"כ הפעלה עם ליצנית לכל הקייטנה. מא'-ו'. תחרות מדריכים! הידד! מכל קבוצה בוחרים מדריכים.. מבין שלושת המדריכות הקטנים האלו החליטו לצעוק "צליל תלכי את! צליל תלכי את!"
והלכתי. וכמו שאר המדריכים חבשתי כובע של דג. ואז תחרות עם טושים וכל הקבוצות.. ומי המדריכה שהביאה ניצחון לקבוצה שלה? מי המדריכה שזכתה בשביל הקבוצה שלה מקום ראשון?! אני
המסירות שלי זה משהו
"אהה צליל שלנו! צליל של הולנד"
טוב, שלושת המקומות הראשונים עולים לגמר. פה שמו לי משהו לא ברור של אינדיאנים על הראש
. איכשהו קשורה משרוקית ואני אמורה להגיע איתה לפה שלי ולשרוק וזה מזכה את הקבוצה שלי בנק'. מקום ראשון, מנצח בן. מקום שני, מנצח בן. נשארנו עוד שלוש בנות ועוד בן [עלינו סה"כ ששה כי העלו גם את המדריכים של שלושת הקבוצות שהתנהגו הכי יפה, אבל זה לא משנה וגם לא מעניין
]. ואז מתחיל העידוד.. "צליל הולנד! צליל הולנד!" באמא'שלכם תסתמו
. ואז עשיתי תרגיל והתכופפתי והצלחתי להכניס את המשרוקית לפה. "ובגלל הטריק הזה הולנד יזכו בשתי נק' ולא בנק' אחת!" יאיייי
ואז הייתה תחרות, וקסמים.. היה מגניב, באמת נהניתי
אח"כ ניפחנו בלונים ענקיים.. אין לי מושג אם זה בגלל שהילדים מוגבלים או משהו, אבל רק המדריכים עשו את זה
[גם כי חלק ביקשו וגם כי סתם נהנינו מזה
].. ככה יצא שחבורה של 20 בני 18 מוגבלים רצים ברחבי האולם שם עם שקיות שעתידות להיות בלונים
היה כיף
אח"כ סתם הרבצנו עם הבלונים אחד לשני
אח"כ היו שירים [זוכרים את אגדו? [ככה כותבים את זה בכלל?] אגדו-דו-דו.. שוב, המדריכים רקדו והילדים ישבו ושילבו ידיים, כדי שיקבלו עוד נק'
ואז חלוקת ארטיק. אני חייבת לציין, מכל האחד-עשר ילדים שיש לי בקבוצה, שניים בלתי נסבלים
הראשון רדום כולו, אני בספק אם הוא יודע מי הוא. השני רחפן לגמרי. כמה פעמים הוא נעלם לנו היום
. אז לקחתי איתי את הרחפן [כי הראשון היה רדום
] להביא ארטיקים. ורצנו והשגנו את כולם והיה כיפחיים! [הזהרתי אותו שאם מחר הוא הולך לאנשהו בלי להודיע הוא לא יקבל ארטיק
אני כזאת רשעה
] ואז הסיוט נגמר. הסעות ולבית.
מסקנות מהיום הזה:
ילדים בני 6-7 הם באמת מתוקים.
טוב שאני לא בכיתה ו', הילדים שם ממש מופרעים
. איך המדריכים שלהם רדפו אחריהם..
"מ', אז מה, כיף בכיתה ו'?" -"מגעילה אחת אני בא איתך להדריך כיתה א'" תחלום על זה
[מ' נלחם על כיתה ו'.. אבל ממש.]
אין לי מושג מה ההתלהבות מארטיק רמזור. רק לי זה לא טעים?
אנחנו אולי המדריכים, אבל אנחנו בעצמנו זקוקים לקייטנה
היה לי כיף היום
באמת
.
אל תשכחו, הולנד האלופים! אנחנו תמיד מנצחים!
זהו. מגילה 2 תגיע אחרי השיעור נהיגה

a Warming Sign

New member
יאי..ואני חשבתי שאת לא אוהבת את

היצורים האלה
ממש יום השפלת מדריכים היה לכם,מה?
את רוצה להגיד לי ששום ילד לא עיצבן אותך עד כדי סטירה? את טובה. ובגיל הזה גם אנחנו אהבנו רמזור..עכשיו זה נראה לי דוחה:| מחכה למגילה הבאה

K e R e N18

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי...חח
נראה שאת נהנית...
איזה קייטנה מוזרה...בד"כ ההפעלות אמורות להיות לילדים ולא למדריכים
טוב,העיקר שהם קיבלו ארטיק רמזור
[וזה דווקא סבבה, טעים
]

הם עם מתוק ../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

וגם את
. - איך הייתה התפילה בע"פ?
הם רבו על המנגינות?
- שוקו ולחמניות זה הכי
. ו...אני גם רוצה, המורה
. קרועים. שמעי, קשה להתנתק מהלימודים..ואת כרגע בגדר המורה המחליפה שלהם.
- שכוייח על המקום הראשון, צליל שלנו ולא ניתן אותה
. יאא, זה מזכיר לי את כל השירי קייטנות... "1 2 ו-3 או-או או-או-או "הולנד" תמיד בראש, או-או או-או-או 4 5 ו-6 או-או-או או-או-או כל השאר עולים באש או-או או-או-או וכו' וכו' וכו'
" , או - "המדריכה [צליל
או המורה
] הגידי לנו מי הקבוצה הכי טובה..אהאהאה... "***"? לא לא לא! "***" לא לא לא!! "הולנד" - כן, למה לא?!?!?!?! [
] מקום שלישי? לא לא לא! מקום שני? לא לא לא! מקום ראשון....כן למה לא?!"
סתם. לא ניסחף. אבל אין כמו התקופה הזאת
. ואשכרה גם אנחנו זקוקים לאיזו קייטנה
. - ארטיקים זה כל הכיף שילדים בקייטנה מחכים לו יום שלם
.
- ילדים הם באמת עם חמוד. אבל שנה הבאה ניכווח עד כמה
. טוב, אמרתי לך, נמאס לי כבר להתגעגע
. בע"ה, היום.

../images/Emo6.gif העיקר שנהנית ../images/Emo8.gif../images/Emo180.gif

"צליל הולנד צליל הולנד"
ענק!!!!!!!!!! תהני בובה

shiran™

New member
../images/Emo6.gif

הולנדדדדדד!!!! גו צליל! גו צליל! שמחה שנהנית! את לא עייפה אחרי? ואת כותבת מצחיק כבר אמרו לך את זה הא?

צליל88

New member
ת':../images/Emo179.gif

ירדן- וואלה, באמת התחשק לי לתלוש לו את האוזן
ועוד יגיעו הימים שאני אגיד לך שאני באמת לא אוהבת את היצורים האלו
קרן- גם אנחנו חשבנו
פעם הבאה אני אשמור לך את שלי
. היום למשל קיבלתי שניים מיותרים אז הלכתי והחזרתי
גליה- הם לא רבו, כולם מאותו ביה"ס. אבל הם שכחו את המנגינה של אדון עולם, ואני בערך מכיתה ו' לא שרתי את זה
הו יופי, מורל. עד שחברנו להם המנון ממש מושקע [במנגינה של 'במדינת הגמדים'] הם לא רוצים לקלוט אותו.. או-הו שנה הבאה, מחכה לשמוע
ענבל- תודה
ואני משתדלת להנות, הוכחה למעלה
|בדגש|שירן- הו, כל-כך רציתי לישון.. אבל אז סתם מרחקתי את הזמן עד שיצאתי לשיעור נהיגה
[זה מזכיר לי סיכום שבועי
]

shiran™

New member
איך אני אצא מודגשת?

כתבת בדגש וכאילו זה לא מספיק גם לא כתבת סדגש סתם..

C u b e

New member
קראתי הכל ! ../images/Emo13.gif

ילדים יכולים להיות חמודים אם הם רוצים, חוץ מזה שאם המדריכה חמודה אז הם מתנהגים בהתאם...
אני ממש שמחה שנהנית בייב

Gal isr

New member
בואי הנה, בואי לכאן, אני שולח לך

צליל מכוון. אחרי שנים שם- חוסר ודאוווות. חזרות למסיבת סיום. הרגע קיבלתי טלפון מהמנהל בבורגר, יש ביקורת היום- רוצה אותי בעבודה.

לומינגו

New member
מישהו פה *שיעול* מושפע מנדבי!

עליתי עליך
הוא כזה חמוד. חבל שהוא שביעיסט. (בדיוק כשאני מנסה להשתקם מפדופיליה...)

לומינגו

New member
big minds think alike ../images/Emo45.gif

וכן, קצת מתלהב. אבל הוא חמוד, מתלבש טוב, ושר יפה. זה מספיק בשבילי

למעלה