4/7 שרשור יומי!

אחרי שקראתי ../images/Emo180.gif

כמה תגובות של אנשים והגבתי גמאני (נו, חייבת
) אני מגיבה גם.... חזרתי לא מזמן מירושליים היה ממש כיף!! אבל קריעת תחת.. למה לא מייצרים חולצות 3/4 בדיוק כשאני מחפשת אותן?! עד שמצאתי חולצה היא עלתה 64 שקלים.. לא, אתם טועים, אני לא אקנה חולצת טריקו בכזה מחיר!! צ'טערת... הגג שאני מוכנה זה 50 ש"ח וגם זה יקר לדעתי לחולצת טריקו שקניתי אחת דומה לה ב30...
חשו מעצבים
טוב חוצמזה... היה כיף לבלות את הבוקר עם הבנדוד הבונבון שלי שמסתבר.... אוהב אותי.. [על אף ההצקות הבלתי פוסקות שלי
] אבל אני יכולה להבין אותו..(
) ובטח גמאתם...
טוב דיי חפרתי.. עוד מעט שיעור נהיגה וכרגע, כן ממש ברגע זה אני הולכת לתת יחס מיוחד לאחיין הכי הכי הכי הכי חמוד בעולם!! הרי הוא
האחיין שלי
טוב באמת חפרתי
הב א נייס דייי
אה וסם, דברי איתי..

shiran™

New member
עבדתי

אתמול שמרתי על בני דודים שלי.. חשבתי שאני הולכת לשמור על ילד בן 5 וילדה בת 9 כרגיל.. ושכחתי שנולדה להם עוד ילדה
בת חודשיים! איזה מתוקהההההההההההה!!!!!!!! קוראים לה על שם סבתא שלי.. כזאת מתוקה. נרדמתי שם איתם
והיום אולי סוף סוף ללכת לאכול גלידה בגלידריה המדהימה?

C u b e

New member
"יום שלישי את יודעת...."

הייתי בחזרות לטקס מ-1 וחצי עד 5. אוף זה כ"כ מתיש לרקוד בחום הזה ועוד השכבה לא משתפת פעולה, חופשי כולם מבריזים ולא באים... זה ממש מעצבן. היום מרוב שהיה שוק בחזרות, היה קטע שפשוט נמאס לי לרקוד באמצע איזשהו ריקוד אז עזבתי את הבמה באמצע השיר [ואני עוד שורה ראשונה באמצע
]. אניוואי, המורה שלי למתמטיקה כבר ביררה את הציונים של הבגרות, והגענו יחד למסקנה שאני לא צריכה לגשת שוב ל-007! כי גם אם אני לא אשפר במועד ב', יש לי ממוצע סופי במתמטיקה-> 90, שזה מעולה. אז זהו, אני שמחה
אני בכל זאת אגש ל-006 לנסות לשפר. עוד מעט אני הולכת לראות את הסרט "הבועה" עם חברה. וזהו.

C u b e

New member
ג'יזס...

ראיתי את ההודעה הראשונה שבה היה כתוב "יום שלישי את יודעת" וחזרתי על השגיאה... זה אמור להיות "יום שישי את יודעת". אני סתומה

shiran™

New member
ואני לא הבנתי .. חשבתי את צוחקת

עליה
איך אפשר לטעות בדבר כזה? ככזמש"א

shiran™

New member
יא!

קודם כל מאיפה האומץ והחוצפה לצאת באמצע הריקוד?
אף אחד לא העיר לך על זה? מוזר.. איך ביררת את הציון שלך? גלי לי גם! וסופי 90 זה מעולה
ו.. תהני בסרט!

למעלה