4 ימים בלי אינטרנט....

4 ימים בלי אינטרנט....

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה אבל.....אני חייבת! 4 ימים! 4 ימים...וואי אני מכורה קשות! כל הזמן הרכבתי פאזל של 3000 חלקים עם התאום והאמא... גררררר אני צריכה חיים! התגעגעתי מאוד.... בטח אף אחד לא יגיב להודעה הזאת....אוף...

4 ימים בלי אינטרנט זה ממש ממש

שום דבר
אבל אני מבין את הבאסה אם האינטרנט מפסיק לפעול ולו לשעה חברת האינטרנט המזופתת שלא יקבלו פרסומת ממני מקבלים צעקות בטלפון

beenINSANE

New member
שום דבר?

יום אחד בלי אניטרנט ואני תולה את עצמי... מכורה שכמותי... אצלי הוא מתנתק כל הזמן אבל לא לימים שלמים. שעה זה מספיק כדי להרוג אותי (מעניין אם זו אותה חברה...)

beenINSANE

New member
חחה טוב

אז זאת בעיה של כולם כי זו לא החברה שלי. אני בכלל בכבלים ושם החברה דומה ל- מרק

Ez sLeeP

New member
בונבון,

יש לך אותו מודם וספק כמו שלי?! Cant Be! וול, אני עוד מתקופת הניסוי (כן, כשזה לא עלה כסף *מתגאה ברומניותי*), והנזקים והבעיות והמחדלים מעולם לא פסקו. ועוד הבורות של הסו-קולד-טכנאים האלו. עוד בוחרים לבזותי בטלפון כי אינני שומע את דבריהם. עם הידע שלי על המערכת שלהם (מרב התקשרויות), אני יכול לנהל את החברה הטיפשית הזו!!!! נדבו'ש.

Rain Star

New member
תומר וגל...ואופיר...תראו משו...

כן כן, אני דורש תגובות לכתבה הבאה

Rain Star

New member
תומר וגל...ואופיר...תראו משו...

כן כן, אני דורש תגובות לכתבה הבאה

Rain Star

New member
אופס, נשלח פעמים, אני דורש

[URL='http://']סקילה באבנים ע-כ-ש-י-ו[/URL]

אריהOfir

New member
אהמממממ...

אני חושב שגברת קנדל ארליך צריכה להיות מודל לחיקוי. שמעתי שהיא שווה סוף

משעשע במיוחד

ממש נותן גוון אחר לתואר, "האישה שמאחורי כל אדם גדול". ואני אומר, עד מתי אישה לאישה זאב? לא נמאס לכן? הרי מי שמע על בחורה בת 22 שהיא כבר לא בתולה (!) שותה (!!) מעשנת (!!!) ואף התנסתה בסמים (!!!!). עושה רושם שגברת ארליך חיה לה בעולם משלה. כיף לשמוע נשים חכמות שבאמת יש להם מה להגיד לעולם. כן ירבו. אני בכלל לא מבין למה אני מגיב, היא כזאת מטומטמת שזה כואב. איש יקר

מורי!

הכול מצויין. אני פשוט נורא עסוק בגלל העבודה ומת מעייפות כל הזמן בעיקר. אבל אני אתרגל, ושזה יקרה, אני אחזור לפקוד את הפורום כמו פעם. אני, לא נעלם לשום מקום. אוהב תמיד, איש יקר

Ez sLeeP

New member
אשמח להגיב, אם יורשה לי,

למרות שאני לא מן הנמנים בפנייתך לקהל המצומצם..
בריטני אכן צריכה למות, אך לא מן הסיבות שצוינו לעיל. פשוט התרבות הקלוקלת שהיא מביאה עלינו, ועוד במיינסטרים, ועוד בסכנת השתלטות, מעצם היותה אייקון פופ (וכידוע, תרבויות פופ עתידן לגמד רגלינו, AKA - מורדים וחברים..). מי שמא על מסקרה נוזלת כאמצעי פיתוי מחוץ לעולם הפורנו, ואני מדבר הארד-קור פורנו.. והזנותיות שלה.. נו באמת. עוד מעט תשיר לי כמו כריסטינה, שכולנו יפים, וכולנו בני אדם, ואז אבחין בכמה פקצות שאימצו את הראיון, והביאו לידי ביטוי וחשיפה את עודפי משקלן בחוצות ת"א. אין גבול לסבל האנושי?.. בריטני, לצערי, לקחה יותר מידי קשה עבודת סגל היחצנים שלה. מה שהיא לא הבינה, שהמערכת היחסים עם ג'אסטין היא לצורכים תקשורתיים בלבד, ובכי התמרורים שלה, מיותר הוא. הפלא ופלא, ומה רב הנוי, כשיורדות המכירות, ואפילו הצהובונים לא טורחים לפרסם את מפגשיה המיניים הארעים. צוהריים טובים. נדבו'ש.

למעלה