4 בבוקר...

crysania

New member
אה! למה קוראים לך רון?

ביעעעע... לאח שלי קוראים רון ועד עכשיו אני יודעת שזה שם מקולל.. טוף, תוכיח לי שאני טועה.

L 0 L

New member
אני ../images/Emo3.gif

* מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון .. שאתה הכי שונא? אה יש הרבההההה שאתה הכי אוהב? את החברות שלי ועוד הרבהה. שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? בע לא יודעת מרתק אותך? אה לא יודעת מזעזע אותך? אה גופות שהיית זורק על זקנה מהחלון? כלום שהיית לוקח למפורסם? אהה...חולצה... *מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מזלג? לגרד איתו שואב אבק? לקלקל אותו
פומפה? לזרוק אותה לפח. מטלית? ללבוש אותה חגורה? לחנוק איתה עיפרון? לתקוע לאנשים בעינים
* הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- כת השטן. הצבע ירוק- גרין די.. הצבע כחול- שמיים הצבע צהוב- בננה הצבע לבן- לייב 8
הצבע ורוד- פקאצה. הצבע כתום- מדגיש זוהר הצבע שחור- ילדה מפגרת מהכיתה שמנסה להיות מגניבה. הצבע אפור- אותי... הצבע סגול- לק.. הצבע חום- אדמה * השלם..* אין חיים ללא....מוזיקההה אהבה היא..... אהבה מי שטוב לו ושמח .......שישמח. משהגיע הדר....לא יודעת אחרון הוא.....אחרון. זבל מי ש.....זבל. * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? חולצה גזורה אפורה מקושקשת בצבע ומכנס ירוק. מה אכלת לפני שעה? מילקי חלמת הלילה? כן.. מה אתה מתכנןלמחר הערב? כלום לישון אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע?

walk alone

New member
עונה../images/Emo8.gif

* מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לנגן בגיטרה חשמלית שאין לי עדיין
שאתה הכי שונא? אנשים אנטיפטים שאתה הכי אוהב? את הגיטרה.. שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? המוות מרתק אותך? אולי סרט.. לא יודעת.. מזעזע אותך? לשמוע על אנשים שנפגעו או מתו מהסביבה לי שהיית זורק על זקנה מהחלון? לא הייתי זורקת שום דבר על זקנה מהחלון שהיית לוקח למפורסם? נמ.. לא יודעת עכשיו.. *מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מזלג? לגרד בגב שואב אבק? מה עוד אפשר לעשות עם שואב אבק כבר חוץ מלשאוב אבק?? פומפה? להוציא שעווה מהאוזים כמו שמוציאית סתימות מטלית? "מטלית"??? טוב אמ.. להרביץ לאחי הקטן עם זה
חגורה? כנ"ל.. עיפרון? לצייר אנימות
נמ.. לעשות מלחמת עפרונות בכתה שכולם מחורפנים כבר בסוף היום
* הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- דם הצבע ירוק- גרין דיי הצבע כחול- שמיים הצבע צהוב- שמש הצבע לבן- גן עדן הצבע ורוד- פאקצות איכסע הצבע כתום- התנתקות הצבע שחור- גיטרה חשמלית
זה מה שזה מזכיר לי כי אני רוצה אותה שחורה
הצבע אפור- חיים הצבע סגול- חציל.. 0_O זה מה שזה מזכיר לי.. הצבע חום- הגיטרה שלי
* השלם..* אין חיים ללא.... מוזיקה אהבה היא..... הרבה אבל לא הכל מי שטוב לו ושמח ....... כף ימחא??? משהגיע הדר.... מי זאת/זה? אחרון הוא..... "בהריון" (ילדים בכתה ב'..) זבל מי ש....... מלכלך * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה שחורה מה אכלת לפני שעה? לא אכלתי חלמת הלילה? לילה???? לא היה לי.. יום מטורף עזבו.. מה אתה מתכנןלמחר הערב? בינתיים כלום.. אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע?

SAMAR

New member
ME???....

אוקה אוקה פיפולים! אני.... * מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לא להשתעמם.... שאתה הכי שונא? יש יותר מדי.... שאתה הכי אוהב? את החתולה שלי ומוזיקה..... שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? מה? מה מפחיד אצל חברים? לא יודעת....לא הבנתי... מרתק אותך? נימ..מכשפות... מזעזע אותך? תעשיית הפרווה.... שהיית זורק על זקנה מהחלון? חחחחח, כלום.... שהיית לוקח למפורסם? לא יודעת.... *מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מזלג? לגרוף... שואב אבק? משחק! נו, מין פיל כזה!!! פומפה? חחח, לא יודעת... מטלית? חחחח, יש לזה מליון שימושים... חגורה? או...אמממ...לא יודעת... עיפרון? מתלה למעילים? * הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- הבגדים בארון שלי... הצבע ירוק- פלסיבו...יש להם עתיפה ירוקה... הצבע כחול- ים... הצבע צהוב- מיץ לימון... הצבע לבן- בנג'י מאדן... הצבע ורוד- הילרי דאף... הצבע כתום- מסנג'ר...כשיש הודעה... הצבע שחור- הבגדים האחרים בארון שלי.... הצבע אפור- הסטריאו ההרוס שלי.. הצבע סגול- פרנקי... הצבע חום- שוקולד... * השלם..* אין חיים ללא.... מים אהבה היא..... אמממממ....לא יודעת... מי שטוב לו ושמח ....... כף ימחה? משהגיע הדר.... חחחח, אין לי שמץ... אחרון הוא..... מי שמגיע בסוף... זבל מי ש....... מלכלך... * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? חחח, ג'ינס וגופיה שחורה... מה אכלת לפני שעה? כלום... חלמת הלילה? לא זוכרת... מה אתה מתכנןלמחר הערב? מחר? נימ....כלום...מה יש מחר? אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע?
שבוע טוף לכולם!!!!

לילשוש

New member
....אני.....

* מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון שאתה הכי שונא? אנשים שאתה הכי אוהב? טלויזיה שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? לא יודעת... מרתק אותך? ההופעה האחרונה של לינקין בפילדלפיה מזעזע אותך? צביקה פיק, כמו תמיד... שהיית זורק על זקנה מהחלון? אורז שהיית לוקח למפורסם? מחברת ועט (לחתימה) *מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מזלג? לגרד את הגב (?) שואב אבק? ספונג'ה זריזה פומפה? להצמיד לקיר ולתלות עליה מעיל מטלית? סמרטוט חגורה? לא יודעת עיפרון? לערבב מיץ * הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- החום של הקיץ הצבע ירוק- דשא הצבע כחול- שמיים הצבע צהוב- שם של שיר הצבע לבן- קיר הצבע ורוד- עננים הצבע כתום- צבע הצבע שחור- חושך הצבע אפור- אבק הצבע סגול- מכה הצבע חום- קקי * השלם..* אין חיים ללא....זיוני שכל (סליחה...) אהבה היא..... תערובת של כימיקלים במוח מי שטוב לו ושמח .......שישאף גז מזגנים מהגג של עזיראלי משהגיע הדר.... אז שותים פטל אחרון הוא..... מטומטם זבל מי ש....... מלכלך * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? פיג'מה מה אכלת לפני שעה? ריבה חלמת הלילה? עוד לא מה אתה מתכנןלמחר הערב? צפייה בסרט אולי אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע? המבואס-

RegiNona

New member
שלי ../images/Emo13.gif

* מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? ממ..להיות במלון חחח שאתה הכי שונא? כשמשקרים לי שאתה הכי אוהב? אהובי...
שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? ממ..לאדעת..צריכה לחשוב על זה.. מרתק אותך? רוחות חחחחחחחחחחחחח קצת קצת קצת..בזמן האחרון אחרי איזה סיפור מוזר ששמעתי..אני עדיין לא מאמינה אבל זה מעניין.. מזעזע אותך? רצח/דקירות..נורא נורא.. שהיית זורק על זקנה מהחלון? למה שאני יזרוק על זקנה? למה דווקא זקנה ולא זקן?מזה ההפליות האלה?!.. אם כבר אז..שקית מים חחח שהיית לוקח למפורסם? ת'כסף
מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מזלג? לדקור יונים שואב אבק?
................ פומפה? נמנמ..לעשות לעצמך איקי ענק חחחחחחחחחחחחחחחחחח מטלית? נקסט חגורה? לנסות לחנוק יתושששששש!! עיפרון? ניתוח פלסטי לזבוב..פעם מישו עשה את זה בכיתה שלי חחחח!! * הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- דם-יש לי טראומה מזה..=[ הצבע ירוק-מגן דוד ירוק..חח עזבו פעם היה לי שיעור כזה ביסודי
הצבע כחול- החדר שלי הצבע צהוב- שונאת צהוב בעעעע =/ הצבע לבן- שומדבר...=/ הצבע ורוד- ~רצוי בתוספת נצנצים~ פאקצות!! fuckאצות!!!!!!!! הצבע כתום- orange הצבע שחור-אחלה צבע =] לא מזכיר כלום..ממ..כן שומדבר.. הצבע סגול- כנ"ל הצבע חום- שוקווווו
* השלם..* אין חיים ללא.... סקס חחח אהבה היא..... דבר יפה עד שזה נגמר
מי שטוב לו ושמח ....... כף ימחא! משהגיע הדר.... כיף לו זבל מי ש....... זורק מהחלון דברים על קשישים * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? חולצת בצפר ירוקה+בוקסר עם דובדבנים/קיטי רוסיה/משו לא מוגדר..=/ מה אכלת לפני שעה? שומדבר חלמת הלילה? לא זוכרת..=/ מה אתה מתכנןלמחר הערב? שומדבר עוד לא מתוכנן מחר נראה כבר
אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע?

אני

* מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון? שאתה הכי שונא? פקצות וערסים (איך לא) שאתה הכי אוהב? טיולים של חג"ס שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? לא יודעת מרתק אותך? סיפורים עצובים ויפים מזעזע אותך? שמתעללים בבע"ח שהיית זורק על זקנה מהחלון? בטטה? שהיית לוקח למפורסם? למה שאני אקח לו משהו? *מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מזלג? לדקור פקצות כשהן מעצבנות ממש שואב אבק? לזרוק על זקנה מהחלון? פומפה? אמממ... מטלית? לא יודעת חגורה? כנ"ל עיפרון? ראה "מזלג" * הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- דם? הצבע ירוק- העבודה שעשיתי בצרפתית הצבע כחול- חחח הראש הכחול שלי ושל חברה שלי הצבע צהוב- שמש (איזו תשובה של ילדה בגן...) הצבע לבן- לא מזכיר לי כלום... הצבע ורוד- איכס! הצבע כתום- נגד התנתקות? הצבע שחור- החיים הצבע אפור- סתם צבע הצבע סגול- כנ"ל הצבע חום- אדמה וטבע.. * השלם..* אין חיים ללא.... מוזיקה!!!!!!!! אהבה היא..... דבר שיכול להרוס לך את החיים או לעשות אותם מאושרים. מי שטוב לו ושמח ....... כיף לו! משהגיע הדר.... יש כמויות מטורפות של ציניות! אחרון הוא..... מה? זבל מי ש....... פקצה? * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? גופיה בצבע ירוק זית יפה כזה ומכנס שחור מה אכלת לפני שעה? לא אכלתי לפני שעה חלמת הלילה? לא זוכרת מה אתה מתכנן למחר בערב? לא מתכננת אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע? =/

crysania

New member
תשובות!!!

אחרי חפירות ממושכות בפורום של השכבה שלנו...מצאתי שאלון נחמד.. * מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לדפוק את המחשב האידיוט בקיר. שאתה הכי שונא? אותך! טוף, סתם... אבל אני עצבנית עכשיו אז כרגע אני הכי שונאת את yahoo... הוא עושה לי קריזות.. שאתה הכי אוהב? חתולים!!!!!!!!!! שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? המוח המעווות שלהם והעובדה שהם שומעים אבריל לאבין וגרין דיי ואמרים לי שאני מוזרה... מרתק אותך? רומח הדרקון וכל ספר פנטזיה עלי האדמות.. מזעזע אותך? ישראלים וערבים... שני העמים פשוט שרוטים על כל השכל ולכן אני לא מתפלא על העובדה שישראל כל הזמן שרויה במלחמה.. שהיית זורק על זקנה מהחלון? את המחשב שלי.. לא נורא עם היא תמות, העיקר שהמחשב ימות.. שהיית לוקח למפורסם? את הפלא שלי?! מ'זתומרת.. שאלה מוזרה.. *מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מזלג? לסרק ת'שיער (השראה מבת הים הקטנה) שואב אבק? לשאוב את המחשב שלי.. פומפה? אהמ.. מה זה? מטלית? לטלות אותה על חלון המכונית כדי שתסתיר ת'שמש.. חגורה? להרביץ לאח שלי.. עיפרון? לתקוע אותו באנשים... * הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- דם! נימ נימ... הצבע ירוק- דשא הצבע כחול- ים הצבע צהוב- חול טובעני.. הצבע לבן- אישונים הצבע ורוד- פאקצות בנות זונות הצבע כתום- הנעליים שלי הצבע שחור- ניעמ.. אותי? הצבע אפור- כלום הצבע סגול- לא יודעת הצבע חום- יאק.. נחשו * השלם..* אין חיים ללא.... מוסיקה אהבה היא..... תאווה מי שטוב לו ושמח ....... שימחא חא חא חא משהגיע הדר.... אחרון הוא..... אה? זבל מי ש....... מדבר... טו, מי שאוהב פאקצות/פאקצה בעצמו/פרחה/ארס * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? חצאתי באג'ית עד הברך, גופיה לבנה עם פרחים מה אכלת לפני שעה? כלום חלמת הלילה? לא זוכרת מה אתה מתכנןלמחר הערב? ללכת לקנות שני גרזנים לאוסף שלי!!!!!!!!!! אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע?

®NuLy®

New member
../images/Emo181.gifעונה

* מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לראות אפקט הפרפר
שאתה הכי שונא? לטאטא בחוץ שאתה הכי אוהב? להתחרפן עם החברים שלי שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? אה?! מרתק אותך? MTV מזעזע אותך? הסירטון הזה ששמו לפני כמה זמן על ההתעללות בבע"ח שהיית זורק על זקנה מהחלון? מסכנה אני לא אזרוק עלי כלום
שהיית לוקח למפורסם? גיטרה
*מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מדלגת על השאלות האלה כי אין לי מושג מה לענות אליהן מזלג? שואב אבק? פומפה? מטלית? חגורה? עיפרון? * הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- דם הצבע ירוק- את התיק שלי הצבע כחול- ים הצבע צהוב- קוצים הצבע לבן- ריקנות הצבע ורוד- פאקצההה הצבע כתום- מתנחלים הצבע שחור-
הצבע אפור- אממ הצבע סגול-
הצבע חום- איכסה! * השלם..* אין חיים ללא.... מוזיקה אהבה היא..... רגש
מי שטוב לו ושמח ....... כף ימחא
משהגיע הדר.... מרבין בשמחה
אחרון הוא..... אחרון?!?!?!?!|סגש| זבל מי ש....... מלכלך
* אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה אדומה מה אכלת לפני שעה? עוף בגריל וםסטה ברוטב עגבניות חלמת הלילה? כלום מה אתה מתכנןלמחר הערב? יש הופעה לאחותי אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע?

giant G

New member
אני

* מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?להיות עם מישי שאני אוהב שאתה הכי שונא?יש הרבה מה שעולה לי לראש צרפתית שאתה הכי אוהב?לא משנה שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..?להרוס לעצמי תחיים מרתק אותך?התערבויות מפגרות מזעזע אותך?מקרי אלימות נגד נשים שהיית זורק על זקנה מהחלון?נוצה?:X שהיית לוקח למפורסם?וויברטור מה לא יודע תמונה אולי?:X *מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מזלג?להשתמש בזה בתור מברג שואב אבק?לעשות היקי? :X פומפה?הגביע האולימפי מטלית?להתחפש לטישו חגורה?חוסם עורקים עיפרון?לגרד במקומות שהיד לא מגיעה אליהם * הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום-אהבה הצבע ירוק-טבע הצבע כחול-ים הצבע צהוב-שמש הצבע לבן-טוהר הצבע ורוד-לב הצבע כתום-לא משנה הצבע שחור-HIM הצבע אפור-אותי הצבע סגול-את צ'זי (מהפורום) הצבע חום-החולצה של חבר שלי שיש עליה הדפס של אפסולוט ישראל XD * השלם..* אין חיים ללא....מוזיקה אהבה היא.....שיברון לב מי שטוב לו ושמח .......שיתפגר משהגיע הדר....מרבים בשתיקה אחרון הוא.....הפראייר זבל מי ש.......שומדבר * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע?מכנסיים קצרות מה אכלת לפני שעה?פיצה חלמת הלילה?כע מה אתה מתכנןלמחר הערב?ללכת עם חבר לפיסגה סתם לטייל אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע? :S

למעלה