שלי ../images/Emo13.gif
* מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? ממ..להיות במלון חחח שאתה הכי שונא? כשמשקרים לי שאתה הכי אוהב? אהובי...
שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? ממ..לאדעת..צריכה לחשוב על זה.. מרתק אותך? רוחות חחחחחחחחחחחחח קצת קצת קצת..בזמן האחרון אחרי איזה סיפור מוזר ששמעתי..אני עדיין לא מאמינה אבל זה מעניין.. מזעזע אותך? רצח/דקירות..נורא נורא.. שהיית זורק על זקנה מהחלון? למה שאני יזרוק על זקנה? למה דווקא זקנה ולא זקן?מזה ההפליות האלה?!.. אם כבר אז..שקית מים חחח שהיית לוקח למפורסם? ת'כסף
מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מזלג? לדקור יונים שואב אבק?
................ פומפה? נמנמ..לעשות לעצמך איקי ענק חחחחחחחחחחחחחחחחחח מטלית? נקסט חגורה? לנסות לחנוק יתושששששש!! עיפרון? ניתוח פלסטי לזבוב..פעם מישו עשה את זה בכיתה שלי חחחח!! * הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- דם-יש לי טראומה מזה..=[ הצבע ירוק-מגן דוד ירוק..חח עזבו פעם היה לי שיעור כזה ביסודי
הצבע כחול- החדר שלי הצבע צהוב- שונאת צהוב בעעעע =/ הצבע לבן- שומדבר...=/ הצבע ורוד- ~רצוי בתוספת נצנצים~ פאקצות!! fuckאצות!!!!!!!! הצבע כתום- orange הצבע שחור-אחלה צבע =] לא מזכיר כלום..ממ..כן שומדבר.. הצבע סגול- כנ"ל הצבע חום- שוקווווו
* השלם..* אין חיים ללא.... סקס חחח אהבה היא..... דבר יפה עד שזה נגמר
מי שטוב לו ושמח ....... כף ימחא! משהגיע הדר.... כיף לו זבל מי ש....... זורק מהחלון דברים על קשישים * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? חולצת בצפר ירוקה+בוקסר עם דובדבנים/קיטי רוסיה/משו לא מוגדר..=/ מה אכלת לפני שעה? שומדבר חלמת הלילה? לא זוכרת..=/ מה אתה מתכנןלמחר הערב? שומדבר עוד לא מתוכנן מחר נראה כבר
אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע?