4 בבוקר...

Lp Fairy

New member
4 בבוקר...

אחרי חפירות ממושכות בפורום של השכבה שלנו...מצאתי שאלון נחמד.. * מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? שאתה הכי שונא? שאתה הכי אוהב? שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? מרתק אותך? מזעזע אותך? שהיית זורק על זקנה מהחלון? שהיית לוקח למפורסם? *מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מזלג? שואב אבק? פומפה? מטלית? חגורה? עיפרון? * הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- הצבע ירוק- הצבע כחול- הצבע צהוב- הצבע לבן- הצבע ורוד- הצבע כתום- הצבע שחור- הצבע אפור- הצבע סגול- הצבע חום- * השלם..* אין חיים ללא.... אהבה היא..... מי שטוב לו ושמח ....... משהגיע הדר.... אחרון הוא..... זבל מי ש....... * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? מה אכלת לפני שעה? חלמת הלילה? מה אתה מתכנןלמחר הערב? אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע?

Lp Fairy

New member
חח אני עונה לעצמי...

* מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לפגוש את תם... (מתגעגעת..) שאתה הכי שונא? אנשים שמאשימים אחרים במקום לראות איפה הם טעו.. שאתה הכי אוהב? הבלוג שלי..אני מוציאה שם הכווול שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? שחברות שלי יתאבדו או ימותו... מרתק אותך? אמממ מוזיקה..אני אוהבת לקרוא את המילים.. מזעזע אותך? פדופילים שהיית זורק על זקנה מהחלון? אוייש איזה רעים! שהיית לוקח למפורסם? בואו נגיד שאם לדוגמא אנחנו לוקחים את צ'אז..הייתי לוקחת אותו..חחח אבל נראה לי חולצה..[= *מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מזלג? לסרק את השיער (ראיתי את זה בבת הים הקטנה!!!) שואב אבק? אמממ לייבש את השיער..? פומפה? להוציא את הלחץ באוזניים כשנוחתים.. מטלית? אממ אם אתה באמצע אי תצבע אותה ותרוץ איתה כדי שיראו אותך! חגורה? לשים על הראש ולחוש שנות ה60... עיפרון? אמממ מה כבר אפשר לעשות עם עיפרון!?!?? אווו אממממ לעשות איתו קוקו כזה..נו..חחח * הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- חן...(מי עוד אוהד את הפועל חיפה?!!?) הצבע ירוק- ארז..(פיכסה..) הצבע כחול- אמממ אותי..? הצבע צהוב- גרינשפן..(אולי כי היא בלונדינית?!?!) הצבע לבן- לא מזכיר לי אף אחד..=\ הצבע ורוד- שירה רינת והדר..הדברים הכי ורודים שיש.. הצבע כתום- יול (מי קונה נעלי אולסטאר כתומות?!?!?) הצבע שחור- הדסי מיי סיס! הצבע אפור- אמממ אפור..? חן! חבר של הדס...! (היא קנתה לו בלונים אפורים כי זה קשוח..חח) הצבע סגול- נוגה..לא יודעת למה.. הצבע חום- אמא אדמה..חחחח * השלם..* אין חיים ללא....מוזיקה! אהבה היא....הרגש הכי יפה והכי טוב שיש..ובאותו זמן הרגש שהכי נפגעים ממנו... מי שטוב לו ושמח ....... שיהנה מהחיים.. משהגיע הדר...לא..אין לי משו מצחיק..(לא שגם ככה משו פה היה מצחיק..) אחרון הוא.....מלפפון..[= זבל מי ש.......שובר לי את הפיות! * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? גופיה אפורה ומכנס קצר כחול.. מה אכלת לפני שעה? לפני שעה לא אכלתי.. חלמת הלילה? כן.. מה אתה מתכנן למחר הערב? אממממ רוב הסיכויים קריון.. אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע?
אני רוצה ללמוד לחתוך אבטיח!!! מישו יודע..?

miss evil

New member
בוקר טוב אנשים

יש דבר כזה פורום שכבה?? * מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לבעוט באמא שלי שמעצבנת אותי כרגיל אההה שאתה הכי שונא? צביעות שאתה הכי אוהב? תחברים שלי D: שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? טימטום מרתק אותך? פילוסופיה ופסיכולוגיה מזעזע אותך? עד כמה חרא בני אדם יכולים להיות שהיית זורק על זקנה מהחלון? חחח לא הקטע שלי.. שהיית לוקח למפורסם? אממ משו למזכרת ממני S: *מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* אממ הדבר היחיד שעולה לי בראש זה דברים מיניים.. עדיף אני אשמור לעצמי מזלג? שואב אבק? פומפה? מטלית? חגורה? עיפרון? * הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- לריסה.. כהיא צוחקת ומתרגשת היא נהיית כולה אדומה..חח הצבע ירוק- לובה.. עם הלק הירוק הצבע כחול- ויקי.. הצבע שלה הצבע צהוב- חח פרירודה.. בוב ספוג.. הצבע לבן- ליבי.. הטוהר והמאלכיות הצבע ורוד- כל פאקצה קיימת הצבע כתום- מוסתפא.. הצבע האהוב עליה הצבע שחור- מתן.. כי הוא ככ נגד הצבע אפור- יניב.. למרות שאין הרבה קשר S: הצבע סגול- סשה D: הצבע האהוב עלינו הצבע חום- יולקה.. יפיפיה חומה * השלם..* אין חיים ללא.... מוזיקה- ניטשה אהבה היא..... תחושה עילאית כל עוד היא קיימת מי שטוב לו ושמח ....... אז שיהנה משהגיע הדר.... יש פורים D: ואז פסח :( ובגרויות:(:( אחרון הוא..... ?? זבל מי ש....... הרס לי את הדיסק של מטאליקה :( * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? אממ בדרך החוצה.. חצאית וגופיה מה אכלת לפני שעה? ארוחת בוקר.. תה חלמת הלילה? וואלה כן.. עדיף לא לפרט מה אתה מתכנןלמחר הערב? עבודה :S אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע? :\

Bassיסט

New member
אני... ותודו שהתגעגעתם אליי!!!

* מה הדבר...* שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לנגן ולהתפרע בחדר עם מוסיקה חזקה שאתה הכי שונא? להיתקע באוטובוס בנסיעה ארוכה בלי מוסיקה בכלל! שאתה הכי אוהב? לישון והרבה!!! שהכי מפחיד אותך (אצל חברים,משפחה,מכרים)..? אצל חברים... שלא יהיה מה לעשות איתם ושימאס מהם.. מרתק אותך? ספר מתח טוב! מזעזע אותך? הישראליות המגעילה של אחד כלפי השני בכל מיני מקומות ציבוריים שהיית זורק על זקנה מהחלון?מה שבא ליד שהיית לוקח למפורסם? מפרט! זה הכל לא צריך יותר אחרי הכל הוא בנאדם בדיוק כמוני! *מה אפשר לעשות עם....(חוץ מהמטרה המקורית)?* מזלג? להסתרק שואב אבק? לרוקן את האמבטיה ממקום למקום פומפה? לטפס על קירות (דמיוני לא?!) מטלית? לשחק פרה עיוורת חגורה? " הנחש בא חחחח עיפרון? קליעה למטרה (אם העיפרון מחודד מספיק) * הצבע הבא מזכיר לי את...* הצבע אדום- דם הצבע ירוק- דשא, גראס הצבע כחול- ים שמיים רוגע הצבע צהוב- ביצה שמש הצבע לבן- חלב וגבינה (לבנה כמובן) הצבע ורוד- הומואים הצבע כתום- אותי!!!!! (אני ג'ינג'י) הצבע שחור- מתאים לי עם כל בגד הצבע אפור- משהוא לא ידוע לא מוגדר... (תחום אפור) הצבע סגול- חציל! הצבע חום- אדמה.. ו.. הכומתה שלי!!!! גולני כבוד! * השלם..* אין חיים ללא.... אהבה ומוסיקה! אהבה היא..... מצרך שאי אפשר לקנות במכולת מי שטוב לו ושמח ....... אחותך (זה מתחרז עם "כף ימחה)
משהגיע הדר.... הדר??? אם כבר אז "אדר" וזה משנכנס לא משהגיע!! חחחח אחרון הוא..... תמיד בסוף! זבל מי ש....... קורא לי זבל * אחרון חביב...* מה אתה לובש כרגע? בגד ים של אוניל וחולצה שחורה צמודה של פורשה מה אכלת לפני שעה? שוקו חם. היי הרגע קמתי! חלמת הלילה? עזבו זה סיפור ארוך וזה גם בא בחלקים ככה שיש מלא חורים שחורים בסיפור והוא גם ככה הזוי אז עזבו.. מה אתה מתכנןלמחר הערב? ליראות סרט טוב וללכת לישון! אילו מן הסמיילים זה אתה כרגע?
לוקח תחיים בכיף!

Lp Fairy

New member
זוכרת אותך!

עם השיער שהיית צריך לגזור..חחח בכול מקרה ברוכים השבים..[=

SAMAR

New member
רון?.....רון???? רון!!!!!!!!!

יה! רון! איפה היית? לאן נעלמת? טוף שחזרת!!!!! התגעגענו!!!!! שבוע טוף!!!!!

Bassיסט

New member
יאא איזה כיף לשמוע!!!

שאתם באמת התגעגעתם אליי!!! אז מה חדש אנשים? דרך אגב מדיע לי מזל טוב מחר!!! אני מזמין מחר את הגיטרה בס החדשה... הנה תמונה שלה ומי שמזהה מה הקשר שלה לפורום מוזמן להגיב חחחחחחח זה ממש לא קשה לדעת!!!

loligoth

New member
../images/Emo54.gif חחח...

תתחדש :] אממ.. אני לא מבינה בזה בשיט אבל אני מניחה שזו בס שדומה לבס של...[??] מin the end שכלכך רצית תמונה שלה?

רון!!!!!!!!!! אני דיי זוכר אותך...

ו.......לפיניקס יש גיטרה באס כזאת ב-In The End וגם בלייב אין טקסס

Bassיסט

New member
יפה!!!!!!!!

100 נקודות!!! ראיתי תגיטרה באין די אנד והתאהבתי בצבע!!! (את הגיטרה ראיתי ממזמן ואפילו ניגנתי עליה אבל הצבע.... וואו)

walk alone

New member
תתחדששששששש

גיטרה בס=שליטעעעעעעעע אני מתה לנגן על בס אבל כנראה לא בזמן הקרוב..
כמהזמן אתה מנגן על בס?

למעלה