3X20

Ophel McNeil

New member
הבנת הנקרא!! הבנת הנקרא!!

לא היה לך את זה בכיתה אלף?! נתנו לך טקסט, ואז שאלות עליו, ואתה היית צריך לענות על השאלות?! נכשלת במבחנים האלה? בכלל עברת אותם? כי אני לא נותנת לך אפילו 4, מתוך 100.

Hogo Oneil

New member
למה? ולמה צצה פה תשובה של משהו

אחר שנתתי תגובה לשאלה שלך אופל איך המקור ידע שפייפר תמות? ולמה אופל מה עכשיו לא הבסדר?

Ophel McNeil

New member
כי לא שאלתי שום שאלה!

אמרתי שבמבט לאחור זה הגיוני שהמקור ידע על מות פייפר. איפה אתה רואה פה שאלה?
ידעתי כבר לבד שזה בגלל האורקל! (ולא הסיר, דרך אגב).

Hogo Oneil

New member
איך אתם עושים את האנימציות?../images/Emo2.gif

גמני רוצה לעשות

Woogyman

New member
ובפעם המאה שאני אומר :)

אין כמו 322. הפרק הכי טוב בסדרה, אבל זאת כבר דעה אישית שלי. אין ספר שהוא מעולה בכל אופן. הפרק היחיד של מכושפות שגרם לי לבכות. (אצלנו במושב יש מסורת שעושים הקרנות של מכושפות כל הילדים ביחד. בפרק הזה עשינו הקרנה מיוחדת וישר אחרי זה הראיתי להם את צ´רמד אנד דנג´רס. אין אחד שלא התמכר קיצונית אחרי שני אלה ואין אחד שלא בכה בפרק הראשון שראינו [הסיום של 3]).

Phoebe again

New member
מסכימה לכל מילה שלך...

וחוץ מזה למה לרצוח את קול? כשהפרק הזה שודר בארץ בפעם הראשונה, אני אישית כמעט בכיתי, והתחלתי לצעוק על פיבי (דרך הטלוויזיה כמובן).

Ophel McNeil

New member
למה לרצוח את קול???

מותק, את אפילו לא רוצה שאני אתחיל לפרט. (אמרה והלכה לבכות - "הם לא זזים! הם לא זזים!"
).

Ophel McNeil

New member
הם לא זזים לשום מקום! ../images/Emo7.gif

107 עמודים, 107 עמודים והם עדיין בטירה הארורה! למה הם לא זזים? למה?? אהמממ.... כן. אני מדברת כמובן על כישור הזמן, ספר פנטזיה מוזר, שהדמויות בו פשוט לא מוכנות לזוז!! 14 כרכים, באותו מקום ארור! תמותו! דברו! זוזו! די כבר! והדמות הראשית בספר הזה, היא הדמות הכי משעממת בעולם.... ("טאם הוא אבא שלי!" "אני לא דרקון!" "טעם הוא אבא שלי!" "אני לא יכול לתעל!" "היה לו חום!" "אני לא דרקון!" "טאם הוא אבא שלי!"). אל תשאלו אותי למה אני ממשיכה לקרוא, אני מזוכיסטית.

למעלה