3X20

Ophel McNeil

New member
3X20

אני היחידה ששמה לב שהפרק הזה לקח כל מה שידענו על שדים - והפך את זה? שלוש עונות רק מטרטרים לנו ששדים חושבים רק על עצמם, הכוח שלהם, הם. ופתאום אנחנו רואים הקרבות על ימין ועל שמאל - ריינור מקריב את עצמו בשביל להחזיר את קול לרשע, ובמותו מילותיו האחרונות הם שמחה, על זה שקול עכשיו רשע. ממתי לשדים אכפת אחד מהשני? למה ריינור כל כך שמח שקול רשע? במה זה עוזר לו? והקטע עם הקמע. האם הבנות באמת מאמינות שקול יקריב על כל הכוחות העצומים שלו בשביל הקמע הזה? מה הוא גם יעשה עם הקמע הזה ללא הכוחות שלו? ישחק דמקה? יזרוק כפיזבי? ואיך הוא גם יכול להשתמש בקמע הזה נגדן? (פיבי: "רצית לוותר על הכוחות שלך בשביל שתוכל להשתמש בקמע נגדנו!"). איך הוא יתקוף אותן עם הקמע? עזבו את זה שנקודת האור היחידה בפרק הזה, שיחד עם 3X19 היווה לא יותר מלטלונבלה עלובה, היתה הכוחות החדשים של פייפר, הפרק הזה עצבן אותי בגלל חוסר העקביות שלו, וחוסר ההגיון. ושמישהו ירצח את קול.

Hogo Oneil

New member
3X21 ו3X20

3X20 ריינור לא ידע שקול הולך להרוג אותו! והוא ידע שקול הוא שד ממש חזק! והוא יכול להשמיד את המכושפות! 3X21 הצרחה של באנשי עשתה לי כאב אוזניים! ופרו ממה יפה בתור כלבה! איזה כלבה יפה!!! ואיזה בעעע פיבי נראת שהיא הפכה לבאנשי בעעעעע ופייפר משתגעת זה פשוט משגע לראות את פייפר משתגעת! ואמרתי כבר שפרו ממש יפה התור כלבה, וגם איזה לחימה יש לה בחצי מהפרקים! ממש אהבתי! אני מאוד מתגעגע אליה ועל היופי שלה
וזהו למישהו יש להוסיף משהו? אופל?

Hogo Oneil

New member
ועוד משהו...../images/Emo12.gif

לא חבל על הרהיטים וחפצים שהם מפוצצים ונישברים? בנשאי פיבי באה הביתה ופוצצה את כול החלונות ופייפר את הרדיאו שלה ומצחיק איך שפרו בפכה לבן אדם פרו: הו הו הו אאו(כאב) חחחחח..... זה היה דיי מצחיק תמיד יש קצת הומור הכול פרק!

Hogo Oneil

New member
2 שאלות!

באיזה פרקים מראים את זה(מה שבתמונה) של פייפר מקפיא ובאיזה פרק מראים את פיבי ופרו שולטות על הכוחות החדשים שלהן?! שולטות(יודעות איך הוא פועל ורואים אותן ממש משתמשות בו)

Hogo Oneil

New member
הכוחות החדשיים= הקרנה אסטרלית ו....

ריחוף! איזה פרק רואים אותם שולטים בהם ולומדים לשלות בהם?

Cole cohen

New member
בתמונה.

זה מתוך 209 גברת הלפייר... ופרו רק קיבלה בפרק זה את כוחה החדש... אז כמה פרקים אחרי זה היא כבר שולטת... פיבי מתחילה לשלוט בכוח באופן טוב החל מפרק 304...

Hogo Oneil

New member
אתה רוצה להגיד לי שלפרו היה את הכוח

הזה עוד בעונה 2??????? ופיבי גם? אמרו לי שלפיבי לא היה את זה בעונה 2 היה לה כוח גנוב מדרקון ובעונה 3 היא מקבלת את כוח הריחוף!

Woogyman

New member
פיבי קיבלה את הריחוף ב301

ב222, סיום העונה השניה, היא קיבלה כוח של תעופה ממכשף דרקון, שזה כוח שונה לגמרי מהריחוף. הכוח של התעופה נלקח ממנה בסוף הפרק והיא קיבלה כוח של ריחוף באופן קבוע בתחילת העונה השלישית. פרו, לעומת זאת, הייתה, כמה מפתיע, האחות הראשונה לקבל את הכוח השני שלה וקיבלה את ההקרנה האסטרלית כבר באמצע העונה השניה. פייפר הייתה האחרונה וקיבלה את כוח האצת הזמן בסוף העונה השלישית. קאפיש?

Ophel McNeil

New member
כן,

אבל כשקול אותו ריינור ממש שמח וצוהל ("עכשיו כולך רע!"). והוא גם לא זהיר, ופתאום הוא סומך על קול ומתקרב אליו ללא הגנה. ודרך אגב - 3X22 ענק!! (חזרתי בי, הסיום שלו יותר טוב משל 4X22). ואתם יודעים מה, במבט לאחרו זה פתאום נהיה מאוד הגיוני איך המקור יודע שפייפר הולכת למות... פרק יפה....
ביי ביי פרו....

Hogo Oneil

New member
אוו מאיי גדד!!!

יש לי את האייסייקיו של אליסה מילאנו! אווווויייייי מאייייייייייייי יש לי שם את בתאריך המדיוק של היום הולדת שלה (ולא ניראה לי שיש מישהו מספיק חולני כדי לשים את שם התאריך היום הולדת שלה! במקום שלו) רשום שם מזל קשת תאריך לידה 72 12 דצמבר! אוי מאייייי גיל 28 מין נקבה יש לי את האיי סייקיו שלה עשיתי חיפש (באנגלית) אליסה מילאנו בדקתי את כולם את הפרטים ורק לאחת יש פרטים מזהים כמו לאליסה!

Ophel McNeil

New member
תגיד לי שאתה צוחק.... ../images/Emo4.gif

הרי ברור שאין להוגו את האסק של אליסה מילאנו! זה סתם מתחזה, גם אם רשום התאריך של היומולתד שלה שם (מה, בעיה לזייף?) בבקשה - אני לא מאמינה שאתם קונים את זה, זה כל כך עלוב!!

Hogo Oneil

New member
אופל דיר מי יודע? אולי זה כן?!!

אולי זה לא אי אפשר לדעת אלה רק לשאול את מי ששם שהוא בינתיים לא מחובר!

Ophel McNeil

New member
זה לא נכון.

גם אם לאליסה יש אסק, אז בטח יש לה כינוי מומצא. מה היא צריכה שבנוסף למעריצים ברחוב, גם יטרידו אותה באינטרנט?

Hogo Oneil

New member
לא!!!!!!!!

ניראה לי שטעיתי! עשית הולי מרי קומבס ו... היה מיליון עם תעודות כאלה! מליון!!! אוףףףףףף

Hogo Oneil

New member
יש לי שאלה שצצה! ../images/Emo58.gif

מה זאת אומרת המקור ניכנס לקול? כמו שהוא ניכנס לחבר של פייג´ ב4X02? או כול הרוע ניכנס לקול??? ותענו לי על השאלות למעלה על הכוחות של בפרקים של פייפר פרו ופיבי

למעלה