3x16 Earshot

IDOffryn

New member
3x16 Earshot

BUFFY: Sure. We can work out after school. You know, if you´re not too busy having sex with my MOTHER! At which point Giles walks right into a tree

SoporificEffect

New member
אין כמו:

Buffy: You had sex with giles? YOU HAD SEX WITH GILES Joyce: It was the candy, we were teenagers Buffy: on the hood of a plice car? Joyce: i´ll be downtairs. You feel better Buffy: TWICE?!

Lady of Buffdom

New member
../images/Emo6.gif

Xander (thinking): "What am I gonna do? I think about sex all the time. Sex. Help! Four times five is thirty. Five times six is thirty-two. Naked girls. Naked women. Naked Buffy. Oh, stop me!" Oz: I am my thoughts. If they exist in her, Buffy contains everything that is me and she becomes me. I cease to exist. Huh. Oz: No one else exists either. Buffy is all of us. We think. Therefore she is. אין מה להגיד, פרק ענק

JoyceFreak

New member
פרק אדיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש אהבתי את הפרק... הרג אותי הקטע שהם כולם ישבו בספרייה ובאפי קראה את המחשבות של כולם זה היה ממש טוב!! הקטע עם זאנדר שכל הזמן חושב על סקס מצחיק לאללה וגם אוז שמפלסף לעצמו בראש היה ממש טוב... והכי הרג אותי זאת קורדיליה שלפני שהיא אמרה משהו היא אמרה את זה קודם בראש!... גם זאתי שלא סובלת את באפי וכל דבר שבאפי עושה היא אומרת: "גם אני יכולתי לעשות את זה.." הייתה ממש מצחיקה, במיוחד כשבאפי רצה על המעקה כדי לעלות לגג והיא עושה כזה.."גם אני יכולתי לעשות את זה.." טוב נו... ה-כ-ל יפה!!! פרק ענק

רינת4

New member
אתם מכירים אותי

בתור אחתשמתלהבתכמעט מכל פרק של באפי. רק שהפעם אני נאלצת לחלוק על דעתכם: אולי זה בגלל שהייתה זו פעם ראשונה שראיתי וציפיתי ליותר מדי. אני לא אומרת שלא צחקתי ולא היו את הרגעים של הפרק ושלא נהניתי(כי אתם הרי יודעים שאין דבר כזה לא להנות מפרק של באפי) כי מאוד נהניתי,אבל לא יודעת,משהו היה חסר לי. כמובן שג´יילס נתקע בעץ-ברור שזה אחד הדברים הכי מצחיקים שקרו אי פעם בסדרה. ואם תשימו לב-ההבדל בין קורדי לכולם זה שהיא אומרת מה שהיא חושבת. היא לא משחקת משחקים ולא מנסה להיות נחמדה. היא אומרת מה שהיא מרגישהה וחושבת,ואני לא יכולה שלא להעריך וחאהוב אותה על זה. אוי,וזאנדר בא לאכול את הג´ילי,מסתכל כל הטבחית ,רואה שהיא שמה רעל עכברים ובורח כל עוד נפשו בו-קטע ענק! ואנג´ל,או אנג´ל... מה אני אגיד? לא לאהוב אותו? כמעט נשרף בשביל להציל את באפי(ואם הייתי רואה את הפרק הזה לפני כן,אז כשספייק עשה את זה-בא לבית של ספייק וכמעט נשרף-הייתי מרגיש דה-ז´בו או איך שרושמים את זה).וכשהיא מנסה לקרוא את המחשבות שלו ולא הצליחה, כל כך התאכזבתי, כי רציתי לשמוע מה הוא חושב,למרות שידעתי מה הוא מרגיש.אבל היה נחמד לשמוע את המחשבות שלו,לא?

Lady of Buffdom

New member
באמת חבל

שלא יכולנו לשמוע את המחשבות שלו. זה היה יכול להיות מעניין. הקטעים של באפי ואנג´ל היו ממש יפים, והסיום: Angel: Are you still my girl? Buffy: Always מעניין אם ג´וס זוכר את השיחה הזאת עדיין... אגב, שימו לב לחתימה החדשה שלי בהשראת הפרק.

מסכימה עם הקטע של אנג´ל באפי אבל

מה זה פרק שווה.. טוב על טעם וריח אין מה להתווכח- רואים שהקשבתי בביצפר!? בכל מקרה איזה קטע יפה!? אדיר!!! כל כך יכל להיות יפה שהוא היה חושב כמה הוא אוהב אותה ושתמיד יהיה איתה וכאלה.. ומצד שני יותר יפה שהמוח שלו כמו מראה...:) איך אפשר שלא לאהוב אותם!? גם אני רוצה כזה- דורש- אחד חמודי וחכם שדומה באופי וחיצוניות לאנג´ל המדהים. בבקשה לפנות לתמר.

ANGEL N

New member
מצטער לאכזב אתכם...

אבל הפרק שודר בערוץ 2. אני אומר את זה בודאות, ראיתי את כל הפרק הזה, אני זוכר מלא מלא קטעים משם כולל את החלק האחרון שבאפי מצילה את ג´ונתן, אני זכרתי את כל מה שנאמר. בקיצור אין שום סיכוי שהפרק לא שודר בערוץ 2, הוא שודר באבו אבוע (ככה כותבים את זה?) הפרק עצמו הוא פרק נהדר ומצחיק ביותר, כל המחשבות של כולם היו מצחיקים ביותר. הכי מצחיק היו המחשבות של אוז, שקט מבחוץ רועש וגואש מבפנים, אבל זה היה צפוי שהוא יהיה ככה, איזה מחשבות עמוקות היו לו. זאנדר והסקס די מזכירים לי אותי בתיכון (טוב נו זה מזכיר לי אותו גם עכשיו!!!). ווילו חסרת הביטחון לגבי כל דבר- כ"כ חמודה. וכמובן שבאפי מנצלת את זה מצויין בשיעור והכל דבר בעצם. די הייתי בטוח שלא נוכל לדעת מה אנג´ל חושב, אבל אנחנו ממש לא צריכים. איזה משפט יפה הוא אמר לה, אני חי כבר 243 שנה ואהבתי רק בחורה אחת. בקיצור פרק מצויין לעונה מצויינת, אבל רק שתדעו אני ראיתי את הפרק בערוץ 2 ואני די בטוח בזה

B a n j o

New member
הוא שודר בערוץ 2

אבל בשעה מאוחרת יותר אני חושב או שמחוץ לרצף השידור המקורי

smgfan

New member
מה פתאום! הוא לא שודר בערוץ 22!

פרקי הסיום שודרו מאוחר בלילה! על הפרק הזה ערוץ 2 ויתרו ולא שידרו אותו! אני בטוחה כי אני הקלטתי את כל הפרקים משם ולא נתקלתי בפרק הזה שם! נאלצתי לראות אותו ב-star world, כי בערוץ 2 לא שידרו אותו! אתם לא זוכרים בכל הכתבות בעיתונים שדיברו על ה"פרק הנעלם", שדילגו עליו?

melatonin

New member
צודקת

למיטב זכרוני הפרק באמת לא שודר בערוץ 2 ופרקי הסיום שודרו בלילה, אין לי מושג למה...

ANGEL N

New member
לא, אני לא זוכר...

אני רק זוכר ששני הפרקים האחרונים שודרו מאוחר בלילה. בשעה 22:00, זה היה מגניב ביותר, לא הבנתיח למה הקרינו את זה כ"כ מאוחר. היו בבאפי דברים יותר גרועים. אני בטוח שראיתי את הפרק הזה, ובאותה תקופה בכלל לא ראיתי סטאר וורלד. אני בטוח שראיתי את הפרק הזה, הפרק הזה ממש זכור לי. דרך אגב שמתם לב ששוב ווילו חקרה את ג´ונתן באותה צורה כמון בפרק הקודם בעונה השניה

ד י י ז י

New member
מתה על ג´ונתן! Slippery weasel

אבל איך שכחתם את הקטע הזה - Xander : "Yeah, for a minute there, I thought you were gonna make an expression." Oz: "Well, I felt one coming on, I won´t lie." ו Angel: Hey. I won’t let anything happen to you if I can help it. No matter what, I’ll always be with you. Hey, I’ll love you, even if you’re covered with slime. yeah right... always... רק עוד שני פרקים!

רינת4

New member
איך זה שתמיד

כשאנג´ל אומר משהו נחמד לבאפי,זה בסופו של דבר תמיד נשמע כמו משהו פדופילי או מגעיל...? :)

למעלה