אתם מכירים אותי
בתור אחתשמתלהבתכמעט מכל פרק של באפי. רק שהפעם אני נאלצת לחלוק על דעתכם: אולי זה בגלל שהייתה זו פעם ראשונה שראיתי וציפיתי ליותר מדי. אני לא אומרת שלא צחקתי ולא היו את הרגעים של הפרק ושלא נהניתי(כי אתם הרי יודעים שאין דבר כזה לא להנות מפרק של באפי) כי מאוד נהניתי,אבל לא יודעת,משהו היה חסר לי. כמובן שג´יילס נתקע בעץ-ברור שזה אחד הדברים הכי מצחיקים שקרו אי פעם בסדרה. ואם תשימו לב-ההבדל בין קורדי לכולם זה שהיא אומרת מה שהיא חושבת. היא לא משחקת משחקים ולא מנסה להיות נחמדה. היא אומרת מה שהיא מרגישהה וחושבת,ואני לא יכולה שלא להעריך וחאהוב אותה על זה. אוי,וזאנדר בא לאכול את הג´ילי,מסתכל כל הטבחית ,רואה שהיא שמה רעל עכברים ובורח כל עוד נפשו בו-קטע ענק! ואנג´ל,או אנג´ל... מה אני אגיד? לא לאהוב אותו? כמעט נשרף בשביל להציל את באפי(ואם הייתי רואה את הפרק הזה לפני כן,אז כשספייק עשה את זה-בא לבית של ספייק וכמעט נשרף-הייתי מרגיש דה-ז´בו או איך שרושמים את זה).וכשהיא מנסה לקרוא את המחשבות שלו ולא הצליחה, כל כך התאכזבתי, כי רציתי לשמוע מה הוא חושב,למרות שידעתי מה הוא מרגיש.אבל היה נחמד לשמוע את המחשבות שלו,לא?