3X15

Miss CB

New member
למה? ../images/Emo58.gif כי זה מעניין אותו

איך כולם משתנים לגמרי כשהם חושבים שמשהו ממש טרגי עומד לקרות. מה יותר כייפי מלהעמיד אנשים במקומם, ולזרוק להם בפנים את האמת על מי שהם ומה שהם עושים? אנשים לא באמת משתנים. זה רק האפקט הדרמטי, של, למשל, גסיסה, שגורם להם לחשוב שמשהו שונה לגמרי. פורמן מעמיד פנים שהוא מחבב את האוס (בעונה הראשונה היה נדמה שהוא די העריך אותו, לא את הסגנון אולי אבל את היכולת בהחלט, מתחת לכל בדיחות הנעליים התואמות), צ'ייס מוצא דמות סמכותית חדשה להעריץ ומתאכזב (מה הוא חשב שיקרה??), וקמרון מודה סוף סוף בסיבה האמיתית לשינוי-לא שינוי שהיא עברה בעונה האחרונה. עברה הלאה, יא רייט. הוא גם לא היחיד ששיחק, המהלך עם הנשיקה היה נסיון חמוד של קמרון. אהבתי שהוא המשיך לעשות פרצופים ולצחוק עליה עד הרגע האחרון ממש.

Elizabell

New member
לדעתי

האוס נהנה מהנשיקה אבל לא עד הסוף. (ואני מסכימה איתך שאנשים לא משתנים) הוא נראה לרגע שבעוד מספר שניות הוא יעשה את קמרון על השולחן כאן ועכשיו, אבל לא, אני לא יודעת מה איתכם, אני לא חשתי בתשוקת הנשיקה הזו, לא עד הסוף. אבל בהחלט הנשיקה עשתה לו משהו, אוליי לא אל קאמרון, אבל משהו. אחרי שהוא גילה שבעצם היא רצתה לדקור אותו
זה היה פטאתי, (איך לעזעזל היא חשבה שהוא לא ירגיש?) הוא ממש צעק עלייה את מספר התיק שהיא צריכה למצוא. הוא ממש התעצבן. ואיך שהוא נגע בשפתיים שלו לאחר שעזבה את החדר... אולי איני מתקשה לנתח את האוס, וזה מאוד מסקרן וחוויה מרתקת, אבל בכל זאת, הוא סוג של אניגמה.

../images/Emo58.gif [גם מעליי]

הצחיק אותי שהוא צעק עליה את זה
ואכן, גם אני חושבת שזה עשה לו משהו... ובבקשה הקפידי על סימון ספוילרים, ההודעות שלך מאד תורמות וחבל שהן ימחקו

Elizabell

New member
אה, אופס, אוקיי. פשוט...-

אני כמובן מאליו הנושא של השרשור הוא ספוילר, אז כמעט כל הודעה שתיהיה בו היא ספוילר. ומן הסתם אלה שלא רוצים לקרוא ספוילרים, לא יקראו אף הודעה בשרשור. אבל זהו התקנון, בפעם הבאה, אני אזכור.

לא רק שהוא משחק בכולם

הוא נהנה מזה , ומאוד! כמו שוילסון אמר בסוף, הוא נהנה מתשומת הלב של כולם. לטענת וילסון הוא נהנה לא פחות to push them away . אבל כנראה שסוף הפרק (עם הכניסה למסעדה-או לפחות הרצון לעשות זאת) הראה שהאוס יותר נהנה מתשומת הלב מאשר מדחייתה...

shanistern

New member
omg, omg, omg ../images/Emo58.gif

בינתיים ראיתי רק את הנשיקה אוי, לא חשבתי שאגיד את זה אבל הם מהממים ביחד הוא כל כך סקסי שזה מדהים בעצם, לא יודעת אם זה בגלל קאמרון או בגלל שסופ סוף טוב לראות אותו מתנשק עם מישהי כאב לי הלב עליו, כי ברור שעניין אותו לנשק אותה יאללה, הגיע הזמן להאורון...

למעלה