3X15

pink panther 8

New member
כה

ליסה אדלשטיין יהודייה... אני חושבת שגם קאדי... ושון ליאונרד נשוי ליהודייה ... ווילסון לא יהודי חחחח

Elizabell

New member
ווילסון כן,יהודי (אולי חצי או משהו)

רשום בכל האתרים של האוס, תבדקי.

../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif כמה שאלות והערות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אז כן זה היה פרק מיוחד שאני אישית ראיתי מספר פעמים בימים האחרונים, משהו שאני לא עושה בדרך כלל. אבל עדיין יש כמה דברים שממש הפריעו לי בפרק הזה. בעיקר התגובות של כולם למחלה של האוס. אני חושבת שחוץ מצ'ייס שהציג את התגובה המתאימה, כל השאר היו פשוט אדישים (יחסית) לעובדה שהאוס הולך למות! ווילסון: הייתי מצפה לקצת יותר עצבות, הלם ,עיניים בורקות..משהו...אני מתחילה לחשוד שזה לא ווילסון אלא פשוט השחקן שמשחק אותו. הקטע שRSL סיפק בסוף הפרק עם כל הקטע של "אתה מרחיק אנשים ממך, בלה בלה" והצחוק המזויף..נראה כל כך לא טוב מבחינת משחק..ממש הרגשתי אי נוחות כשצפיתי בו. קמרון: אוקיי ,אז היא נהייתה 'קשוחה' בעונה 3 , אבל היא עדיין קמרון ,וכל הסאגה הנוכחית אמורה לעשות לה פלאשבק רציני לתקופה שבה סעדה את בעלה שגסס בסופו של דבר מסרטן המח. התגובה הכי דרמטית שהיא יכלה להנפיק היתה הפתעה. שוב ,איפה העצב, הבלבול, הדאגה, אפילו ההיסטריה (?) במיוחד כשהיא יודעת מה האוס הולך לעבור... קאדי: כשהיא הבינה בהתחלה עם וילסון שלהאוס יש סרטן מח, והיא הסתובבה אליו , אז היתה עליה ההבעה המתאימה, אבל בסצינה שהאוס בא אליה בלילה, הייתי מצפה שהדבר הראשון שהיא תעשה זה תחבק אותו (ידידותית בלבד) תחשוב שזה בגלל הסרטן שלו, ובכלל תתחיל לדבר איתו על הנושא הזה ישר, ולא תצעק עליו שהוא מעיר אותה באמצע הלילה... לסיכום ממש תגובות לא הולמות וקצת מורידות מערך הסיפור.... עכשיו בקטנה, אף אחד לא התייחס לזה ש "לוק ו-לורה"- השם הבדוי שתחתיו האוס רשם את עצמו הם דמויות ראשיות באופרת הסבון החביבה על האוס-בי"ח כללי. -התמונה של האוס בספר מחזור: מישהו אולי יודע אם זו תמונה מפורסמת שלו? כלומר מאיזו סדרה או משהו, והאם האנשים שהיו לידו בספר מחזור הם אנשים מוכרים..או קיצור האם יש סיפור מאחורי התמונות? - בפרומואים לפרק הזה אני זוכרת את וילסון אומר לקמרון "את לא יכולה לספר לאף אחד"...והוא לא אמר את המשפט הזה בפרק.. מישהו יכול להסביר? אהממ...זהו בינתיים...

Elizabell

New member
עונה על השאלות האחרונות שלך

כן, אני ידעתי שהשמות האלה, לוק ולורה, זה מבית חולים כללי, לא כי אני רואה, אלא כי בדקתי בטי וי קום. התמונה בספר המחזור היא תמונה הצולמה ב1987-88 כאשר יו רק התחיל עם פריי להפיץ את גאונות המשחק הקומיים שלהם. אלה שלידו, לפי דעתי, וזו רק השערה, שאלה מההפקה, אבל את מוזמנת לחפש. וואיי, גם אני שמתי לב לזה, זה נראה כאילו deleated seane או משהו כזה. כנראה שחתכו את זה. ולגבי תוכן הודעתך הגדול יותר, לדעתי, כולם, לא רצו להאמין שזה באמת יקרה. והתגובה של ווילסון, אולי אדישה, אבל האוס היה מתנהג כלפייו באותה צורה. וקאדי, יודעת שהפגנת הרגשות האלה לא יתחבבו על האוס, אז היא מתמודדת עם זה בהומור, אולי יום יבוא והוא יפנה אלייה וידבר איתה. אני מאוד אהבתי את הפרק הזה. ועל הכל דיברתי בהודעתי הנרחבת בשרשור זה. פרק בלתי נשכח. יום טוב שיהיה לך אנה

Elizabell

New member
כמה טוב לשמוע ממך שוב. ../images/Emo9.gif

הרבה זמן לא היית כאן. אני מקווה שלא תלכי לנו ככה שוב. יום טוב אנה

../images/Emo58.gif

בעניין התגובות לגילוי המחלה של האוס- צודקת, בהחלט יש משהו בדברייך. למרות שדווקא התגובה של צ'ייס הייתה אחת מההזויות אם לא ההזוייה ביותר... לדעתי זה קצת הוציא את הדמות מהאופי שלה. ועם זאת, כשאני חושבת על זה יותר לעומק, אני חושבת שגם קאדי וגם ווילסון הרגישו הרבה יותר ממה שהם הראו. במיוחד בפני האוס, כי הם יודעים איך הוא, אם הם רק יראו חלק מהרגשות שציינת האוס ידרוך עליהם. עצבן אותו שכולם שינו את היחס אליו פתאום, זה רק מתבקש שקאדי תישאר צינית ו-ווילסון די אדיש.. [בנוסף, לדעתי תמיד קיים איזשהו "משחק כוחות" בינם לבין האוס, בעיקר בינו לבין קאדי. הם "לא יכולים" לחשוף פתאום חולשה כתגובה לגילוי הזה] לגבי מה שאמרת על בית חולים כללי-
. כ"כ מתאים לסדרה התמונה של האוס- העלתה לי חיוך, תמונה משעשעת ביותר. [למרות שמוזר לי שדווקא זה הפרצוף שהאוס עשה, אפילו בתור פרצוף רציני. סביר מאד שיש מאחורי זה בדיחה כלשהי] ולא שמתי לב לתמונות שהיו לידו... מתאים שאלו יהיו תמונות של הצוות או משהו כזה
ואיזבל צודקת- באמת מאד נחמד לשמוע ממך שוב

bubbIes

New member
בקשר לסיום פרק 15

לדעתי הוא לא יכנס למסעדה הזאת לשבת איתם.. אין סיכוי אגב אני חדשה :)

Elizabell

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ולדעתי כן. וזה כל הקטע, שכל אחד יבחר בעצמו את הסוף.

ברוכה הבאה! ../images/Emo58.gif

לפי איך שזה נראה הוא כן נכנס, למרות שלדעתי לא מתאים לו... [גם אם הדברים שקרו / נאמרו בפרק כן השפיעו עליו]

Miss CB

New member
Tell me why? ../images/Emo58.gif..

I don't like mondays... העורך המוסיקלי שלהם סוס
ובכלל הסצינה עם הפסנתר הייתה מצוינת. פרק טוב! אהבתי - כמו שאמרו כבר כאן - איך הצליחו בפרק אחד לתת גם קטע האמרוני, גם האדי, וגם שהם יהיו חסרי משמעות (כמעט): מי אמר שאי אפשר לרצות את כולם? הסצינה עם החיבוק של צ'ייס הרגה אותי מצחוק. הוא יכול היה לעשות קריירה בכתיבת ברכות בשביל הולמרק. "מצטער שאתה הולך למות. אני מתכוון לחבק אותך עכשיו. יש שאלות?" אחלה תמונת ספר מחזור. עוד לא היה רגע מתאים יותר להופעת אורח של פריי. בוא, נריץ צחוקים על ימים עברו.. מקרה מעניין, פילוסופית. לא בטוחה מה הייתי עושה במקום אבא שלו (שהיה פעם גם אבא "של" רוברט שון לאונרד בדד פואטס סוסייטי, וגם אבא של *אריק פורמן* במופע שנות השבעים. אין סוף לאירוניה.) - מן הסתם משהו שאף אחד מאיתנו לא יכול להעריך באמת, חיים עם מוח מתפקד כמו שצריך. מצד שני הבחור לא סתם היה אחלה מוסיקאי או נהנה ממוסיקה, זה היה הכל בשבילו וחוויה יוצאת דופן שלא הרבה אחרים חווים, היה לו כשרון לא נורמלי, שמיעה אבסולוטית, כל העסק.. לוותר על משהו כל כך משמעותי.. כן זו רק מוסיקה אבל בשבילו זה היה הכל. והשאלה היא, האם זה הכל כמו שמוסיקה הייתה הכל בשביל הג'זיסט ההוא באחת העונות הקודמות, או שזה הכל כברירת מחדל? ו-ל-ב-סוף, עד כמה מדוכא הוא באמת? משהו ממש לא מסתדר לי. מצד אחד, הוא מסוג האנשים שיעשו דבר כזה, להרשם במקום מישהו אחר רק בשביל לקבל את הטיפול ההוא ולנסות "לשפר את המצברוח". מצד שני זה טיפול - או לפחות ככה זה נשמע - קריטי בטירוף, משהו שנותנים לאנשים עם דכאון כבד. מאוד. כאלו שלא יכולים לצאת מהמיטה בבוקר, לא מסוגלים להתעניין בשום דבר, והוא לא שכזה.. הוא הודה לפני שניים-שלושה פרקים שהחיים שלו לא היו נהדרים אבל גם לא עד כדי כך גרועים. הוא לא בדכאון קליני, לא עד כדי כך, לא כל עוד הוא מצליח להנות כל כך מפתירת חידות וכמה ברים קטנים אחרים שמניעים אותו. זה היה רעיון יפה לסגור ככה את כל הסיפור הזה, בהחלט לא צפוי - גם אם הנחתם שנההה, הוא לא באמת הולך למות, את הטוויסט הזה היה קשה לצפות מראש - אבל בחיי, הסדרה הזאת הולכת ונהיית מוזרה ומעוותת מרגע לרגע..

Elizabell

New member
אכן מעוותת אבל גאונית. ../images/Emo58.gif

לדעתי, זו העונה הכי טובה שהייתה עד כה. צריך לראות עד הסוף כדי לקבוע, אבל לפי משראיתי עד עכשיו, זו עונה פנומנלית! ולמה אף אחד לשם לב לזה, שהאוס בעצם באמת באמת שיחק בכולם? והוא אולי רצה שהם לא יתערבו אם יש לו סרטן או לא והוא צודק, אבל הוא נתן להם בכל זאת הרגשה שהוא הולך למות. כשקאם התקרבה אליו, שהיא הולכת לעבוד במקום אחר, ושזה לא שווה אם הוא לא יהיה כאן יותר, אז הוא ענה לה: "אני עדיין לא מת", הוא לא חולה, אז למה הוא נותן להם הרגשה שכן? אם הריי ידוע שלבסוף הם יגלו את הכל. אבל אני נהניתי מאוד מאוד מהפרק הזה, מכל הבחינות שציינתי בהודעתי הנרחבת על הפרק למעלה. אני עדיין באופוריה מהפרק הזה. אז לא ממש משנה לי כמה מעוות הסדרה תיהיה, העיקר שיהיה מעניין.

למעלה