../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif כמה שאלות והערות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif
אז כן זה היה פרק מיוחד שאני אישית ראיתי מספר פעמים בימים האחרונים, משהו שאני לא עושה בדרך כלל. אבל עדיין יש כמה דברים שממש הפריעו לי בפרק הזה. בעיקר התגובות של כולם למחלה של האוס. אני חושבת שחוץ מצ'ייס שהציג את התגובה המתאימה, כל השאר היו פשוט אדישים (יחסית) לעובדה שהאוס הולך למות! ווילסון: הייתי מצפה לקצת יותר עצבות, הלם ,עיניים בורקות..משהו...אני מתחילה לחשוד שזה לא ווילסון אלא פשוט השחקן שמשחק אותו. הקטע שRSL סיפק בסוף הפרק עם כל הקטע של "אתה מרחיק אנשים ממך, בלה בלה" והצחוק המזויף..נראה כל כך לא טוב מבחינת משחק..ממש הרגשתי אי נוחות כשצפיתי בו. קמרון: אוקיי ,אז היא נהייתה 'קשוחה' בעונה 3 , אבל היא עדיין קמרון ,וכל הסאגה הנוכחית אמורה לעשות לה פלאשבק רציני לתקופה שבה סעדה את בעלה שגסס בסופו של דבר מסרטן המח. התגובה הכי דרמטית שהיא יכלה להנפיק היתה הפתעה. שוב ,איפה העצב, הבלבול, הדאגה, אפילו ההיסטריה (?) במיוחד כשהיא יודעת מה האוס הולך לעבור... קאדי: כשהיא הבינה בהתחלה עם וילסון שלהאוס יש סרטן מח, והיא הסתובבה אליו , אז היתה עליה ההבעה המתאימה, אבל בסצינה שהאוס בא אליה בלילה, הייתי מצפה שהדבר הראשון שהיא תעשה זה תחבק אותו (ידידותית בלבד) תחשוב שזה בגלל הסרטן שלו, ובכלל תתחיל לדבר איתו על הנושא הזה ישר, ולא תצעק עליו שהוא מעיר אותה באמצע הלילה... לסיכום ממש תגובות לא הולמות וקצת מורידות מערך הסיפור.... עכשיו בקטנה, אף אחד לא התייחס לזה ש "לוק ו-לורה"- השם הבדוי שתחתיו האוס רשם את עצמו הם דמויות ראשיות באופרת הסבון החביבה על האוס-בי"ח כללי. -התמונה של האוס בספר מחזור: מישהו אולי יודע אם זו תמונה מפורסמת שלו? כלומר מאיזו סדרה או משהו, והאם האנשים שהיו לידו בספר מחזור הם אנשים מוכרים..או קיצור האם יש סיפור מאחורי התמונות? - בפרומואים לפרק הזה אני זוכרת את וילסון אומר לקמרון "את לא יכולה לספר לאף אחד"...והוא לא אמר את המשפט הזה בפרק.. מישהו יכול להסביר? אהממ...זהו בינתיים...