שלום.../images/Emo58.gif
אוקיי, אני לא כותבת פה בפורום, אבל אני "האוס סיק" מהרגע שהסדרה יצאה לשידור בערך. אני קוראת פה מדיי פעם, בעיקר כדי לקבל ספויילרים
אבל אחרי הפרק הזה פשוט חשבתי שאם אני לא אוציא איפשהו את השמחה שלי אני אשתגע. דבר ראשון הפרק עצמו הוא מרתק. בדרך כלל כל הסיפור של החולה איכשהו מלמד מישהו מהצוות משהו, אני הכי אוהבת כשהאוס הוא זה שמושפע מהסיפור, ועוד יותר אני הכי אוהבת כשהאוס יוצר קשר אישי עם המטופל, זה מדהים בעיניי. העלילה נפלאה, המשחק של כל אחד מהשחקנים נפלא, כל הפרק שוזר בתוכו מאות עלילות קטנות ונפלאות, (תיכף נגיע לברורה מכל...) יו לאורי הוא גאון, מהראיונות שראיתי איתו הוא אדם מורכב, מרתק, מעניין, בריטי (מי צריך יותר?), ואני מאוהבת בו כמו ילדה בת 14 עם פוסטרים של אורלנדו בלום על הקירות. סתם, אבל בכיף הייתי עושה אותו

, למרות שהייתי מעדיפה את האוס על יו, כי את הדמות עצמה אני מעריצה. האוס וקמרון! אלוהים ישמור...זה פשוט מדהים. מצחיק שבהתחלה הייתי בעד שקאדי והאוס יהיו ביחד, אבל בrole model הסצינת סיום בין קמרון להאוס פתאום עשתה לי משהו ממש חזק שלא הרגשתי כשראיתי ביחד את האוס וקאדי (אני נשמעת קצת פסיכית...)ואז סטייסי הגיעה והציקה לי, ואחרי כמה פרקים התאהבתי בה ורציתי את שניהם ביחד. אבל אז היא עזבה, הייתי עצובה, אבל לקח לי בדיוק פרק וחצי להתאהב ב"האמרון" מחדש. הייתי בוחנת כל חילוף מבט ביניהם, כל מילה, כל מגע. אני אוהבת את קאדי, ממש, אבל מה שיש בינה לבין האוס מבחינתי לא יכול להיות אהבה, המערכת יחסים ביניהם היא נהדרת כמו שהיא, ואם הם יהיו ביחד זה יהרוס אותה, היא לא ממש מבינה אותו, לעומת קמרון שמכירה אותו, וכן מקבלת אותו, חוץ מזה, הרבה יותר קל לי לדמיין את קמרון והאוס מתעוררים ביחד (
) מאשר את האוס וקאדי. קמרון גם יכולה לעורר בהאוס אנושיות...לא זאת לא המילה...חמלה מופגנת, שאני לא חושבת שמישהו מהצוות יכול. קאדי בעיקרון לפי איך שנאי רואה את זה לא יכולה להשפיע עליו ללמוד כלום. לעומת קמרון. ואז הגיע הפרק הנפלא שעליו אנחנו מדברים, והנשיקה...זה היה מושלם, בדיוק כמו שציפיתי, האוס נראה טיפה מוזר כשהוא מנשק אבל לא נורא, איך היא תפסה לו מאחורה את הצוואר, ואיך הוא פשוט התמסר לזה, וכשרואים שהיא באה להוציא את המזרק רואים לשנייה את היד שלו על היד שלה וזה פשוט מדהים!!! והמוסיקה ברקע כל כך מעצימה את הרגע הנפלא הזה. אני מתה מפחד שהתסריטאים ידחפו את האוס וקאדי אחד לשני, אני ממש אתעצבן ויהיה לי ממש קשה להתמודד עם זה, ואז אם אני אצטרך עכשיו לחכות עוד מאתיים פרקים כדי שמשהו יתפתח בעלילה של "האמרון" אני אשתגע. זה כבר עינוי. אני פשוט באמת מקווה שהאוס יהיה עם קמרון. אוף אני לא יכולה, אני מעבירה לסצינה הזאת שוב ושוב ואני נשמעת מפגרת ו"גרופית" אבל אין מה לעשות. פשט הייתי חייבת לחלוק את זה. תודה רבה ויום טוב.