3X15

o r t a l i t

New member
3X15 ../images/Emo58.gif

איך יתכן שאין שרשור ? הפרק ממש ממש טוב. די שווה את הצִיפּייה, חבל שיש עכשיו עוד אחת בת 3 שבועות, לפי מה שהבנתי. האוס יצא אידיוט בצורה בלתי רגילה :\\ אהבתי את התגובות של הצוות כולו.. איזה חמוד צ'ייס !! הPOTW (?) היה ממש מסקרן, מעבר לעיניין הרפואי, אהבתי את העיניין עם האושר. האם 'GIFT' שכזו מספקת אושר [או סתם ייצור לקרקס 0=] או שמא עדיפים הדברים הקטנים שבלהיות בן אדם מתפקד. האמת אין לי המון מה להגיד, אני יותר רוצה לראות מה לכם יש :)

Breakable

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

Breakable

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

Breakable

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

Elizabell

New member
אני בדיוק עכשיו הולכת לראות.

כי לפני כמה דקות זה סיים להו***... בוודאי שיהיה לי מה להגיד... בקרוב...

Elizabell

New member
ראיתי ראיתי ראיתי!../images/Emo58.gif

עכשיו סיימתי לצפות בפרק. זהו, סופית, זהו הפרק הכי, אבל הכי אהוב עליי. (ואני לא מתכוונת להתחרט על כך) הינה כמה סיבות למה: 1. העובדה שזכיתי לראות, כמו שצריך, מטופל מרכזי מעניין כל כל, מבחינה אישית ורפואית. והעובדה, שסוף סוף אני רואה את יו מנגנן כהאוס על הפסנתר, יותר מ10 שניות. 2. הנשיקה!!!!!! אני ראיתי את זה 3 פעמים! ורק בפעם השלישית, הפכתי לתמיסה מימית סופית. אני כל כך קינאתי בג'ני באותו רגע. אני חשבתי שהוא לא יתפוס אותה שהיא רוצה בעצם לבדוק אותו. הספוילרים לפעמים מנוסחים לא נכון. החיבוק של צ'ייס ריגש אף הוא. 3. הסרטן המדומה! זה פשוט היה גאוני, אנוכי, אירוני, ונהניתי מכל רגע. האמת היא, שבקטע כשהאוס בא לבקר את קאדי, חשבתי לעצמי, שיכול להיות, שהסרטן זה מטופל אחר שהאוס מעוניין בו והוא לא רצה שידעו, אבל לעולם לא חשבתי שכל זה כדי להתמסטל, זה לא הפתיע אותי, אבל זה לא היה צפוי. לדעתי, האוס צודק, כשפתאום שלושתם חשבו שהוא גוסס, הם התנהגו עליו אחרת, ופורמן, הוא הדוגמא המדויקת לכך. אבל גם ווילסון צודק, והאוס ידע את זה, לכן הוא לבסוף נכנס על המסעדה. זו עוד סיבה שאהבתי מאוד את הפרק. היה בו ה-כ-ל. היה האמרון היה האדי היו שיחות עם ווילסון היה אפילו חיבוק עם צ'ייס וגם, פורמן חיבב את האוס, למשך כמה שעות.... היא ניגון על הפסנתר! משלא היה, אם שמתם לב, האוס לא לקח ויקודין בפרק הזה, אולי לקח, חחח אבל לא הראו לנו את זה. בהחלט, זהו הפרק שהכי רותקתי, הכי נהניתי, הכי התרגשתי ממנו, מכל הפרקים שהיו עד כה. אני הולכת לראות שוב לילה טוב לכולכם אנה

Elizabell

New member
דבר נוסף...->

להאוס, יש בדיוק, את אותם המשקפיים כמו שלי! שלי בצבע חום מטאלי, ושלו כסוף, אבל זה בדיוק באותה צורה, והכל. ייאיי, אני עדיין באקסטזה מהפרק הזה. אייי יא יאי יא יאי יא יאי...XD ><

o r t a l i t

New member
וואו,../images/Emo58.gif

כןכן, כל זה [פסנתר
, נשיקה, האדי, חיבוק, חיבוב, שיחות וכמו שהזכרתי POTW] עלו לי במח מיד אחרי הפרק אבל אצתי לקרא דעות ופתחתי הודעה מהירה והמממ.. זה מה יצא ^^ אבל ככ יש לי חולשה לפסנתרנים ויו הזה גררר מתמיד עם האצבעות... ומתאים לי קמרון תחמנית מגניבה כזו !! וצ'ייסי כזה מותקי מחבק חחחח "...אז אני הולך לחבק אותך, תגובות ?" והאדי 3> ובאמת רק כשהם חשבו שהוא גוסס הם התנהגו ככה, אף פעם לא חשבתי שהוא טועה ועדיין לא רציתי את ההוכחה בדרך הזו, בע ! אז מלבד 3 שציינת, שאני ממש לא מסכימה עם ההערכה שלך לזה >< כי זה היה פיכסי להפליא בעיקר בהתחשב בסיבה :| - אני חושבת שהוא הגיע לרמה חדשה :\, כנראה באמת פרק אחד הטובים, אבל מה שחסר לי זה הtension, זה הרגיש לי קליל מידי, רגוע. אולי יבוא מקום רביעי-חמישי חחח ובאמת מגניב שהוא לא לקח ויקודין, לא שמתי לב 0=

תגובתי ../images/Emo58.gif

האמת היא שאני מרגישה בדיוק ההפך... בעיני זה אחד הפרקים המעצבנים. והרי הפירוט: [
] 1. על זה יש בינינו הסכמה
הקטעים עם הפסנתר
2. גם צ'ייס וגם קמרון התנהגו באופן הזוי מדי לדעתי... עם צ'ייס זה היה מוגזם לחלוטין, וגם הקטע עם קמרון לא היה טוב בעיני. 3. הקטע עם הסרטן- גם כן הזוי ומוגזם מדי בעיני. השילוב של זה עם התגובות של כולם גרם לי לחשוב שאולי העונה הזו היא אכן הזיה [בצחוק כמובן, אבל אם באותו רגע היו אומרים לי שכן לא הייתי מופתעת]. לא הבנתי מאיפה הסרטן הזה נחת עלינו, גם אם בסוף הסתבר שזה לא היה נכון. אירוע משמעותי מדי מכדי שיתחיל ויסתיים באותו פרק. אם כבר פורמן היה היחיד שעוד איכשהו התנהג כמו עצמו... בקשר לדברים שציינת שהיו בפרק [האמרון, האדי, וכו'] -> רובם דברים שלא רציתי שיקרו... הדברים היחידים שכן אהבתי הם הפסנתר + השיחות עם ווילסון [במיוחד בסוף, כשהוא אמר "פיצה עם חבר" והצביע על עצמו בכזו מתיקות
] מה שכן, אני בהחלט יכולה לראות למה אפשר לאהוב את הפרק הזה כ"כ. קרו בו הרבה דברים שהצופים אוהבים [במיוחד בתחומי ההאמרון וההאדי
]

Elizabell

New member
../images/Emo58.gif-במיוחד לנעמה - את יודעת...

למה זה לא הפריע לי כל כך משהיה בפרק הזה בהאמרון והאדי? כי זה לא היה משמעותי. אם היו מראים/רומזים שהאוס שכב עם אחת מהן, אז לא הייתי מרוצה מזה. אבל, זו בסכך הכל נשיקה, ולפי שפת הפנים של האוס בזמן הנשיקה ואחריה, זה לא יקרה שוב, אז את יכולה להיות רגועה
והקטע עם קאדי היה משעשע, לא היה בזה שום דבר מאיים. ביינתיים, עדיין הפרקים האהובים עליי הם: 1X22 2X24 3X07 3X12 כי הם היו עמוקים וגאוניים במידה אדירה. אבל אני אוהבת את הפרק הזה דווקא הכי הרבה, כי בו היה הכל מהכל.

../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

אני יודעת שאלו ממש לא דברים משמעותיים, ולא איכפת לי אם הם היו קורים באיזשהו שלב בסדרה, רק לא כ"כ הסתדר לי שהם קרו בפרק הזה. לא אהבתי את זה שכל הדברים ההזויים קורים בפרק אחד

pink panther 8

New member
וואו איזה פרק../images/Emo58.gif

יואו אני לא מאמינה הפרק הכי טוב בהאוס בלי ספק בכלל!! החולה הפרק הזה היה אחד המעניינים איזה סיבוכים חחחח ובסופו של דבר להוציא לו את כל החלק הימיני של המוח זה צעד דרסטי למדי אבל הוא עבדדד!!! ה=נ=ש=י=ק=ה!!!! וואי הרגע האהוב עליי ביותר בהאוס סוף סוף אוהבי ההאמרון קיבלו הגשמת חלום!! ואיזה נשיקה!!! וואו אני ממש בעננים באקסטזה מכל הפרק הזה!!! וצ'ייס איזה מאמי אני הולך לחבק אותך עכשיו...יואו איזה נושי היה בא לי לתת לו חיבוק גם אני...!! והוא בכה!!! והקטע עם קאדי היה אחד הטובים!!! הוא תפס לה בתחת חחחח והיא אמרה לו לילה טוב לא אמרה כלום לא עשתה כלום(טוב היא חשבה שהוא גוסס). ואח"כ שהוא עקב אחריה לחדר שינה...:"לך לקרן הגשמת חלומות" חחחחחחחחח אני נשפכתי!!! וואי ובסוף הפרק איזה באסה להם !!! הם היו כל כך מאושרים שכשהוא אמר להם את זה נפל עליהם פצצה הם היו בשוק טוטאלי!!! וסוף הפרק !!--->סוף מצוין כל הכבוד לוילסון שהציע להאוס היי אחר ממאשר סמים רפואיים למיניהם(או ההרואין שהוא "לקח"במסיבת חג המולד שעברה חחח)...וההיי הזה לצאת אם אחרים ולהתחיל לפתח חיי חברה..!! וכשראו אותו הולך ברחוב של המסעדה אני ראיתי אותם שם ואני צועקת על המסך תיכנס תיכנס תיכנס!!!!!!! והוא סובב את הידית והפרק נגמר איזה באסה!!!! פרק כתוב בצורה נפלאה מבוים בצורה מושלמת והאוס אין עליו האוס תמיד ישאר האוס עם טיפה שיפוצים בצדדים
שיהיה לכולנו לילה טוב ומצטערת על החפירה אני פשוט באקסטזה מהפרק עדיין!!!

שלום.../images/Emo58.gif

אוקיי, אני לא כותבת פה בפורום, אבל אני "האוס סיק" מהרגע שהסדרה יצאה לשידור בערך. אני קוראת פה מדיי פעם, בעיקר כדי לקבל ספויילרים
אבל אחרי הפרק הזה פשוט חשבתי שאם אני לא אוציא איפשהו את השמחה שלי אני אשתגע. דבר ראשון הפרק עצמו הוא מרתק. בדרך כלל כל הסיפור של החולה איכשהו מלמד מישהו מהצוות משהו, אני הכי אוהבת כשהאוס הוא זה שמושפע מהסיפור, ועוד יותר אני הכי אוהבת כשהאוס יוצר קשר אישי עם המטופל, זה מדהים בעיניי. העלילה נפלאה, המשחק של כל אחד מהשחקנים נפלא, כל הפרק שוזר בתוכו מאות עלילות קטנות ונפלאות, (תיכף נגיע לברורה מכל...) יו לאורי הוא גאון, מהראיונות שראיתי איתו הוא אדם מורכב, מרתק, מעניין, בריטי (מי צריך יותר?), ואני מאוהבת בו כמו ילדה בת 14 עם פוסטרים של אורלנדו בלום על הקירות. סתם, אבל בכיף הייתי עושה אותו :), למרות שהייתי מעדיפה את האוס על יו, כי את הדמות עצמה אני מעריצה. האוס וקמרון! אלוהים ישמור...זה פשוט מדהים. מצחיק שבהתחלה הייתי בעד שקאדי והאוס יהיו ביחד, אבל בrole model הסצינת סיום בין קמרון להאוס פתאום עשתה לי משהו ממש חזק שלא הרגשתי כשראיתי ביחד את האוס וקאדי (אני נשמעת קצת פסיכית...)ואז סטייסי הגיעה והציקה לי, ואחרי כמה פרקים התאהבתי בה ורציתי את שניהם ביחד. אבל אז היא עזבה, הייתי עצובה, אבל לקח לי בדיוק פרק וחצי להתאהב ב"האמרון" מחדש. הייתי בוחנת כל חילוף מבט ביניהם, כל מילה, כל מגע. אני אוהבת את קאדי, ממש, אבל מה שיש בינה לבין האוס מבחינתי לא יכול להיות אהבה, המערכת יחסים ביניהם היא נהדרת כמו שהיא, ואם הם יהיו ביחד זה יהרוס אותה, היא לא ממש מבינה אותו, לעומת קמרון שמכירה אותו, וכן מקבלת אותו, חוץ מזה, הרבה יותר קל לי לדמיין את קמרון והאוס מתעוררים ביחד (
) מאשר את האוס וקאדי. קמרון גם יכולה לעורר בהאוס אנושיות...לא זאת לא המילה...חמלה מופגנת, שאני לא חושבת שמישהו מהצוות יכול. קאדי בעיקרון לפי איך שנאי רואה את זה לא יכולה להשפיע עליו ללמוד כלום. לעומת קמרון. ואז הגיע הפרק הנפלא שעליו אנחנו מדברים, והנשיקה...זה היה מושלם, בדיוק כמו שציפיתי, האוס נראה טיפה מוזר כשהוא מנשק אבל לא נורא, איך היא תפסה לו מאחורה את הצוואר, ואיך הוא פשוט התמסר לזה, וכשרואים שהיא באה להוציא את המזרק רואים לשנייה את היד שלו על היד שלה וזה פשוט מדהים!!! והמוסיקה ברקע כל כך מעצימה את הרגע הנפלא הזה. אני מתה מפחד שהתסריטאים ידחפו את האוס וקאדי אחד לשני, אני ממש אתעצבן ויהיה לי ממש קשה להתמודד עם זה, ואז אם אני אצטרך עכשיו לחכות עוד מאתיים פרקים כדי שמשהו יתפתח בעלילה של "האמרון" אני אשתגע. זה כבר עינוי. אני פשוט באמת מקווה שהאוס יהיה עם קמרון. אוף אני לא יכולה, אני מעבירה לסצינה הזאת שוב ושוב ואני נשמעת מפגרת ו"גרופית" אבל אין מה לעשות. פשט הייתי חייבת לחלוק את זה. תודה רבה ויום טוב.

Elizabell

New member
../images/Emo58.gifעונה במיוחד בשבילך.

לדעתי, דווקא קאדי מבינה אותו יותר מקמרון. קאדי מכירה אותו כבר הרבה זמן, וקמרון, היא בהתחלה ממש נידבקה אל האוס, וזה העיק לי, אבל בעונה השלישית היא השתנתה, היא יותר תחמנית ואינטרסנטית, וכל הקטע עם הנשיקה היה פשוט מעולה, גאוני. אבל אם שמת לב, האוס לא באמת באמת התחרמן ממנה, הוא אולי נהנה, וראינו את זה, אבל לא עד הסוף. לדעתי, אני חושבת, שהאוס מרגיש שיחסים עם קמרון זה משהו לא נכון, שאם זה ייתממש זה יכול רק להיהרס. אני ממש אוהבת את האמרון ואת האדי, כי בשניהם אפשר לגלות דברים חדשים על האוס, ואני אוהבת לנתח כל דבר שהוא אומר, את שפת הגוף שלו וה-כ-ל. אני יותר בעד קאדי, כי בעייני הם מתאימים מבחינת היחסים ביניהם. התפיסה בתחת הייתה לא מינית, אבל מצחיקה בטירוף. והוא כזה התקדם לעבר חדר השינה שלה, והיא אמרה לו שכדאי לו ללכת למגשימי החלומות, חחחחח זה השפיך אותי מצחוק. אני מצפה לעוד הרבה האדי/האמרון, לא משנה לי איזה, העיקר שיהיה מעניין. יום נעים אנה
נ.ב כאשר ראיתי את ג'ניפר רוכנת כלפיי יו, אני השתגעתי! אני פשוט רציתי להעיף אותה לכל הרוחות, ולתפוס פיקוד, ולא לעזוב את יו לעולם. אני מבינה אותך לחלוטין, אני בת 17 >< ואני מרגישה כמו בת 12 כשאני מסתכלת על יו לורי. אח אח אח

תשובה (ספויילר)

אני לא חושבת שקאדי מכירה אותו יותר טוב. כאילו ברור, הם מכירים הרבה יותר זמן, אז קאדי כבר מודעת לכל ה"האוסיות" שבו ברמה כמעט כמו של ווילסון. אבל קמרון נוגעת בו איפשהו, רואים את זה בכל כך הרבה מקומות, אפילו כשהיא נדבקה להאוס, ראו שזה גורם לו להרגיש משהו, לאו דווקא אליה, אבל משהו. ועכשיו שהיא השתנתה (שינוי שאני לא תמיד כל כך אוהבת אגב) אז בכלל, אני לא יודעת להסביר את זה...יש ביניהם איזשהו קשר מיוחד. קמרון יודעת איך הוא פועל ומתי הוא מרגיש ומתי לא, קאדי והאוס הם יותר כזה "חברים טובים", אבל אני בטוחה שקאמרון משפיעה עליו גם מבחינה רומנטית. ולגביי הנשיקה, זה האוס, אם הוא לא היה רוצה את זה הוא היה מסיים את זה אחרי כמה שניות, אבל אם הוא לא היה קולט את היד שלה בדרך למזרק לכי תדעי מה היה קורה.

../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

גם אני מאד אוהבת את זה כשלהאוס קשר אישי עם מטופל
ובזכות הפרק הגעתי גם אני למסקנה שאני מעדיפה האמרון על האדי

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gifחחח גמאני

אני איתך !!! אני ראיתי את הקטע של הנשיקה לפחות 15 פעמים נשבעת לך אני לא מעכלת עדיין חבל רק שזה היה כדי לקחת ממנו דם יאללה שיעשו את זה כבררררר
פרק 316 בפרק הבא אמור להיות קטע שהאוס תופס את צ'ייס וקמרון מתנשקים בארון שירות אז יכול להיות שזה יהרוס להם את הסיכויים להפוך לזוג הכי חם על מסכי הטלוויזיה....=[ בכל זאת אני ממש מקווה שהם יהיו זוג זה יהיה ממש מושלםםםםם

אוף...ספויילר

אני באמת בחרדות שכל הדבר ההזוי שיש עכשיו בין קמרון לצ'ייס יהפוך למשהו רומנטי יותר. אני אחרים את הסדרה ואשלח מכתבי נעצה לדיוויד שור אם זה יקרה, או לחילופין אם "האדי" יתפוס שליטה. אני פשוט מקווה שאם האוס יתפוס אותם אז נראה על הפנים שלו שהוא מקנא. ואז אני אהיה רגועה יותר...

למעלה