3X11

shanistern

New member
תשובה לישראלית

הוא אמר לווילסון כתגובה על זה שעובד המוסד בודק לו את השקיות: "כשאני אנהיג את מרד הפציאנטים, וולדמורט (העובד) יהיה הראשון ללכת (שיפוטר)" וולדמורט- זה הרשע מ"הארי פוטר" (ההוא שאסור לומר את שמו). בקיצר- הוא אמר שעובד בית החולים הוא רשע

HLAddict

New member
אגב, את מודעת לעובדה שאנחנו בין

הישראליות (בישראל) היחידות שכבר צפו בפרק, נכון? How rad is the TVU-player?
(גם אם האיכות לא משהו)

fire storm

New member
בין הראשונות?

House S03E11 HDTV XviD-XOR 2007-01-10 04:30:36 והאיכות נהדרת לדעתי.

HLAddict

New member
אהם, מה זה בדיוק? מישהו העלה את

הפרק לרשת כבר בארבע וחצי? לרוב רק אחרי שהוא משודר ברוב ארה"ב (כלומר בשמונה בבוקר) מעלים אותו. וכן, לא יותר מדי מכורים ישראליים להאוס ראו את הפרק לפני או בשבע בבוקר. גם אם הפרק הועלה בארבע וחצי (ולרוב הוא מועלה כאמור יותר מאוחר), לוקח לרוב האנשים יותר משעתיים וחצי להורידו. האיכות של הTVU player לא משהו, קבצי הטורנט אחלה.

HLAddict

New member
(שחרור מבוקר של תגובות) ../images/Emo58.gif

רק עכשיו קלטתי-rehab is working? ענק!!! אוי, הלוואי שיש עוד כאלה... את יודעת מה, אשאיר את חיווי הדעה לאחרי שאראה את הפרק בשלמותו.

shanistern

New member
אירית- ??? ../images/Emo58.gif

לא הבנתי, מה ענק בזה שהיא אמרה לו שהגמילה עובדת?

קודם תודה על התשובה מקודם../images/Emo58.gif

אני יודעת מי זה וולדמורט, פשוט לא הבנתי למי הוא מתכוון...אז תודה ולגבי שאלתך-הרי האוס לא עבר בכלל גמילה,הוא קיבל את הויקודין שלו כל הזמן... עוד משפט ענק הוא זה עם הויאגרה, אני לא זוכרת את המשפט המדויק אבל זה היה משהו כמו -לראות כחול "זה אחד מתופעות הלואי שרשומות על הבקבוק (ויאגרה),שאותו קראתי מסיבות רפואיות בלבד"...משהו כזה...

HLAddict

New member
כי היא לא! ../images/Emo58.gif

הוא הרי בכלל לא היה בגמילה. מעבר לזה שזה ענק בפני עצמו, זה פשוט מוכיח לי כמה האנשים סביב האוס חושבים שההתנהגות שלו נובעת מהויקודין, כשהיא לגמרי לחלוטין לא, ומחזק את מנטרת ה"הוא לא מכור" שלי.

shanistern

New member
אה, את זה אני הבנתי,

פשוט חשבתי שיש משהו נוסף שלא הבנתי אחלה והוא עדיין מכור...

רקפת6

New member
יאי (ספוילר כמובן)

סוףסוף ירד לי הפרק ועכשיו לתגובות סוף סוף טריטר הולך! תודה לאל כ"כ שנאתי אותו. החיבוק של קמרון היה מוזר לחלוטין אבל אהבתי את הסורי אני צריך ללכת לכלא. החולה השבועי היה הזוי ולא הגיוני. ואיך שקאדי שיקרה כדי להציל את האוס! אבל כל הקטע של "אתה תעשה כ-ל מה שאני ירצה!" אני בטוחה שקאדי תנצל את זה עד הסוף (קאדי\האוס לשילטון!)

Dead Scene

New member
../images/Emo58.gif האוס המלך!

אין אין אין ברגע שהוא אמר שזה ויקודין פשוט מחאתי כפיים :) אין עליו וכמה שאני מתה על הדמות הזאת, קשה לי לראות אותו בלי ההתמכרות שלו לויקודין. זה פשוט חלק מהקסם שלו (כן כן להיות מסטול) וכמובן סוף כל סוף טריטר המניאק האידיוט החולה הפסיכופט הלך לכל הרוחות. קאדי! תעשי להאוס ילד!

DRhugs

New member
היי=]

אין לי כוח לכתוב כמה שאני אוהבת את הסדרה כי אין לי ממש זמן... סדרה גאונית+ אחת הטובות פשוט רציתי לשאול שאלה אם אפשר=], יש פגרה או משו? כי אין לי מושג מתי כל פרק בארה"ב...

למעלה