3x07

zoetrope

New member
זו אזהרה אחרונה

מסתבר שזהו פורום של nerds ואנחנו לא אוהבים ספוילרים לפרקים שעוד לא שודרו. אם אתה בכל זאת רוצה לדבר על פרקים עתידיים, אחריותך היא לעשות זאת ברור לחלוטין בכותרת ההודעה. אני כרגע לא מוחק את השרשור,כי (באשמתי) יש בו הודעות לגיטימיות. כמובן שאם יהיה לי אישור מ-Blackguard וסוקט אני מוחק את הכול. חבר'ה, בחירה שלכם. ל-seagate, פשוט תתרחק. מעכשיו, אם למישהו יש בעיה - לא להיכנס בכלל לשרשור - ישר להלשין למנהל והוא (אני) כבר ידאג לזה. חבל, תראו מה הסיילונים גורמים לנו לעשות. זה הרי בדיוק מה שהם רוצים. zoetrope out

redrider

New member
סליחה לצורך הבהרה

בכותרת ההודעה כתוב במפורש ספויילרים!!! מבחינתי זה הבהרה מאוד ברורה על תוכן ההודעה. בפעם הקודמת שכחתי לכתוב בכותרת ואני מתנצל על כך אבל פה הכל לגיטימי. בנוסף לזה לא אמרתי כלום על פורום של נרדים אז אל תכניס לי מילים לפה. מה שאמרתי התייחס לבן אדם ספציפי מאוד. אם זה פורום של נרדים ואני גולש בו אז מה זה אומר עליי??? בקיצור תוציא ת'ראש מהחול ובתור מנהל תהיה נייטראלי

zoetrope

New member
אני מבין

אבל עם זאת, מהכותרת ניתן להבין - ויתקנו אותי גולשים אחרים אם לא כך הדבר - שהספוילרים עוסקים בפרק זה בלבד. מה שחשוב כאן הוא לא אם לך ברור אלא אם ברור לזולת הגולשים. ואני אכן משתדל להיות ניטרלי.

redrider

New member
אומנם לא בא לי לריב אבל בכ"ז

במה שכתבתי אין אפילו מעט איזכור על כל פרק אחר אלא נטו על הפרק הנ"ל הסיבה שכתבתי במקום לשים סמל של ספוילר היא כי יש לי בעיה עם האקספלורר שפטרתי בינתיים (איזה חלק של "ספויילרים!!!" קשה להבין?). אם תשים לב הבחור התלהם מההודעה הקודמת שלי אפילו שהיה שם ספוילר. בכל מקרה אני לא רואה שום סיבה שלא לכתוב על פרקים שתרם יצאו בתנאי שכתוב שזה ספוילר ועובדה שרק הוא התחיל להתבחיין ואתה לא רואה פה קהל גולשים זועם אלא בחור אחד שמשעמם לו בחיים. אני חושב שזה עקרוני לדעת שאני יכול לכתוב בצורה חופשית בפורום כל עוד זה לא עובר על החוקים ואם לפי חוקי הפורום אסור לכתוב על פרקים עתידיים אז תגיד.

למעלה