3x07

redrider

New member
יאללה 3x07 ספויילרים!!!!!

אני ראיתי סרטון בקרוב של הפרק וגם כמה תמונות. הולך להיות שמח. ככל הנראה אחד מהדורלים שרד על הבייסטאר הגוסס. יש תמונה שלו מובל בשלשלאות בכלא של גלקטיקה. בלטאר הולך לעבור עינויים על ידי אחת הדיינות מכיוון שהיא לא מאמינה לו בשיט. שרון וצוות מטעם גלקיקה הולכים לעלות על הבייסטאר בלי חליפות חלל (הזוי במקצת מאוד סטארטרק שנות השבעים). הנשיאה הולכת לנסות לנצל את הוירוס כנגד הסיילונים אבל אדאמה מתנגד מסיבות לא ברורות. תזרימו עוד!!!

blackguard

New member
../images/Emo58.gif פרק 3X07 ../images/Emo58.gif

טוב כל ההשערות על המכשיר ההוא עכשיו אני פשוט רוצה לצחוק מישהו השתעל על המכשיר לפני אלפי שנים (סליחה זה פשוט הרג אותי) באמת מוזר איך נכנסו קבוצת אנשים מגלקטיקה לספינה בלי חליפות חלל עכשיו גם שחושבים על זה צורת הנחיתה של הוויפרים על גלקטיקה יש לה מספיק בעיות משל עצמה בדיוק כמו נחיתת המשלחת על הבייסטאר (מישהו יכול למלות לי את החסר בשני המקרים) אני שמח לשמוע שלא הכניסו את הילו לכלא על החבלה במשימה יותר מזה עקב התגובה של אדאמה לרוזלין אפשר להבין שהם לא כל כך כועסים על המעשה ויותר מסתכלים על זה בתור זה שמישהו אחר הוציא אותם מלהרוג את כל הסיילונים אבל זה משאיר בעיה אחת כל הסיילונים רודפים אחרי הצי??? לא נשאר אף אחד בקפריקה- כל הסיילונים רודפים אחרי בני האדם בתור קבוצה אחת?? קשה לי להאמין שכל הסיילונים מטיילים בתור צי אחד באיחוד אחרי שרואים שבקפריקה יש עיר די משגשגת של הסיילונים סתם למחשבה (לא זכור לי שהרסו את העיר)

סוקט

New member
מאכזב הורים

הילו הזה מתחנגל................! הבא להורגך השכם להורגו.. אפילו שרון הבינה את זה... אוף. יש סתירות בסדרה, מי אמר שהסיילון חייב למות כשה resurrection ship בסביבה? כבר היו מקרים שסיילונים מתו וחזרו כשלא הייתה ספינה בסביבה ברגע המוות.

Woogy

New member
../images/Emo58.gif יפה, סגרו כמעט הכל

ראשית כל אני לא קונה את הרעיון שכל הסיילונים היו מושמדים, כי עדיין יש להם את כוכב הביית שלהם, ועוד לא אמרו שיש להם רק ספינת תחייה אחת, אלא רק שהם מצרפים את הספינה כשצריך. חייב להיות להם עולם ביית ובו מתקן כזה. ובטה היה להם כזה מתקן נפרד כשהיו ביחד עם הבני אדם. וכנראה גם בכל אחד מ-12 העולמות. ההנחה שכולם יושמדו זה סתם חוסר עקביות רעיוני של התסריטאים. (או רק של הבני אדם) ואם בכלל מחלות עובדות כל כך טוב על הסיילונים אז יש להם אפשרות ליצור אחת לחטוף איזה סילון להדביק אותו וכו'. מעניין מאד הכיוון שבו הולך באלטאר. נראה שהוא רוכש את אמונם של הסיילונים אחד אחד. אם כן, זה רעיון מבריק. ויהיה מעניין מאד לראות מה יקרה הלאה. לא ברור לי מה מונע עוד תינוקות מעורבים, אני מניח שבסופו של דבר זה יקרה.

Woogy

New member
המספרים של הטורנט פשוט מדהימים

ברגע נתון אני רואה 25,000 אנשים מחוברים לקובץ אחד והמספר ממשיך לעלות. יש תחנות טלויזיה שמשדרות את זה ואין להם כמות כזאת של צופים. מתישהו המפרסמים יעלו על זה ויידחפו פירסומות בתוך הקבצים האלו(ויעזרו להפיץ אותם קצת בהתחלה), ואז יהיה קל יותר לאנשים להוריד גרסה עם פרסומת מאשר להמתין ולחפס גירסה בלי. (ואני לא אעלב אם הודעה זו תימחק כי היא בנושא גבולי) אני לא מנסה לעודד פירטיות, אני רק מציין עובדה של המצב הנוכחי שנראית לי די מדהימה. (ועד שגמרתי לכתוב, המספר התעדכן ועומד כמעט על 28,000 )

Woogy

New member
../images/Emo58.gifפרק 3X07 ו blackguard

הודעה מקורית נכתבה ע"י blackguard ב-9:43 והועתקה כדי שאני ואחרים נוכל להגיב עליה גם אם השירשור מעליה יימחק
טוב כל ההשערות על המכשיר ההוא עכשיו אני פשוט רוצה לצחוק מישהו השתעל על המכשיר לפני אלפי שנים (סליחה זה פשוט הרג אותי) באמת מוזר איך נכנסו קבוצת אנשים מגלקטיקה לספינה בלי חליפות חלל עכשיו גם שחושבים על זה צורת הנחיתה של הוויפרים על גלקטיקה יש לה מספיק בעיות משל עצמה בדיוק כמו נחיתת המשלחת על הבייסטאר (מישהו יכול למלות לי את החסר בשני המקרים) אני שמח לשמוע שלא הכניסו את הילו לכלא על החבלה במשימה יותר מזה עקב התגובה של אדאמה לרוזלין אפשר להבין שהם לא כל כך כועסים על המעשה ויותר מסתכלים על זה בתור זה שמישהו אחר הוציא אותם מלהרוג את כל הסיילונים אבל זה משאיר בעיה אחת כל הסיילונים רודפים אחרי הצי??? לא נשאר אף אחד בקפריקה- כל הסיילונים רודפים אחרי בני האדם בתור קבוצה אחת?? קשה לי להאמין שכל הסיילונים מטיילים בתור צי אחד באיחוד אחרי שרואים שבקפריקה יש עיר די משגשגת של הסיילונים סתם למחשבה (לא זכור לי שהרסו את העיר)

Woogy

New member
מאכזב הורים סוקט

התגובה המקורית של סוקט פורסמה בשעה 11:09 והועתקה מאותה סיבה הילו הזה מתחנגל................! הבא להורגך השכם להורגו.. אפילו שרון הבינה את זה... אוף. יש סתירות בסדרה, מי אמר שהסיילון חייב למות כשה resurrection ship בסביבה? כבר היו מקרים שסיילונים מתו וחזרו כשלא הייתה ספינה בסביבה ברגע המוות.

Woogy

New member
מסכים איתך

אבל ההיגיון שהם מתים סופית אם אין ספינה בסביביה תקף. רק שכפי שציינתי לא הוכח שיש רק ספינה אחת, ולא הוכח שיש מתקנים רק על הספינה ההיא.

zoetrope

New member
ווגי ווגי

אתה חמוד ומשעשע, ותודה על המאמץ, אבל לצערי השרשור תפח מדי וכרגע אנו על תקן צמצום נזקים

Number 6

New member
השערוריה האמיתית של הפרק

היא בהחלט סוגיית הלבוש. אבל לא של חליפות החלל רבותיי!! לא ולא. צפו שוב בקטע שבו אדמה משוחח עם רוזלין. יושב לו שם מפקד העליון של הצבא, במדים ומולו הנשיאה של הצי עם רגליים משולבות להן על הספה! כאילו מה זה צריך להיות?! מילא כוסית ויסקי, בכל זאת הם מיודדים ובשיחה 4 עיינים לא צריך להיות רשמיים, אבל בכזאת פוזה מקבלים החלטות של השמדת הסיילונים?! נותר לקוות שבמלחמת יום כיפור גולדה מאיר ישבה פחות נינוחה מול הרמטכ"ל...

מיכאל ג

New member
כשכל המין האנושי

הוא בערך בגודל של גבעתיים, אתה יכול לצפות למידה כלשהי של חוסר רשמיות...

הפנדה

New member
צריך לשפוט את הילו ולהכניס לכלא!

אם כל קצין/חייל יכול לעשות על כל העולה על רוחו אז המשמעת תהרס! פה זה צבא לא קייטנה,חמור מאוד שקצין מפר הוראה ישירה וגם מחבל בהוראה המתקבלת ויוצא נקי מעונש...

סוקט

New member
מה זה הסג"מת הזאת? :))

אכן, הילו טאמבל... אבל אם כל פעם היו מכניסים לכלא קצין בגלקטיקה שסירב\הפר פקודה הצוות היה מתחלף כבר 3 פעמים מתחילת הסדרה... :)

הפנדה

New member
בגלל דברים כאלו

לא צריך להתפלאות שכל קצין חושב שהוא יכול לעשות כל העולה על רוחו,ראה ערך עזרתו של אפולו למרד בסוף העונה הראשונה... ולא חסרים מקרים נוספים...

redrider

New member
אחיר שראיתי את הפרק ../images/Emo58.gif

אני יכול רק להגיד שהסדרה כנראה מתחילה להיתדרדר. אם קצת דמיון אפשר היה למצוא דרך חליפית לצאת מכל המצב בלי להראות את אחת הדמויות באור מגוחך

הפנדה

New member
דבר נוסף

שימו לב שלראשונה לא ראינו את סול בפרק! סימן שהוא אכן עזב את התפקיד של סגנו של אדמה, מעניין מה קרה איתו,בטח הוא פרש לגימלאות והפך להיות אזרח באחת הספינות האזרחיות... דבר נוסף אם חשבנו שבלטאר יזכה לחנינה או משהו בסגנון אז כנראה שלא,אחרי שאדמה ורוזלין גילו מהשבוי הציילוני שגאיוס עוזר לציילונים למצוא את כדור הארץ הוא כבר נחשב 100 אחוז בוגד ודינו מיתה...

redrider

New member
מה שמעניין הוא

זה שבתכלס אני לא רואה שום סיבה שהמחלה תיעלם. אחרי הכל בטוח יש דגימות דם קפואות של הסיילונים המתים ככה שבטוח אפשר עוד להחיות את המחלה.

Spook77

New member
אני היחיד ששם לב

שבאלטר לקח דגימת דם מהחולה בספינה הנגועה ולא סיפר על זה לאף אחד? נשאר רק לגלות אם הוא ישתמש בזה בעתיד כדי לפגוע בסיילונים.

Echelon

New member
לא בהכרח

אני חושב שהם פשוט קצת לקחו הפסקה מסאול וסטארבאק [שהייתה לה נוכחות סמלית בלבד]. עוד נראה מהם הרבה.

למעלה