3X02 - Cane & Able - "קין ואבל" - 21:15

Daniella 21

New member
למה לחנוק את ווילסון אני דוקא אהבתי שהם ניסו

ללמד אותו מה זה ענווה.. אבל שזה מדובר בגאון צריכים לתת לו להיות הוא בעצמו

YaEl 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לי כבוד לרוברט, אבל בגלל הפרק הזה, לא לווילסון
ולא באמת הייתי חונקת אותו... הוא חמוד מדי

Bean kob

New member
נכון הוא חלק מהמשפחה

אנחנו צריכים להתבייש בעצמינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח XD

אני אוהבת מאוד את רוברט!

הוא שחקן מדהים, ובעונה הזו, ווואוווו!!!!! (וואיי אני כל פעם, נזכרת בדמות שהוא שיחק ב"מהומה על לא דבר" - קלואדיו, זה מצחיק אותי כל פעם מחדש, דיי הוא כזה חמוד בסרט הזה...) אני קצת חוששת מהתגובות שיהיו כאן...בהמשך....>< בלעעע.... נו טוב, אפשר יהיה להבין אותכם. אח תזכרו, שהחברות של האוס וג'ימי, היא כל כך פרדוקסלית, ולכן, עד כמה שזה נראה כאילו הם מבינים אחד את השני בצורה מושלמת, הם לא, כי מה שמשלים את היחסים ביניהם, זה היחס הנסלח של האוס על ידי ג'ימי, הסקרנות של האוס "כי אני סתם רוצה לדעת", ואיך בעצם כל זה, למרות שזה לא נראה ככה, מרגש עד כדי כך, שאני אומרת למסך: "נו מתי כבר הם יתחבקו" (שזה הכי לא מתאים להם
).

Tal2012

New member
יאו חח את צריכה להיות יועצת היחסים שלהם ../images/Emo6.gif

Bean kob

New member
אכן שבוע זה יותר מידי זמן...

]= חוצמזה בטח שהאוס כעס עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא רתח עליו אבל זה האוס הוא לא סתם יבוא וירביץ לו הוא יגרום לו לריגשי בקרירות ובמשפטי שנינות.... יש לשער שהפרק הבא יהיה עוקצני.................... אבל מה קמרון נדחפה לריב?!

ווילסון רוצה בהחלמה של האוס

הוא מנסה בכל דרך להוריד את האוס מהעץ שהוא יושב עליו. עובדה שזה עבד, והאוס כבר בלי מקל ועבד על הרגל למרות שזה היה זמני לפחות ווילסון ניסה להציל את חברו הטוב.

../images/Emo1.gifדעתי על הפרק../images/Emo199.gif

אני לא יודעת מה איתכם, אני לא אהבתי את כל הפרק. העניין הרפואי בפרק, לא הועמק מספיק, וכל הקטע של צ'ייס עם הילד היה דפוק. הכמיריזם מעניין, אבל ההסבר הזה, לא יודעת, לא התלהבתי, אולי כי הצורה שבה הוא עמד, סובל מכאבים, עשה לי צמרמורת והסיח את דעתי. אבל הקטע בחדר הניתוח, היה מעגניב. (האוס: הם באים לקחת אותך!!!
) אני מאוד אוהבת את קמרון בעונה הזו (כמה אני יכולה להגיד את זה?). ה"תחרות" בין צ'ייס לפורמן, היתה מעוררת רחמים, לא הצחיק אותי. אבל מה שמשעשע אותי, זו היכולת של פורמן לחטט בצורה כל כך משכנעת ולהוציא הכל מאנשים (לא רק מקמרון
). משאהבתי בפרק, זה ההסתגלות של האוס למצב שלו, התגובות שלו, ואיך כל אחד מגיב בצורה מעניינת לכאב שלו. כפי שאמרתי בשרשור בפרק הקודם, אי אפשר ללמד את האוס ענווה, אבל האוס לא תמיד צודק והוא יודע את זה, ושלא צריך להסתמך רק על אינטואיציה, משלא אהבתי במה שג'ימי עשה, זה איך שעשה את זה, כי המטרה שלו, הייתה לי מובנת ולגיטימית, אבל הוא הגזים. האוס לא משתנה, ולעולם לא ישתנה. (כשזה יקרה, זה יראה מוזר ולא הגיוני לטעמי, אז הכל יגמר בעצם). הקטע שהאוס אמר "אלוהים לא צולע" - היא פשוט גאוני! זה כל כך שיקף את מה שהוא באמת מרגיש וחושב על עצמו. שלא משנה, אם הוא טועה או צודק, הוא לא ירגיש משהו מיוחד. הוא יקבל את העובדה שהציל את חייו של מטופל, אבל הוא לא מרגיש שלם עם עצמו. את זה אנחנו הרגשנו מההתחלה, אבל בעונה הזו, זה מוצג בצורה כל כך מעניינת וגאונית. הקטעים של האדי היו משעשעים, והיחסים בהאמרון עלו שלב בעונה הזו. אני לא רוצה עדיין לדבר על זה, כדי לא לפלוט ס', אלא לציין את הכל אחרי הפרקים הבאים. בקיצור, את הפרק הזה יותר אהבתי מבחינה פסיכולוגית, השאר לא הלהיב אותי כמו תמיד. הקטע עם ההליכון, וכשהוא מגיע הביתה ולוקח את המקל, הם רגעים חופפים, וכשצפיתי בזה, ממש התברווזתי, הקטעים האלה הרגו אותי. ווואיי.... מחכה לשבוע הבא.... לילה טוב אנה

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התפוצצתי מצחוק

איך הוא הסתובב ביניהם ועשה את הפרצוף הזה. איי האוס, התגעגעתי !

xslf

New member
שם הפרק לא צריך להיות "קין והבל"

בעברית? הרי מדובר באותם שמות...

xslf

New member
לאמשנה. כתבתי לפני שזכרתי על מה הפרק.

פדיחות

למעלה