3X02 - Cane & Able - "קין ואבל" - 21:15

../images/Emo26.gifמידע על הפרק../images/Emo36.gif

תקציר: האוס וצוותו מנסים לפענח מקרה של ילד שלוקה בתופעה נדירה בשם כימריזם; קדי מגלה להאוס ששיקרה לו בנוגע לחולה המשותק שאותו היא ריפאה תוך שימוש באבחון של האוס. מידע נוסף תסריט תמונות צפייה מהנה לכולם
אנה

YaEl 15

New member
אההה רק עוד כמה שעות!

הייתי סקרנית באמת לראות איך יתרגמו את זה... ראיתי שתרגמו את זה איפשהו "מקל ומסוגל"...

מיכי7

New member
אני גם ראיתי משהו הזוי../images/Emo3.gif

"קיין והבל"
באמת חיכיתי לראות מה יכתבו בטלוויזיה

YaEl 15

New member
מה בדיוק הזוי בזה?

האמת שכותבים את זה עם ה' (בספר בראשית
) ועם י' אחת... (("קין והבל"))

אופיר62

New member
../images/Emo58.gifהפרק נקרא ככה בגלל

פתרון הבעייה של הילד, מי שזוכר הוא בעצם התחבר עם הביצית של אח שלו ברחם ככה שהוא בעקרון שני אחים והאח השני גורם לו לחלות ועלול להרוג אותו.

YaEl 15

New member
לדעתי זה אחד משמות הפרקים הכי גאוניים

שהיו. כי הוא מבטא גם את ההיבט הרפואי של הפרק, וגם את העלילתי (רק באנגלית, כמובן
) אבל חשבתי שהפרק עצמו יהיה יותר טוב...

סלוניק

New member
זה קצת מיותר,

כי הרי את המשמעות של שם הפרק אפשר היה להבין במלואה רק לאחר סיום הצפייה, מה שאומר שביטוי ההיבט הרפואי בשם הפרק הוא די ריק מתוכן.

o r t a l i t

New member
אני שונאת את וילסון.

רשמית. ולא אכפת לי מה הוא עשה בעבר או יעשה בעתיד, הוא ברשימה השחורה שליP: גם פורמן פיכסה. את קאדי אי אפשר לשנא, במיוחד שהיא נשברת ככה והיא הייתה הטריגר לפיתרון. קמרון שולטת, פרק שני וכבר פורחת. מנחשת עונה פורה (; החתימה שלי כבר לא ספויילר !!! חחחחח [שכחתי מי היה שהתלונן] POTW היה אחד המגניבים. ממש אהבתי את הפיתרון. ובכלל את העובדה שיש לו 2 DNA שונים, וואו... למרות שהוא אמר בהתחלה שזה לא נוירולוגי, האוס גאון :) אבל מודע לזה שהוא לא אלוהים !! וילסון טיפש. פיכ. עלאק דואג לו. היה פרק מעולה. עונה 3 שולטת 3>

Bean kob

New member
כנ"ל

מאז שפורמן פיקד (זמנית) על האוס אני שונאת אותו כי הוא כזה בעעעעעעעעעע ושטלתן ומגעיל... ווילסון מטיף להאוס שהוא חושב שהוא יודע הכל אבל ווילסון בעצמו חושב ככה על עצמו... זה משהו פסיכולוגי שהבעיות שלך מפריעות לך אצל אחרים. קמרון ניהייתה מעצבנת יותר מתמיד היא התחילה להיות נועזת ולעשות מה שהיא רוצה בלי לשאול שאלטות או לבקש רשות... האוס לא אוהב את זה... צ'ייס ממש חמוד הוא יותר עקשן אבל עדיין תמים ואוהב ילדים... האוס וקדי בטוח מאוהבים.... הוא בכלל לא כעס עליה שהיא שיקרה לו רק על ווילסון אם הוא לא היה אוהב אותה הוא היה צועק עליה סתם בישביל הכיף... יא איזה חמוד הוא היה כשהוא דיבר כיביכול לתינוק (היא באמת בהריון?!) אם יצא לו להיות אבא בסידרה הוא בטוח יהיה אבא מושי... [=

YaEl 15

New member
כן. מה הקטע שהוציאו את צ'ייס כזה חכם ונחמד??

הוא אמור להיות קצת טיפש, לא?

Bean kob

New member
הוא טיפש

אבל החייזרים השטילו לו מוח שעובד נורמאלי... חחח הוא עדיין פטאתי שמאמין בחייזרים (הוא דיי האמין לילד (תכל'ס הוא בעצמו עוד ילד בנפשו התמימה)) XDDDDDDDDDDDDDDDD וואי בא לי לעשות אותו [=

Tal2012

New member
OMG זה היה אחד המפחידים חחח

אהבתי את הויכוח של צ'ייס ופורמן .. " או שאני צדקתי, או שפורמן צודק " וכו' חח בהתחלה כשהראו את האוס פותח את הארון ולוקח את הכדורים, הראו גם את המקל.. רק בסוף הפרק הבנתי שזה המקל
חשבתי שזו מטרייה חחחחח אני ממש שמחה שמראים את רוברט יותר
כמו שצריך ! שמתם לב שמראים גם את הקומה השנייה ? איזה יופי ! לקמרון יש הברקות.. משהו. חחחחחחחח האוס חשב שקאדי בהריון
ענק. האוס : " אלוהים לא צולע "
אהבתי ! אבל זה היה אחד המפחידים חח רעיון גאוני, בהחלט !!! זו הסיבה שאני אוהבת את הסידרה :)

Bean kob

New member
המשפט "אלוהים לא צולע"

העיד על ההשלמה שלו עם שני דברים... הוא הוכיח לווילסון שיש לו מודעות שהוא יכול לטעות והוא הודה שהוא לא אלוהים... וגם הוא השלים עם העובדה שהטיפול לא הצליח והוא יחזור להיות צולע... וגם זה שהוא לקח בסוף את המקל הליכה הראה שהוא משלים עם זה...

משפט גדול ובמקום אין על האוס../images/Emo140.gif

פרק מאוד מעניין אני פספסתי את הפרק הראשון מי יודע איפה אני יכולה לראות אותו??

YaEl 15

New member
בא לי לחנוק את ווילסון!!!

אני לא מבינה למה האוס לא כעס עליו בכלל... הפרק היה ממש הזוי, זה לא היה ממש ניראה כמו פרק של האוס בכל מיני קטעים... למשל שריצ'ארד חזר... היה ניראה לי מוזר, איך שהם הציגו את כל העניין... אבל פרק קורע XD! התפוצצתי בכל מיני קטעים.. כשהאוס דיבר לבטן של קדי לדוגמא...
השיר של הסוף מתנגן לי בראש משום מה... אוף.. אני לא מאמינה שאני צריכה לחכות עוד שבוע שלם..!

למעלה