3x01

max2k

New member
3x01

איזה פרק. אחד האהובים עליי בכל הסדרה. הוא מראה את היאוש האמיתי של באפי אחרי אנג´ל וכמה זה הרס אותה להרוג אותו. הקטע שלדעתי הכי משקף את החים שלה זה כשהיא יושבת במיטה ומחזיקה את הפחית, זה פשוט הרג לראות שזה בעצם החים שלה. את ווילו פה לא אהבתי, זה כאילו שהיא חזרה אחורה אחרי הקטעים הרציניים שלה שנה שעברה ומתעסקת בשטויות בזמן שבאפי אי שם סובלת. ד.א. שמתם לב שהפוסטר של האיידס במרפאה היה זהה לפוסטר שהיה בתיכון?

ד י י ז י

New member
אמממ..

פרק מאוד נחמד , זכרתי שלא אהבתי אותו משום מה , אבל הוא מאוד יפה. אהבתי את הקטעים של הסקובי גנג , וגם את של באפי ואן (בהתחלה.. את הקרבות שהיו היום לא ממש אהבתי..) וחשבתי על משהו , אם יום אחד בעולם הנורמלי , זה 100 שנים בגיהנום הזה , בכמה זמן באפי התבגרה כשהיא היתה שם? ובאמת , היה עצוב לראות איך היה לה קשה לעשות את זה.. ואיך כולם מתגעגעים אליה.. עם ג´יילס שנסע כל הזמן לחפש אותה..

Cyber Cat

New member
היא התבגרה רגיל (חצי יום? כמה זמן..

...היא הייתה שם?) איך שהבנתי את זה, אם נגיד היא הייתה בגיהינום חצי יום, אז היא התבגרה בחצי יום, אבל היא חוזרת למימד האמיתי נגיד (למי יש כוח לחשב) כמה שניות אחרי שהיא עזבה אותו. אז בעצם היא התבגרה בחצי יום תוך כמה שניות. לא ביג דיל... Cyber Cat הצליחה לבלבל את עצמה...

ANGEL N

New member
לא הבנתם!

תראו 100 שנה במקום ההוא למטה זה יום בעולם האמיתי. אבל גם למטה עוברים ימים, אז באפי היתה למטה משהוא כמו חצי יום בזמנים שלמטה זאת אומרת כמה שניות מבחינת המציאות

smgfan

New member
זה אחד הפרקים הכי אהובים עליי

בעונה ה-3, אם לא הפרק הכי אהוב! הוא נעשה בצורה מעולה! והחלום של באפי כשהיא רוקדת עם אנג´ל וכולם מסתכלים עד שיורד לו דם והוא הופך למן זומבי, כזה. זה חלום חזק! ושאלה- באפי היתה בלוס אנג´לס? איפה שאנג´ל? כי אם חושבים על זה ג´וס בטח תכנן את הפרק הזה שם כדי שיהווה מן רקע לסדרה אנג´ל וכדי להראות שיש שם גם רוע (בלוס אנג´לס), לא?

Idomania

New member
שמתם לב????

שבפרק יש קטע של אישה או ילדה עומדת בכביש והקטע הזה נמצא בפתיחה של אנג´ל ונראה לי שהיו עוד כמה קטעים מהפרק בפרק הראשון של אנג´ל או בפרומו שלא עלה לשידור.. לא זוכר כבר..

IDOffryn

New member
וניצול שירשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כדי להודיע לכם שהחלפתי שם משתמש!! בעבר היית idomania ועכשיו יש ניק חדש!! אז תגידו לי מזל טוב!!

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gif- לפרק הראשון השישית בלבד..

כן כן אני לא סובל ספויילרים, אבל ראיתי רק את 2 הפרקים הראשונים של השישית (בזכות רינת4), אז אני יודע רק עליהם. שמתם לב שההתחלה ממש ממש מזכירה את ההתחלה של הפרק הראשון של השישית. איך כולם נלחמים בערפד. זה ממש נראה ליע שהשניות הראשונות הן אותן השניות (בפעולה לא מבחינת הדמויות) א"כ זה כבר משתנה... היה נחמד להזכר בשישית ושוב להתעצב שאני אראה את זה רק בעוד חצי שנה ועוד מצונזר מטירוףףףףף כנראה!

רינת4

New member
גם אני!

גם הדיאלוג היה ממש דומה! כלומר-הניסיון של ווילו להתחכם והכל... אם להגיד את האמת-הפרק הזה לא היה משהו. הפרק הבא, כפי שזכור לי היה הרבה יותר יפה!(ואני עדיין זוכרת את הפירסומת של ערוץ 2:"אז מי בא לבאפי...?". רק שסוף סוף הבנתי מי זאת האן הזאת שכולם מדברים עליה. רואים שהיא ממש התפתחה מאותם ימים-הצליחה לעשות מעצמה משהו- והכל בזכות באפי(הורישה לה עבודה,דירה...). היא בכלל לא דומה לעצמה(אן)-הרבה יותר ילדותית בפרק הזה מב"אנג´ל".טוב,אבל זה ברור. עכשיו אני גם מבינה למה שהיא התכוונה כשהיא אמרה שהיא ראתה דברים הרבה יותר גרועים מערפדים. ד"א-היא אמרה שהיא הייתה בכת הזאת של הערפדים.אבל אז לא הראו אותה,נכון?כי אחרת הייתי שמה לב. ושאלה-דיויד היה בכתוביות בהתחלה.עכשיו-אני לא זוכרת אם זה היה ככה כל העונה או רק בפרק הזה כי הוא הופיע בו,וכמובן בשאר הפרקים בהם הוא היה. כי אם הוא היה מופיע בכתוביות כל הזמן,זה היה ברור שהוא יחזור.אני פשוט זוכרת שזה בא לי בהפתעה... אני כבר לא יודעת. טוב,נראה את הפרק היום ונברר את העניין הזה.

ANGEL N

New member
אז ככה...

לפי מה שאני זוכר אן כן הופיע בפרק הזה, פשוט לא היה עליה פוקוס, אבל אניכמעט בטוח שהיא הופיע, בנוסף לזה לא מתאים לג´וס להמציא לדמות עבר ככה סתם. גם אני לא ממש זכרתי את אן. דרך אגב דיויד הופיע תמיד בכל הפתיחים של העונה השלישית וגם הוא הופיע בכל הפרקים בעונה. אני בטוח בזה שהוא תמיד הופיע בפתיחה, ובטח היית מופתעת כי חשבת שהוא יופיע רק בחלומות של באפי ולא יחזור. ת´אמת אני חשבתי שהוא יחזור. הפרק של מחר הולך להיות ממש ממש טוב, ומשום מה הוא מזכיר לי קצת את העונה החמישית, אני לא יודע למה. מחר נדבר על זה...

רינת4

New member
של מחר? התכוונת של היום...

והוא הוםיע בכל הפרקים? לא נראה לי... היו כמה שהוא לא הופיע,אםילו לא בחלום,לא? אני ממש לא זוכרת!!!

ANGEL N

New member
התכוונתי של היום...

בפרק של מחר באפי כבר בסנידאייל ורואים איך גל בסקובי גנג מקבלים אותו והתגובות שלה מאוד מאוד הזכירו לי את התגובות של העונה החמישית. היום הפרק ישודר ואז נוכל לדבר עליו מחר...

A Pig in a Cage

New member
היא היתה בפרק ההוא

היו רק שלוש דמויות שלא היו נציבים, החבר של באפי, האדיוט הזה שהיה איתו, ואן. אם אני לא טועה. כמובן שאז קראו לה שאנטרל

14מתן

New member
היא הייתה שם...

היא אמרה לזאנדר ווילו שהם חדשים אז הם אמרו שלא אז היא אמרה להם שלא יתביישו ערפדים הם נחמדים ידה ידה ידה ואז אינג´ל אמר לה שהיא טיפשה... והיא גם דיברה עם באפי שהם נעלו אותה במקלט...

IDOffryn

New member
ובכלל באנג´ל...

היא ממש השתנתה שמתי לב (אן..) היא אמרה לבאפי שהיא לא ממש טובה בלשמור על עצמה ובאנג´ל אנחנו רואים שהיא כר מתחילה לעזור לאחרים! אפשר להגיד שבאפי שנתה לה את החיים.. ובקשר לפרק הראשון של העונה השישית!
אני ממש אהבתי את הסצנה הזאת וילו על הגג שם משדרת להם מסרים ומההתחלה הייתי בטוח שזאת הבאפי-בוט!!

ANGEL N

New member
תתפלאו אבל אני לא...

ברור שזה היה לי בראש, חשבתי אולי זו באפיחבוט אבל חשבתי (ובבקשה אל תתפוצצו מצחוק) שזו הרוח שלה. כן כן חשבתי שיש סיכוי לזה. עוד מחשב שהיתה לי שזו באפי ורק בהמשך יספרו לנו איך החזירו אותה לחיים. הרבה מחשבות היו לי...

למעלה