3x01

A Pig in a Cage

New member
אני לא רואה אנג´ל

אז אין לי מושג מה קורה שם עם אן. בכלל לא ידעתי שהיא משתתפת שם...

WillowFreak

New member
מה? מתי היא הופיעה באנג´ל?

שאנטרל, לילי, אן או ווטאבר איך שהיא קוראת לעצמה עכשיו.... באיזו עונה? באיזה פרק? איך זה שלא ראיתי?

רינת4

New member
והיא עדיין קוראת לעצמה אן.

וזאת בדיוק הסיבה שבגללה כדאי לקראות אנג´ל. אני מציעה לכולם,כי עונה 1 באמת לא הייתה כל כך קשורה, אבל בעונה 2 הם ממש ממש השתפרו,וזה באמת כדאי! יש שם הרבה דברים שקשורים לבאפי באופן ישיר או עקיף ומי שלא רואה אנג´ל מפספס,כי ג´וס משחק עם זה גם בבאפי, הוא משלב בין השניים והרבה דברים בבאפי מסבירים את "אנג´ל" וההיפך... לא צריך לראות את זה דווקא בגלל שאוהבים את אנג´ל...אלא אפילו בגלל שאוהבים את "באפי".

IDOffryn

New member
בדיוק!

והסיבה היחידה שהתחלתי לראות את "אנג´ל" זה בגלל קרודיליה וידעתי שפיית´ מופיעה בעונה הראשונה(רציתי לדעת גם מה קרה לבאפי בלוס אנג´לס כשאמרו בבאפי שהיא שם) אז כבר ראיתי את כל העונה הראשונה ואם הסוף של העונה אי אפשר לא היה להמשיך... בכלל אבל גם אנשים שלא ראו באפי יוכלו למצוא עניין ב"אנג´ל" ויוכלו להבין טוב מאוד מה קורה.. לדוגמא בפרק עם הרמיוני באנג´ל מי שרואה באפי יודע ישר שהיא ערפד אבל בשביל מי שלא ג´וס הראה קטן ממש קטן שהיא הופכת לערפד ואזמשתנים לה הפנים בחזרה(זה לפחות לדעתי למה הוא עשה את זה..) אבל אני בטוח שרוב האנשים שרואים אנג´ל ראו גם באפי..

ANGEL N

New member
אני לא בטוח בזה...

אני לא ממש בטוח שמי שלא ראה באפי יבין מה קורה ב"אנג´ל". את רוב הפרקים הוא יצליח בלי הרבה בעיה להבין אבל יהיו פרקים שלא יהיה לו מושג מה קורה. כמו הפרק הקלאסי "אני אזכור אותך" , מי שמעולם לא ראה באפי לא יבין את המשמעות של כל הפרק הנפלא הזה

IDOffryn

New member
צודק..

הוא יבין אבל הוא לא יתלהב מהפרק כמו מי שראה באפי.. בכל זאת תראו את שתי הסדרות!

למעלה