....

miky4

New member
גם אני

בת 38, מנסים כבר שנתיים, אחרי ניתוח לכריתת מיומה גדולה ברחם. יש גם בעיית זרע (לא ברור מה חומרתה) אחרי הזרעה שנכשלה בקרוב פגישת רופא ובטח עולים כיתה לIVF בהצלחה לכולם ושנשמע רק בשורות טובות.

גם אני מתפקדת...../images/Emo9.gif

כבר יותר משנה פה...בעיקר פאסיבית...
שנתיים וחצי בטיפולים
אוטוטו בת 30...
פוליציסטית...
אחרי חמישה מחזורי איקקלומין, 3 מחזורי הזרעות וממש לפני IVF...
עשיתי |וי| על כריתה חלקית מצוואר הרחם בשל גידול טרום סרטני
עשיתי |וי| על צילום רחם זוועתי..
עשיתי |וי| על לפרסקופיה והיסטרוסקופיה ניתוחית...
עשיתי |וי| גם על גירוי יתר של השחלות ואשפוז בערב חג הפסח למשך שבוע "מענג" בבי"ח....
מקווה שבעוד כשבועיים אגיע עם הפרוטוקול המנצח (משהו חדש שכמה מומחים בישלו עבורי...
) אל השאיבה וההחזרה. ו...זהו אני חושבת... מחזיקה לכולנו אצבעות ומתפללת שההריון המיוחל יגיע בקרוב וישתקע לתשעה חודשים מלאים ויפים

גם אני../images/Emo124.gif

אני בת 29 בעלי 36 נשואים שנה , מנסים שנתיים, מה היה לנו: בעיית זרע ואנדומטריוזיס 2 הזרעות ivf ראשון מחכים לתוצאה מגדלים כלב ו 2 חתולים

zohee28

New member
גם אני

IVF שלישי. הלוואי אחרון. שחלות פוליציסטיות ובעיית זרע. למרות שאני לא משתתפת הרבה, אין יום שאני לא נכנסת לפורום... אני מקוה בשביל כולנו שזאת ההתפקדות האחרונה.

פעם 1 אבל....

לילי 37 + איש 40 + 1 לפחות שנתיים בהפקה של 2 והדרך מתארכת ומסתבכת.... הריון 1 לאחר מעקב ביוץ שני - לא מתפתח הריון 2 לאחר הזרעה רביעית מושרית מנוגון - מתפתח יפה אבל בחצוצרה... הריון 3 לאחר IVF רביעי - מכפיל יפה אבל לא מתפתח... מטופלים אצל פרופ' זיידמן, אסותא.

לי עם

New member
../images/Emo42.gif גם אני כאן

בת 33 (אוטוטו), נשואים שנה וחצי ומנסים למעלה משנה. בעיית זרע חמורה. ivf ראשון עם המון תקווה לנצח את הסטטיסטיקה, תקווה שהתנפצה ביום חמישי האחרון עם בוא המכשייפה (לפחות היא דייקה וחסכה לי דקירה). מזל שהיינו בנופש, זה ריכך את המכה. מטופלים בבילינסון. לקראת מחזור מוקפאים (היום אתקשר לברר בדיוק מה עושים). מאוד אופטימיים, גם אני וגם אהובי המקסים. אני משתתפת בפורום כמעט כל יום (פאסיבית בד"כ). לומדת מכולכן המון, מתרגשת מאוד מדברים שנכתבים מהלב ומהבטן ומחזיקה אצבעות לכ ו ל כ ן

טלי אבג

New member
גמנ'י מתפקדת

חברה, הגזמנו. אני המתפקדת ה- 100 +. אז מה איתי? בת 24, נשואה- כמעט 3. מאז מנסים. כמה חודשים מתוכם כנראה לריק- כי כפי הנראה לא בייצתי. מאז איכסקלומין ואח"כ זריקות. - חלק בשילוב של "יריות באפילה" (למי מגיע זכות היוצרים של הביטוי החמוד הזה?). וחלק הזרעות. מגיבה יפה, אז עדיין לא היתה סיבה לרוץ הלאה... כשהגענו לרופא, הוא אמר שהבעיה קלה - אמור לקחת עד 8 חודשים, אז "סבלנות". כבר הכפלנו את ה- 8. הפורום הוא הבית הכי חם שיכולתי למצוא לעצמי בתקופה הזאת.

נוריתi

New member
גם אני...../images/Emo142.gif

ב"ה קוראים לי נורית בת 29.5 בעלי 35 נשואים 11 שנים. אחרי 9 שנות נישואים והמון המון טיפולים ילדתי תאומים מקסימים בן ובת, היום בני שנתיים. חזרתי לפני 4 חודשים ל IVF בינתיים ללא הצלחה מרובה. השלילי האחרון היה לפני שבוע..... וכבי יש לי תור לטיפול הבא. מצאתי אותכם במקרה ואני ממש שמחה להיות חלק ממכם ולהתרגש על כל אחת שעוזבת .... כל טוב והמון כח לכולם

3קטנה

New member
גם אני../images/Emo70.gif

די חדשה בעניין - אני בת 26 וחצי הבעלול יפה העיניים בן 27 וחצי נשואים שנתיים מנסים שבעה חודשים ואל תכעסו אני לא סתם פה - ממתי שהפסקתי לקחת גלולות - לא קיבלתי מחזור אחרי ארגסט שלא עזר עברתי למומחה לפוריות (ד"ר ארד מכללית - מקבל ברמלה ופ"ת) שגילה לי שאני פוליציסטית ומאותגרת רירית - רירית מאוד דקה, תופעת לוואי של שנים של גלולות. אמר שלפני שהתחיל באיקאקלומין אני צריכה לשקם את הרירית לכן החודש מטופלת הכל מני הורמונים במטרה לקבל דימום "כמו שצריך" בסופו ולהתחיל איקאקלומין

למעלה