....

מיטלי23

New member
גם אני../images/Emo6.gif

בת 24, בעלי בן 26. אוטוטו נשואים שנתיים(באוגוסט). מנסים כבר שנה וחצי להכנס להריון ראשון. לאחר הזרעה ראשונה, כרגע בהפסקה מהטיפולים כדי להרגע!!! (אבל כל יום אני מתעדכנת בפורום). זהו!

מתפקדת, מקווה לתקופה קצרה

בני 28, נשואים שנתיים, מנסים שנה פלוס. התגלתה בעיית זרע חמורה. מורפולוגיה על הפנים!!! אצלי הכל תקין. מתחילים בעוד חודש IVF ראשון, בתקווה שגם אחרון.
מקווים לטוב.

מתפקדת !../images/Emo4.gif

בני 29, מנסים שנתיים, בעיית אנדו קשה שסתמה חצוצרות, 4 מחזורי הזרעות, רופא אחד דפוק (שהוחלף!) 1 צילום רחם, לפרוסקופיה אבחנתית+טיפולית, 2 חצוצרות סתומות ויאללה לIVF-איזה כיף!

talib3

New member
גם אני עדיין פה

בת 28 בן הזוג בן 32 נשואים 4 שנים מנסים כמעט שלוש פוליציסטית+בעיית זרע 3 הזרעות גירוי יתר אחד לקראת IVF בחודש האחרון התגלתה אצלי תת פעילות של בלוטת התריס, הרופא המליץ להמתין חודש נוסף כדי שהכדורים ישפיעו, אז מחכים...

sigal78

New member
יוצאת מהתרדמה כדי להתפקד

לא הרבה השתנה...
אני
25 הוא
32 בעיית זרע חמורה. בהתפקדות האחרונה היייתי לפני טיפול IVF שלישי ועכשיו אחרי הפסקה של 4 חודשים כמעט, הסיבה: מעבר לקופ"ח "מכבי"... מתחילה טיפול מס' 4, בהצלחה לכולנו, אוהבת סיגל

בדיוק השבוע הצטרפתי

בת 29 והעלול 32. מנסים כבר שנה. שחלות פוליציסטיות + זרע בינוני. אחרי שלא קיבלתי מחוור בלי ארגסט במשך כמה חודשים, התחלתי עם איקקלומין. כעת נמצאת בחודש השני עם איקקלומין ושבוע הבא הזרעה ראשונה. מטופלת גם בדיקור סיני ותמציות צמחים

מתפקדת!

לרוב סמויה אך כל יום מתעדכנת. בת 30 בן זוגי בן 31, בלתי מוסברים.
5 הזרעות, 4 עם איכסקלומין ו-1 עם גונל.
1 הריון כימי
אני חייבת לציין שבלי הפורום המקסים הזה היתי אבודה, אוהבת אותכם!!!

גם אני מתפקדת

שלום לכולן, לפני הכל אני רק רוצה לומר שאני "סמויה" פה כבר כמעט 3 שנים למעט מס' גיחות ממש קטנות. כולכן מדהימות, ולמרות הכל זה מקום טוב להיות בו (לתקופה מסוימת...
) אצלנו ספירת המלאי כוללת: כמעט 6 שנות נישואים, 4 שנים של ניסיונות (כולל טבעי...) עברנו מספר לא קטן של הזרעות, צילום רחם (חצוצרה סתומה לגמרי והדבקויות בצד שמאל), בהמלצת חברה פה בפורום עברתי צינתור (בעקבותיו הריון כימי), לפרסקופיה טיפולית, ואז IVF (כרגע במהלכו של ה-4) ובכל הזמן הזה תמיד מאוהבים ומאמינים שהכל יסתדר בסוף
תודה לכולן פה על התמיכה, למרות שלא תמיד ידעתן שנתתן אותה, אבל זה בהחלט חלק מהכח שלכן.
שירה

s h i r a 3 0

New member
התפקדות שניה ואחרונה ../images/Emo57.gif

נשואה שנתיים ובטיפולים שנה וחצי. נשלחנו ישר ל-ivf בגלל שילוב של בעיית זרע חמורה והגיל שלי (37 בתחילת הטיפולים). במהלך 3 טיפולי ivf היו שני הריונות שהסתיימו בשבוע מוקדם. הרופאים אומרים שזו סטטיסטיקה מצויינת
ואותי כל העניין הזה של סטטיסטיקה ממש לא מעניין. הטיפול הרביעי היה כשלון מוחץ - כנראה בגלל עליה של פרוגסטרון באמצע הטיפול. ועכשיו באמצע הטיפול החמישי
אופטימית מתמיד, שירה.

התפקדות

נשואה ארבע שנים מתוכן שנתיים בנסיונות, הריון כימי, הרבה איקקלומין, גונל אף, ו...בדרך להפרייה נתקלנו ברופא שחושב קצת אחרת. מקווים תמיד לטוב שם בסוף הדרך!!!

Lir Lir

New member
מתפקדת.... ../images/Emo150.gif

נשואה 4 שנים, שנתיים מנסים בלי כל הצלחה... מתחילים חודש הבא טיפול ראשון ב- IVF ...אם הנוכחי לא יצליח כמובן.. מקווים לטוב...בשבילנו וכמובן בשבילכן! ליר ליר שה -
תזרח על כולנו...

שירלי34

New member
|למתפקדת שמודה לכן על הפורום הנפלא!

אז אני שירלי שהזכירה לנועם שכדאי להתפקד שוב. בת 34.5 ובעלי בן 39.5. קראתי עכשיו את כל מה שרשמו כל המתפקדות, ואני מאד מקווה שלא אצטרך להתפקד שוב... נשואים 4.5 שנים. שנים בלי גלולות. לאחר מאמצים רבים לשכנע את הבעל לעשות בדיקת זרע, התגלה שאין זרע, וזו בעייה שמצריכה שאיבה (TESA). למזלינו הגדול התגלה זרע בשאיבה. 4 IVF בתל השומר, והתוצאות: 2 הריונות כימיים הפלה טבעית אחת תשובה שלילית אחת בגלל התוצאות מעבר לשיטת ברטוב דרך ד"ר ברקוביץ. מחכים להתחלת הטיפול החמישי. בהצלחה לכולן ותודה על הפורום נפלא, הכנות, האינפורמציה, והתמיכה שמחממת את הלב !!!

מתפקדת (מזל שנכנסתי היום../images/Emo13.gif)

בת 31, אהובי בן 33 (וחצי - הוא ביקש לדייק). ביחד 10 שנים (מתוכם חמש בברכת הרבנות). מנסים שנתיים+, נכון לעכשיו לא-מוסברים. איכסקקלומין, צילום רחם, הזרעה חמישית, בדרך ל- IVF (אחרי שנעשה חודש חופש במזרח). בינתיים מגדלים שני חתולים והמווווון עציצים מנסה לשמור על אופטימיות (ושפיות).

hyb

New member
שוב מתפקדת

אני בת 25 והבעלול 27 נשואים 5 שנים מוגדרים כבלתי מוסברים עברנו הזרעות, 2 הפריות ועכשיו בדרך לשלישית... מקווה שזו ההתפקדות האחרונה

eti22

New member
גם אני שוב מתפקדת../images/Emo3.gif

גרה בצרפת... בת 28 בעלי בן36 מנסים כבר שלוש שנים וחצי... ממחלקת הזרע 4 IVF כולם באיקסי שנכשלו תמיד יש הפריות יפות יש ביציות יש רירית ואין הריון
כרגע בהפסקה אולי בפעם הבאה זיפט. עייפים נורא ומקווים לטוב. אוהבת את הפורום הזה ואת האנשים המדהימים שבו. מקווה שהסוף של החתירה קרוב לכולנו....

בקשה גם לאופטימיות ../images/Emo141.gif

הי ! אני חדשה פה. התחלתי זריקות... אפשר לבקש עוד שרשור
של הצלחות
שלכן מילדים קודמים, של ותיקות שעזבו או סיפורים... אני מרגישה צורך עז לקרוא כזה שרשור אחרי שעברתי על השרשור הארוך והדיי מדכא הזה.
מקווה שזה בסדר לבקש והמון המון
לכולן/ם

למעלה