....

eileil1

New member
גם אני

גם אני מתפקדת די חדשה בפורום בני 31 מנסים כבר שנה שחלות פוליציסטיות, מחזור לא סדיר, מורפולוגיה נמוכה ביותר, גירוי יתר של השחלות ומה לא נראה שכל פעם שמתקדמים שלב בטיפול יש עוד סיבוכים ומגלים עוד הפתעות... נקווה שלא יהיו יותר מדי בעתיד ושיהיה בהצלחה לכולנו!!!

ד ב י 8

New member
../images/Emo141.gifדי חדשה ../images/Emo141.gif

אז באופן פאסיבי אני המוווון פה אבל לא ממש כותבת. ככה בת 27, נשואה 4 שנים מתוכם שנתיים מנסים, עד עכשיו כל הזמן האמנתי שהכל בסדר ואני רק לחוצה ולכן לא נקלטנו, אבל עם המון תמיכה החלטתי לעשות הזרעה (לפני שבוע) ויום ראשון צריכה לעשות בדיקת דם ולראות מה יצא.

חגית6

New member
וגם אני עדיין פה ../images/Emo4.gif

שנתיים + של נסיונות
שנה של הזרעות
הריון אחד שנגמר בשבוע 9 (מהזרעה)
6 IVF באסותא
ולב שבור אחד
הכרתי בפורום חברות יקרות, אוהבת אתכן

Otisco 12

New member
גם אנחנו פה../images/Emo15.gif

בני 33 ו32, נשואים שנה, מנסים להיכנס להריון שנתיים
שנה עברה מאז שהתחלנו לבדוק ולברר, לפני בערך חצי שנה עברנו לארה"ב לשנתיים. שני צילומי רחם (הראשון כושל, הרחם לא נימצאה
, אבל על דאגה מצאו אותה בשני) שחלות פוליציסטיות, בעית זרע קלה, ורחם T (כנראה בת DES). בארה"ב, אחרי שגילינו לשימחתינו שלפחות חלק מהטיפולים מכוסה על ידי הביטוח, היסטרוסקופיה ניתוחית להרחבת הרחם וצוואר הרחם, גלוקופאז, ומחזור שנעלם... גלולות נגד הריון להחזרת הסורר, בתקווה סוף סוף נתחיל חודש הבא עם קלומיד, ונתחיל לחתור סוף סוף במעלה הזרם. רשומים גם לאימוץ. מאד אוהבת את הפורום שממלא את החלל הענקי של חוסר ההבנה מהסביבה.

ליאל28

New member
גם אני

בת 28 ובעלי בן 29 מנסים כבר 14 חודשים בבדיקות אחרונות גילנו בעיית זרע, פוליפ שמצריך ניתוח היסטרוסקופי כנראה שבוע הבא וכו' עוברים כנראה ישר להפריות... מקווים לטוב

elian5

New member
מתפקדת עייפה../images/Emo178.gif אך אופטימיות../images/Emo13.gif

בני 30 , מנסים כבר כמעט 3 שנים , עד לפני חודש בלתי מוסברים. ומאותו רגע מאותגרי זרע. עוברים לשיטת ברטוב במדיקל סנטר. 1 הריון ספונטני שהסתיים בשבוע 13
2 הזרעות
3 הפריות
2 הריונות כימיים
לקראת התחלה של טיפול נוסף , מקווה שב"ה יהי האחרון!!!

לאחרונה בקושי פה, אבל באותה הסירה

מנסים 3 שנים +
מהבלתי מוסברים.
לקראת IVF ראשון.
מקווים לטוב!!!!!!

לורטי7

New member
טוב, אני בד"כ פסיבית בפורום

אני בת 31 וחצי ובעלי גם. חליתי בסרטן מסוג לימפומה לפני חמש וחצי שנים (אנו נשואים 6 שנים וחצי). מאז שהבראתי לא השתמשנו באמצעי מניעה, אבל לקח לי שנה להבין שיש בעיות: יש לי ביוץ חלש, דימומים חזקים בזמן הווסת, השלב הלוטלי קצר (אני מקבלת מחזור שבוע אחרי הביוץ). כמו כן, בעיית זרע. התחלתי איקקלומין, הזרעות ומייד עברנו ל-IVF: הריון כימי אחד, מוקפאים שלא יצא מהם דבר, IVF שני היה הריון למשך 7 שבועות (מהתחלה הוא היה עם דימומים). עכשיו אני בהפסקה "בכפייה" ואמורה להתחיל מחזור של מוקפאים במחזור שאמור להגיע בשבוע הבא. אני מכורה לפורום הנהדר, המקצועי והתומך הזה ומאחלת לכולנו בהצלחה!!!

אז גם אני פה

ומה היה לנו פה ? 5 הזרעות ... 3 מחזורי IVF כושלים ... ועכשיו בדרך להחזרת מוקפאים ראשונה ... וכל זה בשנה תמימה אחת !!! וכמה חברות נפלאות שאילולא הפורום הזה לא הייתי מכירה ...

ההתפקדות ה-100 שלי ../images/Emo178.gif

רק שבכל התפקדות נוסף לי עוד סעיף
בת 31 וחודש ובעלי בחודש הבא בן 36 הורים לילדה בת 11
8 שנים בסירה הזו
4 שנים בפורום הנהדר הזה
12 הפריות (שאיבות), ועוד 4 לפחות סיבובי מוקפאים (סה"כ 13 שליליים)
שתי לפרסקופיות
חצוצרה אחת
היסטרסקופיה אחת ועוד אחת בדרך...
2 הריונות כימיים
הריון אחד יחיד ומיוחד של תאומים שנגמר בשבוע 10 מלא
זיהום לאחר הגרידה
בדרך לטיפול ה-13 בדרך ל- 9 חודשים מלאים ובריאים + 120 שנה
...ואחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמים ובארץ.... וכמו בכל פעם מקווה שזו היתפקדות אחרונה לכולנו פה

איזה באסה להתפקד שוב באותו מצב../images/Emo4.gif

אבל זה מה יש. אני כאן עדיין, ביום ראשון הקרוב יהיה ארבע שנים בדיוק לנסיונות ... אחרי ארבע ivf , לקראת החזרת מוקפאים. מקווה שטיפול אחרון והתפקדות אחרונה כאן בפורום. מאחלת הצלחה רבה לכולםםםםםם. הא, עם בעיית אנד, קשה .

לבנין

New member
גם אני

היי. אני בת 28.5 ופוליציסטית. מעולם לא קיבלתי מחזור טבעי כך שהבעיה הייתה ידועה מראש. בבדיקות בעסק הזה כבר משנות העשרה. נשואה לבחור מקסים מ 2001 מנסים ברצינות ממאי 2002. אצל רופא פוריות מאוגוסט 2002. נכנסתי להריון עם שלישייה שנה שעברה אחרי gonal-F. ובוצעה הפחתה לתאומים. ההריון לווה בציסטות שסירבו להיספג ובאישפוזים חוזרים עקב חשד לסיבוב שחלה. לבסוף נותחתי עם תסביב שחלתי כפול ששוחרר בניתוח. כנראה בגלל השילוב של כל הטראומה של הגוף וההריון הרב עוברי ילדתי בלידה מוקדמת בשבוע 25 פגים מקסימים (בן ובת) למזלם ולמזלי הם לא שרדו (היה להם נזק מוחי חמור). בקיצור - שבוע 25 זה לא ממש מוצלח. מאז דצמבר 2003 מנסים שוב. עד עכשיו עם gonal-F וכוריגון. עכשיו מחכה לאישור להתחלת IVF. מקווים שזה יפתור את נושא ריבוי העוברים. בינתיים שומרים על אופטימיות זהירה ומנסים להנות גם מדברים אחרים. בהצלחה לכולן / כולם

moranoflili

New member
גם אני כאן

בת 22.5 , הבעלול בן 28 , מנסים שנתיים, שנה אחת נסיונות טבעיים, ובשנה האחרונה עם טיפולים, בהתחלה עם איקקלומין וכוריגון + 2 הזרעות, לפני 3 חודשים צילום רחם שנראה תקין, עוד הזרעה לפני שבועיים שנכשלה , היתה מלווה בזריקות גונל, ,,,,, מקווה שיהיה טוב לכולם,

oreni6

New member
אז אני.. ....

אורן בן 28.5 השותפה לחיים בת 27 חיים יחד קצת פחות מ 8 שנים לא משתמשים באמצעי מניעה יותר מ 4 שנים נשואים כדת 7 חוד' בעיית זרע קשה
זרעים בודדים בתנועה
בינתים ivf 1 שנכשל הרבה מחשבות ותהיות ושאלות והירהורים ובקשות והתחבטויות ומשאלות
ושאר מצבי רוח
די "רואה בלתי נראה" בפורום אך נמצא יומיומי מאחורי הקלעים,שואב ושולח כוחות,מעביר אנרגיה טובה ותומכת ומקבל חזרה בין השורות

ינית

New member
../images/Emo124.gif התפקדות

נשואה 3 שנים בכיף. מנסה שנתיים מתוכם שנה בטיפולים
אחריי כבר צלום רחם ו- 2 הזרעות כרגע נמצאת בבירורים אחרונים לקראת IVF עדיין
בפורום, אך כשאני מעיזה אני שמחה. מאחלת לכולנו בהצלחה

סיון01

New member
פעם אחרונה שאני מתפקדת! ../images/Emo4.gif

בת 38.5, 2 ילדות בנות 8 ו- 11 שנוצרו עם המון המון המון איקקלומין. שנתיים בטיפולים (ועוד כל השנים שחסכנו על אמצעי מניעה
), סיבוב ראשון של IVF שנעצר אחרי השאיבה והמשיך בהחזרת מוקפאים. פעם הבאה כ-ו-ל-נ-ו מתפקדות בפורום השכן!!

ר ע נ נ ה

New member
פעם ראשונה ואחרונה...

הדס, בת 38 אנחנו מנסים כמעט שלוש שנים בהתחלה הייתי שאננה כי הבנתי שאני מבייצת לבעלי 2 ילדים מנישואים קודמים קפצנו (בגלל הגיל) מאיקוקלמין ישר ל IVF התברר שאני פוליציסטית עם רחם חריג בטיפולים מייצרת ביציות בכמויות לא אנושיות ...ובכל זאת אנחנו כבר ב- IVF שלישי

lilon

New member
מתפקדת פסיבית בהמתנה

בת 31 פוליצסטית ,אחרי 4 הזרעות והריון חוץ רחמי אחד לוקחת כרגע גלולות וממתינה למכשפה ולפני IVF

גם אני! גם אני!

נשואים 4 שנים פחות חודש ומנסים מאז. בפורום כבר שנה וחצי ובטיפולים רק חצי שנה. לקראת צילום רחם ועוברת לזריקות ולהזרעות.

למעלה