....

blessed

New member
אני פה...

מתפקדת בפעם השניה. בת 30, נשואים שנתיים ומנסים שנה. עשיתי כבר
על איקקלומין עם ובלי הזרעות, על ציסטה אחת אימתנית ועל לפרסקופיה. החודש, אחרי הפסקה כפויה וארוכה מדי, הצטרפתי רשמית למועדון המזריקות.

אני פה../images/Emo45.gif

בת 27 והוא 29. אנחנו עוד "צעירים" בתחום (ומקווים לא להתמקצע...) מנסים חצי שנה, אובחנתי החודש כפוליציסטית והתחלתי מחזור ראשון של איקקלומין שמסתיים היום ובעוד 3 ימים - מעקב ואולי זריקת כוריגון. בהצלחה לכולנו

רוצה גם

להיות חלק מהבית המקסים הזה 31 עוד מעט איש בן 31. נשואים כמעט 10 שנים שחלות שיוצאות לפגרה בכל עת שמתחשק להן ופתאום חוזרות 3 ילדים מאומצים הריון ספונטני אחרי שהריפאים אמרו :לכו לנוח אנחנו את שלנו עשינו... מאחורינו אין ספור הזרעות, תרומת ביצית שלא נקלטה,שאיבה שהניבה ביציות בלות בימים אלה אנחנו במחזור הזרעות שני. רמות ה LH מראות על סיכויים לביציות תקינות. יודעים שיש לנו הרבה סיבות לשמוח בחלקנו מקווים שלא דורכים לאיש על יבלות רוצים רק טוב בשביל כולכם. מתפללים,מתרגשים,ואוהבים את כולם מאוד. תודה שאתם פה.

טאיה1

New member
גם אני מתפקדת ../images/Emo140.gif

בת 31, בעלי בן 30. החתול בן 8. מנסים שנה וחצי. עברנו הריון ספונטיני שנפל, גילוי בעיית זרע (שנעה בין בינונית לחמורה), 3 הזרעות עם אקקלומין, צילום רחם תקין ובנוסף להכל, מאז מרץ לא קיבלתי מחזור, סתם ככה בלי סיבה. התחלתי להעזר ברפואה סינית והטיפול הבא שלי מיועד להיות עם זריקות גונל. כשאני קוראת מה כתבתי זה נראה רע, אבל אני משתדלת להיות חזקה, אופטימית ולהנות מהדברים הטובים שיש לי. מודה שאני מכורה לפורום. אתן מדהימות והלוואי שתהיה לכולנו הצלחה רבה ובמהרה.

טוב, נו... גמני../images/Emo9.gif

בת 27 (עוד יומיים), גם הבעל. מנסים עוד מעט שנתיים בהן הריון 1 טבעי (אחרי 3 חודשים שהפסקנו גלולות
), הריון שנגמר בהפלה טבעית בשבוע 8+. אני איתכן כבר שעה + אבל לא תמיד משתתפת פעילה (אפילו אני חושבת שהחלפתי פעם שם...). אז ככה: 3 חודשי איקקלומין (תגובות יתר) 3 חודשי גונל + הזרעות (תגובות יתר) הפריה 1 (תגובת יתר) עכשיו בעיצומו של תהליך מוקפאים... מקווה מאוד שבהתפקדות הבאה אני ואתן לא נהיה כאן יותר. אוהבת את כולכן

dvoriz

New member
מתפקדת!../images/Emo163.gif

מנסים שנתיים וחצי, בהם נסיונות רגילים, 6 חודשים איקוקלמין, 6 חודשים גונל+הזרעות. 1 הפריית מבחנה- ומקווה שהיא המנצחת, כי אין לי כח יותר לחכות! קצת בדיכאון, החברה מלחיצה מאד, רוצה לעשות קצת נחת להורים, אבל לא יכולה! מקווה שהפרייה אחת מספיקה!

יעל301

New member
כן... גם אני עוד כאן

למרות שלא נמצאת כאן הרבה בזמן האחרון נשואים חמש שנים -לבעלול יש היום יומולדת
מאחרינו 4 IVF -כושלים כמובן ,יש לי בעיה בחצוצרות כרגע אחרי מחזור מוקפאים מקווה שלפחות זה יהיה המנצח המקום שבלעדיו לא הייתי שורדת כך אני מגדירה את הפורום הזה והאמת חשבתי שלא אתפקד שוב אבל מציאות לחוד ואשליות לחוד

ורד13

New member
וגם אני

בדרך כלל סמויה. שש שנים. מעל עשרים שאיבות. אקטופי, הריונות כימים, שתי הפלות מאוחרות. עכשיו עושה טיפולים במסגרת פונדקאות. נתמכת ולומדת המון מלקרוא. ולפעמים גם יש לי מה לענות.

t u t11

New member
מתפקדת

שנתיים‮ ‬וחצי‮ ‬בטיפולים‮.‬‮ ‬מלא‮ ‬הזרעות‮,‬‮ ‬חמש‮ ‬שאיבות‮,‬‮ ‬שני‮ ‬הריונות‮,‬‮ ‬שתי‮ ‬הפלות‮,‬‮ ‬דקא‮ ‬קצר‮,‬‮ ‬מנוגונים‮ ‬בלי‮ ‬הכרה‮,‬‮ ‬גונל‮ ‬אפים‮ ‬ועוד‮ ‬מרעילנים‮.‬‮ ‬אבל‮ ‬לא‮ ‬לשכוח‮ ‬שכל‮ ‬פעם‮ ‬שנסגרת‮ ‬דלת‮ ‬נפתח‮ ‬חלון‮.‬

ל א ו

New member
נותנת בהתפקדות../images/Emo68.gif

ב- 27/6/03 (לפני שנה) התחלתי לקחת את החומצה הפולית,שלושה חודשים עדיין ניזהרנו (איזו שטות
). אחרי בערך חודש החלטתי עושים בדיקת זרע, התגלתה בעייה חמורה, אין זרעים חיים (רק כמה אחדים), הכמות ממש על הפנים, מורפולוגיה גרועה ביותר, ותנועתיות שלא נדע. הופננו בפברואר השנה ישירות ל-IVF כאשר הראשון נכשל והשני גם לא נחל הצלחה החלטתי שמספיק ודי והולכים לתקוף את הבעיה מהצד שלו, היינו אצל מדג'ר מלך ישראל, שהודיע לי חד משמעית שאנחנו מסתובבים סביב הזנב של עצמנו...... אני בהפסקה על דעת עצמי כבר חודש שני, קצת מדגדג לי באצבעות לזריקות וכאלה אבל אני אופטימית. קוראים לי גלית ואני בת 29 (טוב עוד חודשיים 30-אמאאא). לשעבר GALIT29

בייבי4

New member
מתפקדת../images/Emo41.gif

בת 28 והבעלול גם,נשואים 4.5 שנים בעיית זרע (מורפולוגיה דפוקה), שחלות פוליצסטיות, אין מחזור כבר כמעט שנה,תגובות משונות להורמונים, 3 מחזורי הזרעות עם זריקות כמובן, עכשיו מחזור IVF ראשון, מלא ויטמינים, דיקור ומה לא... אוהבת מאוד את הפורום ומתפעלת כל פעם מחדש מהכוחות שהוא נותן. אתן מ ד ה י מ ו ת!!!אין מילים לתאר את ערכו של הפורום! מאחלת לכולנו בהצלחה ולעבור מפה מהר מהר...

יציואפי

New member
שוב מתפקדת

אני כבר לא זוכרת איזו התפקדות שלי זאת.. אני בת 26,(בסוף החודש) בעלולי בן 28, נשואים 4 שנים אוטוטו.. מנסים מההתחלה - שנה "טבעי" שנה של איאקוקלומין, 3 הזרעות. 4 שאיבות, 4 החזרות של מוקפאים, 2 הריונות כימיים. מקווים לטוב

אני לא ממש יודעת

אם אני שייכת לכאן או לפורום "לקראת..." משם הגעתי, אך גם פה וגם שם, יש בנות מדהימות... הסיפור שלי - בעניינים כבר שנתיים וחצי, מתוכם בתוך שנה וחצי 3 הריונות טבעיים, ו3 הפלות... כרגע בשלב הבירורים המקיפים...לא יודעים מה הסיבה להפלות, מקווים לדעת יותר בקרוב.

פּוֹנְג

New member
התפקדות נוספת

בת 39 וחצי חיה עם פינג הנהדר ומארחת לפעמים את שלוש ילדיו. וכמו שכתבתי בהתפקדות הקודמת לא יודעת לספור נכונה את זמן הניסיונות, אבל אני חיה עם פינג כבר ארבע שנים ומעולם לא השתמשנו באמצעי מניעה
. בעיצומו של IVF שני (בהתפקדות הקודמת הייתי בעיצמו של IVF ראשון, אפשר היה לצפות שאחרי 4 חודשים אהיה במספר גבוה יותר של IVF, אבל הגוף שלי כנראה לא חושב ככה
) מגיבה לא מי יודע כמה אין בעיית זרע הפריות יפות. כבר לא מנהלת את לקראת הריון כי יש גבול

גם בדרך

New member
אני קצת פה..

מנסים 7 חודשים, אחרי חודש ראשון עם איקאקלומין ומחכים לבשורות טובות היום/מחר (בע"ה).. למרות שאנחנו חדשים בעסק אני מדלגת בין פה ל"לקראת הריון" כי אתן פשוט מומחיות, מקסימות ותומכות, אין כמוכן!!

והנה אני ../images/Emo127.gif

בת 36 נשואה לבעלות בן 32 נשואים 5 שנים מנסים 4 שנים אחרי הרבה הזרעות בשנה השניה לנישואים ומאז IVF. התחלתי כלא מוסברת ועכשיו החליטו להגדיר אותי כפולציסטית כמה נחמד. 5 IVF לא מוצלחים במיוחד ולפני החזרת מוקפאים ומקווים שזה כן יצליח

שרון של עידו../images/Emo68.gif

בת 33. מנסה לא מעט... לפני כשנה הזרעה ראשונה. אחרי כשלון השנייה הוקפצתי ל-IVF. IVF ראשון הניב יבול עלוב למדיי (מתוך 3 ביציות, ביצית אחת הופרתה ולא התחלקה),...כך שאפילו להחזרה לא זכיתי...טיפול שערורייתי ללא דיכוי ובלי איקסי...והטיפול הסתיים בכשלון חרוץ ובלב שבור שבור. IVF שני מיד אחריו...הפעם תוך השפעה של דיכוי ארוך (אחרי
מנוגונים ליום) משהו מתחיל לזוז: ומתוך 13 ביציות בשלות שנשאבו, 4 הופרו (אמנם באיקסי)...מה שלא עזר לנו כנראה בהשתרשות...וגם טיפול זה נחל כשלון (בדיוק ביום ההולדת 35 של האיש היקר). אח"כ החלטתי "פוס"... צריכה לחזור לנשום. והנה אני כבר חודש בלי...(אמנם בדיקור, ועם הרבה הרבה אהבה
) ובכל זאת, קשה לי להאמין ש"יבוא לבד... כך שאני מניחה שבקרוב אשוב לנסות...

ברקנבר

New member
גם אני פה

בת 28 בעלי בן 30, לפני 5 חוד' הרגשתי שמשהו לא בסדר. ולפני חודשיים גיליתי שיש לי שחלות פוליציסטיות. אני אחרי טיפול אחד של איקקלומין שלא הזיז אצלי כלום. ניסיון לקחת גלוקופג' שעשה לי ממש רע עד שהייתי צריכה להפסיק את לקיחת התרופה. ואוטוטו סיבוב שני של איקקלומין.

למעלה