....

smichal1

New member
גם אני כאן...

בת 28 וחצי. מנסים כבר שנה וחצי (או קצת יותר) - טבעי, איקאקלומין והזרעות..."בלתי מוסברים"... מחכים כ"כ להחזיק את התינוק/ת שלנו על הידיים... בחודש הקרוב יהיה הניסיון האחרון שלנו אצל ד"ר ברקוביץ' ואז נוסעים לשנה לחו"ל לצורך לימודים. שם ננסה קצת טבעי (אולי לצאת מהלחץ והשגרה בארץ קצת יעורר את הביציות והזרעים לאיזו פעילות...) ואם זה לא יעזור - אולי נמשיך שם לטיפולים מתקדמים יותר. למרות שלא משתתפת כ"כ פעילה - קוראת את כל מה שאתן כותבות בדבקות ומעריצה אתכן ואת הפורום המדהים הזה!!! לומדת מכן המון כל יום מחדש...
מיכל

אני נועה../images/Emo68.gif

נשואים ארבע שנים מנסים שלוש שנים עובדים ביחד(עצמאים) שנתיים בטיפולים לקראת IVF שביעי אתמול התבשרתי שאצטרך לעבור לפרוסקופיה להסרת אנדומטריוזיס עצבנית אש לחוצה-פחד מעשנת כאילו אין מחר הכי שמחה בעולם-שיש לי את הפורום המדהים הזה!

beli11

New member
גם אני../images/Emo66.gif

נשואים שלוש וחצי שנים, מנסים שנתיים, אחרי IVF ראשון שנכשל השבוע עוברים למלאי המוקפאים.... צופה בפורום כבר שנה ,חושבת שהוא מדהים ,עוזר ,מכוון ותומך...

פיתקי

New member
אני יוצאת מהמגירה (עוד לא מהארון)

שלום לכולן. אני משתתפת סמויה בפורום כבר בערך חצי שנה . אנחנו בני 30, נשואים שלוש שנים. מנסים עשרה חודשים, אני פוליציסטית ובחצי שנה האחרונה היו לי גם בעיות של דלקות חריפות באגן. לעניין הפוליציסיטיות בינתיים ניסינו רק רפואה אלטרנטיבית בשאיפה שלא נצטרך להגיע לתרופות ממש..... אבל עכשיו הגענו לתחושת אין מוצא ובקרוב מאוד מחזור איקקלומין ראשון, יתכן גם שזו תהיה הזרעה. שמחה שאתן פה!

אנונה11

New member
../images/Emo98.gif גם אני כאן

מנסים שנה וחצי עם שחלות פולציסטיות, הולכים במסלול הקבוע, איקק', צילום רחם שהביא הריון כימי, זריקות שהביאו הריון שהסתיים אחרי שהדופק נדם, ושוב זריקות החודש, שמקווה שעוד כמה ימים יניבו בטא חיובית.

מם 1971

New member
מתפקדת ../images/Emo9.gif

בת 32 האיש הנפלא שלי בן 40 נמצאת בפורום המופלא הזה מחודש ספטמבר 03 סובלת מאנדומטריוזיס בדרגה 4 באמתחתי- 1 ניתוח לפרוסקופיה כואב ומתיש אשר שלח אותי ישירות למחלקת IVF 2 IVF'ים 2 כשלונות תקווה אחת ענקית

טוליקי

New member
גם אנחנו פה ../images/Emo140.gif

בני 30 בערך בעיה ידועה מראש שנתיים המתנה (אינסוף בדיקות ודיאגנוזות) צללנו ראש ישר לתוך IVF ראשון + tesse + תרומת זרע והבעל הבטיח שאם ההפרייה לא מצליחה אנחנו נרשמים בתור לאימוץ יש לנו הרגשה שמה שאנשים אחרים עושים בשנה אנחנו עושים בחודש אחד (כולל כל התהליכים הרגשיים)

שירן55

New member
סיפורנו דומה מאוד לשל טוליקי../images/Emo39.gif

זוהי התפקדות שנייה שלי בפורום ויש לציין שהכרתי כאן אנשים מדהימים ובית חם ותומך
בהתפקדות הקודמת רשמתי שלא נמצאו תאי זרע בניתוח tessa ושאנחנו חושבים על תרומה. החלטנו לעשות נסיון נוסף- לעבור בית חולים להדסה עין כרם ושם לעבור "דיקור" tefna למציאת תאי זרע ובמקביל אני אעבור טיפול להוצאת ביציותי וכמובן איקסי...במידה ולא ימצאו תאי זרע נשתמש בתרומה. יש לציין שאישי היקר עבר דיקור והוא שותה צמחי מרפא ומקווים שהדבר יביא לשיפור בתוצאה. אני אהיה בת 26 בחודש הבא ובעלי היקר והאהוב בן 28. אנחנו נשואים 4 שנים באושר גדול
ועדיין מחכים לילדים שיחלקו עימנו אושר זה ואף יגדילו אותו
. עברנו מסכת ארוכה של בדיקות ועדיין עוברים, מחכים לתוצאות של בדיקות אחרונות ומתחילים בטיפול ראשון...מקווים שבחודש הבא. בהצלחה רבה לכולן/ם אוהבת אתכם מאוד זאת שנמאס לה לחכות

fkere

New member
היי לכולם

אני 29+ ובעלי 32+ בעיית זרע ידועה מראש ולכן לא בזבזנו זמן על טבעי וישר הגענו ל- IVF אז מה היה לנו 1. בן מקסים בן שנה ושמונה חודשים, נוצר בטיפול שני IVF איקסי 2. חזרה לטיפולים לפני כ- 10 חודשים (כי למה לבזבז זמן?) ומאז... 4 IVF תגובה איטית וחלשה להורמונים ( כ- 5 זקיקים בתגובה ל- 6-8 אמפולות) מחזור מוקפאים שלא צלחו את ההפשרה הריון כימי אחד בטיפול האחרון וכעת מחכים להתחלת טיפול 5 ובתקווה שהחמסה תביא מזל בשורה תחתונה - גם לבעלי הזרע החלש ביותר (זרעים בודדים בלבד) יש ילדים בסוף צריך סבלנות והמון אמונה

מתפקדת ../images/Emo23.gif

בת 39 הבעלול 45. שני ילדים גדולים מנישואים קודמים (לבעלול אין ילדים כלל). בטיפולים שנתיים וחצי: איקקלומין, הורמונים בזריקות, 8 הזרעות, 3 הפלות, ניתוח מחיצה, קרישיות יתר, תגובה עלובה להורמונים, FSH גבולי ומה לא... עברנו רופא, התחלתי טיפול אחרון בהורמונים לפני שעוברים לIVF עם איקסי של ברטוב. את כל מה שאני יודעת... למדתי פה, לולא הפורום הזה הייתי ממש בצרות!! מאחלת הצלחה לכולן ומעבר מהיר לפורום הריון

פאקצה

New member
מתפקדת ../images/Emo140.gif

אנחנו מנסים שנה צילום רחם תקין, שחלות פוליציסטיות, בעיית זרע קלה על פי הגדרת הרופא עד עכשיו 5 הזרעות שלא עלו יפה

גם אני

בת 37 בעלי 36 יש לו ילדה מנישואים קודמים נשואים כמעט 3 שנים מנסים אותו פרק זמן טיפולים רק בזריקות כשנה FSH בדרך כלל ברמה של 30 שני הריונות טבעיים בערך לפני שנה + עם הפלות בשבוע שישי כניראה בגלל איכות ביציות עברתי הזרעה אחת שלא הצליחה הופניתי לתרומת ביציצ ע"י הרופא שלי ד'ר עופר גונן ויעוץ של שני רופאים פרופ' בלומנפלד ופרופ' פיש ללכת לתרומת ביצית ההריונו היו אחרי ההמלצות הללו עברתי תרומת ביציצת אחת שלא הצליחה לקראת השניה ממש בקרוב אם אפשר אבקש המלצה על רופא טוב פתוח לניסיונות למרות מצבי ואם אפשר שעובד עם הכללית

yonit7

New member
התפקדות../images/Emo127.gif

בת 28 בן זוג כנ"ל - נשואים 3 שנים אוטוטו שתי כלבות ניסיונות להרות אבל בכל פעם ההתרחשויות מפתיעות אנדו' דרגה 4 - בשנתיים האחרונות שתי פתיחות בטן ושאיבת נוזלים מבין הידבקויות בטן מורכבת (ככה אומרים) זרע גבולי ממתינים להפריה ראשונה ממתינה בקוצר רוח להתחיל בתהליך האמיתי - נימאס מהריצ'רצ' בבטן - צלקות כמו שדה מוקשים... אבל במקביל מתה מפחד מהלא נודע ומהחוסר וודאות הכל כך קשה הזה נכנסתי לכאן במקרה לפני כ- 3 חודשים ומאז אני כאן על בסיס יומיומי כמעט גם שלא יוצא לקרוא אתכן כל יום מתעדכנת מהנייד... המידע שניתן למצוא פה, יקר מפז תודה בהצלחה לכולנו

14me

New member
מתפקדת../images/Emo3.gif

מנסים כמעט שנתיים ללא הצלחה, אנו מהבלתי מוסברים, בדיקות שלי ושל אהובי תקינות, הזרעה שלישית שבוע שעבר , מקווה שיצליח הפעם ל כ ו ל נ ו.

zamzam

New member
גם אני מתפקדת../images/Emo6.gif

בת 30 בחודש הבא. בעלי בן 31 נשואים שנתיים וקצת, מנסים שנה וחודשיים. אני פוליציסטית ולבעלי בעיית זרע קלה. עברנו את שלב האיקקלומין וההזרעות והחודש נסיון ראשון עם זריקות+ השבחה והזרעה. הבוקר עשיתי בדיקת דם ואני כוססת אצבעות לקבלת תשובה חיובית

עינת ב6

New member
זםזם מחזיקה לך...../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אצבעות (רק אל תכססי גם אותן!!!
) המון המון בהצלחה לבטא חיובית ויפה!

sher72

New member
מתפקדת שוב..

מאחורינו 4 IVF והריון כימי אחד במדיקל בהרצליה בניצוחו של פרופ' עמית. היום נמצאת בעיצומה של הספירה לאחור עד לבטא ביום שלישי שיבוא עלינו לטובה, אחרי IVF חמישי שנערך באסותא בניצוחו של פרופ' לברן. עוד חמישה ימים למניאק

שווערצה

New member
שוב מתפקדים ../images/Emo4.gif

מעתיקה את ההתפקדות האחרונה שלי, בשינויים המחוייבים: אני שווערצה, בת 37, נשואה ללא ילדים נמצאת בטיפולי פריון כארבע שנים אין לי כל בעייה רפואית ידועה, ועברתי בהצלחה את כל הבדיקות האפשריות, כולל צילום רחם, היסטרוסקופיה ובדיקות גנטיות סקר+קריוטיפ. גם בעלי בריא לחלוטין והזרע שלו תקין. הזרע הלכאורה תקין של בעלי לא מפרה את הביצית הלכאורה תקינה שלי ללא ICSI. עברתי עד היום המון הזרעות, ו- 12 שאיבות ניסיתי את כל הפרוטוקולים האפשריים - עם כל סוגי המדכאים (גלולות, משאפים, צטרו' ארוך/קצר, דקא ארוך/קצר), בלי מדכאים, שאיבת ביצית בודדת במחזור טבעי, עם כל סוגי ההורמונים (מנוגון, גונל, פיוריגון, מטרודין), עם/בלי סטרואידים, עם/בלי AHA. בקיצור - הכל. חרף גילי המתקדם אני נחשבת מגיבה איכותית. יש לי רזרבה שחלתית גבוהה והמון ביציות יפות ובשלות בכל טיפול. אחוזי שלנו ההפרייה גבוהים מאוד (60%-100%), ובכל טיפול יש עוברים להחזרה. כל העוברים דפוקים. (אחוזי שברים מאוד גבוהים, או כפי שהרופא שלי טוען: יש להם מנגנון הרס עצמי. מתאבדים שיעים). לכן יש אפס מוקפאים, אפס הריונות כימיים, אפס הריונות. נקודה. זהו.

ואני עם שווערצה... שוב מתפקדת

וקצת מעדכנת... בין הותיקות כאן (מעל שלוש שנים) עוד מימי יואל. חברה במטה של הזכות להורות. בנסיונות בערך 4.5 שנים, בת 31.5. נחשבים בלתי מוסברים, אם כי נדמה שהביציות לא משהו בכלל. אחרי 9 הפריות שבאו אחרי שני הריונות כושלים ב 2001. אחד הסתיים בשבוע 10 עם עובר שאיבד דופק, והפסקת הריון יזומה בשבוע 17 עם עוברית שסבלה ממום קשה. ההריונות הושגו אחרי טיפולי הזרעה עם גונל אף. אחרי ההריון השני ניסינו שוב ושוב ושוב ושוב, ומאז שלוש שנים כמעט וכלום. בין ההפריות אנחנו מנסים הזרעות, וגם לפעמים עושים הפסקות כדי לנוח. מטופלת באסותא, אצל פרופ' זיידמן. שמחה לראות שכמה ותיקות עזבו אותנו וביניהם נטע2 המקסימה ויונית החיובית (ומצטערת אם שכחתי מישהי).

למעלה