....

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif מי נגד מי - התפקדות בפורום../images/Emo41.gif

תודה לשירלי שהזכירה לי שצריך התפקדות חדשה. 4 חודשים עברו מאז ההתפקדות האחרונה. עשיתי חיפוש על שמי וגיליתי שבתקופה הזאת כתבתי "ברוכה הבאה לפורום שלנו
" 200 פעם (אולי פספסתי קצת בחיפוש). אתן מוזמנות להתפקד, ישנות וחדשות כאחת. כמו שכבר אמרתי תכניסו כאן כל מה שאתן רוצות. שימו לב, אל תכתבו דברים שאחרי כן תרצו למחוק. מי שעוד לא בשלה לצאת מהארון, שלא תכניס שם פרטי או פרטים מזהים אחרים. נועם ~שאצלה לא השתנה כלום מאז ההתפקדות האחרונה~

i p e r e t z

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif../images/Emo135.gif../images/Emo175.gif

ענבל מנסים שנתיים וחצי "בלתי מוסבר". 4 הזרעות שום תוצאה חיובית. לפני IVF מתחילה טיפול חדש היום... מאחלת לי ולכולן בהצלחה מכל ה
ענבל

סנונית 1

New member
ואני.... ../images/Emo68.gif

אני בת 34.5 בעלי בן 32 אנחנו נשואים 4 שנים ומנסים שלושה עשר חודשים. אני עובדת סוציאלית שעובדת עם בני נוער מקסימים. אני ובעלי המקסים רוצים מאוד מאוד תינוק מתוק או תינוקת מתוקה ושזו רק תהייה ההתחלה. עברנו 3 הזרעות שנכשלו ניתוח וירקוצל IVF שנכשל והורדנו שתי כיתות להזרעות ללא הורמונים מקווים להצליח עוד החודש עם הרופא הנפלא שמלווה אותנו מההתחלה מי אם לא ד"ר ברקוביץ המדהים. בהצלחה לכולם

פינקי33

New member
אני גם פה...../images/Emo12.gif

מנסים שנה וארבעה מתוכם שנה בטיפולים, איקקלומין, זריקות והזרעות. היום קיבלתי אישור ל-IVF ראשון....מקווה שגם האחרון.הזרע שלו לא משהו והסיגריות שלי גם....

אביטל975

New member
גמני פה

אביטל בת 28 הבן זוג בן 29.5 חיים וחולקים יחד משלהי השירות הצבאי הסדיר מנסים כמעט 4 שנים .באיזי ובשאננות
בעיית זרע חמורה רופא 1 לפריון הגבר שאיכזב אחרי IVF ראשון שנכשל
שואבת ולומדת ונתמכת ומלקטת ומחכימה המון כאן מכולם/ן

שינובו

New member
רעיון מצוין!

בתור חדשה יחסית, הזדמנות מצוינת להכיר את כולן (וגם את הגברים שבחבורה). בת שלושים וחמש עוד שבוע וחצי, נשואים שנה ושמונה חודשים, מנסים שנה וחודש - בהתחלה חיפשתי עבודה אז השתמשנו באמצעי מניעה
הכל "בסדר" אצלנו - חוץ מזה שאין הריון, כמובן. החודש עברתי הזרעה ראשונה, ובעוד שבוע בדיוק בדיקת בטא, אם המחזור לא יגיע קודם. באמת, זו יכולה להיות אחלה מתנת יומולדת... זהו, אנחנו מאוד אופטימים, אבל בכל זאת יש לי איזה הרגשה שאני עלולה למצוא את עצמי ב-IVF, במיוחד שהרופא שלי אמר לנו בפגישה הראשונה (פתיחת תיק ביחידת ה-IVF) שהוא "לא ימשוך אותנו הרבה זמן...שתיים שלוש הזרעות והופל'ה עוברים ל- IVF. טוב, חייבים לסיים בנימה אופטימית - יהיה בסדר!

אל71

New member
וגם אני

נשואה כמעט 4 שנים, רק לפני שנתיים התחלנו לנסות (קשה להאמין שהשתמשתי כל כך הרבה זמן באמצעי מניעה...), ואחרי שנה ללא הצלחה, היה צילום רחם תקין, פרופיל הורמונלי תקין, שני נסיונות איקקלומין שלא רק שלא תרמו להריון, אלא "זיכו" אותי בציסטות ענקיות... שני מחזורי טיפולים הורמונליים ושלוש הזרעות (אחת עם ביוץ יפה וטבעי) ואין... מעבר לפרופ' זיידמן ן- IVF ראשון החודש, שאיבה והחזרה היתה שבוע שעבר. נורא אופטימית, אבל חוששת משבוע הבא... מאד מאד רוצה ילד. חוץ מזה, פסיכולוגית, שני חתולים, ובן זוג שאני מאד מאד אוהבת.

I N K A

New member
גמני פההההההה../images/Emo6.gif

5 שנים באסותא אצל זיידמן, ועכשיו עברתי לפרופ' עמית במדיקל סנטר לפני מעבר בטיסה לקפריסין לתרומת ביציות (אחרי שנראה מי יתייאש ראשון-הרופא או אני). :)

דנה121

New member
גמני מתפקדת ../images/Emo66.gif

בת 35 (ובפעם הראשונה לא צבט לי הלב ביומולדת, כי עכשיו יתחילו להחזיר לי 3 במקום 2, ובכן לכל דבר יש את היתרונות שלו…) נשואה מזה שנתיים וחצי לבעל מקסים אוהב ותומך. את הספר הגדול ההוא על הריון קראנו מא עד ת' עוד לפני החתונה, התחלתי חומצה פולית, הפסקתי לעשן, דחפתי ויטמינים ומה לא.. ואט אט עברנו את כל המסלול הארוך והמתיש עד שהגענו הלום:
IVF שלישי (עם ברטוב ובלי ברטוב) ומחזור אחד של מוקפאים. (וממש ממש היום החזירו לי את קלאודיה, את שיפר ואת אלברט איינשטיין.., מקווה שעם השמות האלה הם יחליטו להישאר הפעם..) נמצאת אתכן כאן כשמונה חודשים, אוי איך שהזמן טס כשנהנים.

מתפקדת

וכיוון שכבר נמאס לי לכתוב את ההיסטוריה שלי הממושכת, אני מכריזה שהחודש אני מתכוונת להצליח. ממש. ושכולם ישמעו!

בוליקי

New member
מתפקדת

בת 30, בעלי האהוב בן 31. נשואים קרוב לארבע שנים (איך שהזמן טס כשנהנים...) התחלתי לפני כמעט שלוש שנים מחזורי איקאקלומין בשילוב אראגסט בגלל מחזור וביוץ לא סדירים. כשהרופאה התחילה לדבר איתי על זריקות השתפנתי ועברתי לטיפולים אלטרנטיביים בלבד, מתוך אמונה שאם "אנקה את עצמי" הכל יהיה בסדר. כשהזמן עבר וכלום לא היה בסדר שוכנעתי לעבור לגניקולוג אחר שמצא מיד שגם לבעלי יש בעית זרע קלה. נשלחנו ליחידת פוריות בבלינסון. שלוש הזרעות. IVF אחד. החזרת מוקפאים שבסופה התגלה הריון מחוץ לרחם בשלב שכבר פרץ את החצוצרה. ההריון והחצוצרה הוסרו. מאז אני בהפסקה, מחכה לחזור לטיפולים בכל המרץ, כי הפעם הבאה תהיה הפעם המנצחת... מודה לכולם על הבית החם שמצאתי.

lullikka

New member
../images/Emo175.gif גם אני פה../images/Emo85.gif עם כל ה-../images/Emo23.gif

בפורום רישמית אני מאז 11.2003 (לא מאמינה שכבר עפה לה יותר מחצי שנה
בררררר.....מפחיד)
אני-28 הוא-29
נשואים 4 שנים
בעיית זרע חמורה
IVF X 3
לקראת פרוטוקול להחזרת מוקפאים
אחרי ניתוח וריקוצל (מקווים לטוב) רוצה לנצל את ההתפקדות להודות- שוב ושוב על מזלי הטוב, שהפגישני עם הנשים המיוחדות והמדהימות שפגשתי פה, ובראשן חברות ההנהלה המדהימות
. תודה על תמיכה, אמפתיה, הבנה, מומחיות, מקצועיות....שיוווווווו כמה דברים למדתי מכן. שולחת
עם איחולים גורפים לנטישה מאסיבית של כל משתתפי הפורום
אופפפפ שוב השתפכתי ויצא לי קצת ארוך איזה
אני

וגם אני

דניאל אמא למורן בן 3 וחצי מנסים כבר למעלה משנה להביא לו אח/ות הבעיה אצלי היא מחזור לא סדיר מה שמקשה מאוד לעקוב אחרי הביוץ. כיום אנחנו בטיפולים של גונל F קודם לקחתי איקקלומין אבל לא היתה שום התקדמות.

אלה 2

New member
../images/Emo22.gifאם מתפקדים פעם שניה זה אומר ש

אפשר להתקבל לקומונה של הותיקות
מתפקדים: נשואים ומנסים שנתיים וחצי
מגששים באפילה למצוא פתרונות לבעית זרע מזל שה
בפורום עוד דולק. בהתפקדות הקודמת הכרזתי שאנחנו מגדלים דגים, אבל אפילו גם הם מתו- נשאר
אחד
בינתיים מתפללים לטוב, בשביל כולכם...

sab sab

New member
טוב,נו...עוד פעם....../images/Emo178.gif

בת31.5 IVF מס'6 אין זרע, צריך "דיקור" כל פעם שלי יש שאיבה... לקינוח שי לי גם אנדו'... מטופלים באסותא לא מתייאשים אך בהחלט מתחילים להתעייף.

ססוני

New member
גונבת לסאב-סאב את הכותרת

גם אנחנו עדיין כאן ומשתדלים לעזור לאחרים כשאפשר. מאחורנו שלל חוויות מעולם הטפולים, את חלקן אני כבר לא זוכרת... אנחנו בוגרי מספר לא צנוע של IVF במהלכן גם אובדן הריון מתסכל ומעייף. קשה לקרוא הודעות של חברות חדשות בפורום, אך קשה עוד יותר לקרוא בין השורות בהודעות של החברות הותיקות.

גונאלית

New member
מתפקדת לזמן קצר

בת 31 מנסה להרחיב את המשפחה 5 שנים יש לי ילד בן שבע וחצי ספונטני. זרע חלש בעיות בביוץ והשמנה. הזרעות השבחות הפריה 1 שנכשלה ומקווה לבשורות טובות ביום א' בעז"ה.

עינת ב6

New member
../images/Emo142.gifהייייי!!!!

אז אני עינת
בת 25, ירושלמית, נשואה עוד מעט 5 שנים ומנסה להביא איזה בונבון או בונבונית לעולם כבר כמעט 3 שנים... עברנו בדרך ניסיונות טבעיים, איקקלומינים, 10 הזרעות
ו-3 סוגי הורמונים באינספור מינונים... ועכשיו גם IVF שבאמצעותו זכיתי לראות בטא חיובית אבל לתקופה קצרה... הגעתי לפורום לא מזמן ומצאתי בו ידיד נאמן...
מנסה להישאר אופטימית...לא תמיד הולך, אבל מנסה...
הבעלול היקר בקבע וקופץ אליי לביקור פעם בשבועיים (ופעם בשבועיים אני נוסעת אליו לבסיס)ככה שיוצא לי לחבק הרבה את הכרית.
מאוד מאמינה ברפואה אלטרנטיבית (ולכן גם למדתי אותה..)
זהו... שמחה שאם כבר אז לפחות להיות פה בפורום שכזה איתכן, אבל מקווה לעזוב אותו מהר (גם איתכן כמובן - בשביל שלא ישעמם...
) לפורום העגול השכן...

למעלה