בלי לפתוח את הנושא הלעוס אני אספר
סיפור קטן - כזכור לך עברתי מהמלך ל3715 אבל את המלך בטוב ליבי נתתי לאבי. בשבת הוא ביקש ממני לסדר לו קצת דברים, להתקין את היומן מחדש (DATEBK5)ולהסביר לו איך לעבוד עם המכשיר. סה"כ הייתי עם פאלם יותר מחמש שנים ועבדתי אתם המון (מ ה3 ה"קטן" דרך ה5 ועד המלך). את הפוקט יש לי כחודשיים ועברתי בעיקר בגלל ה WIFI אבל.......... שניסתי לשחק איתו בשבת גיליתי (את מה שכבר הבנתי ביום המעבר) שזה שפוט עולם אחר. הכל היה לי מסובך, לא נמצא "מתחת ליד", הכל לא טבעי (וזה אחרי שנים שעבדתי אתם) הלאונצר שחשבתי שהוא מדהים בזמנו לא מתקרב ליכולות הטבעיות של הפוקט, הDATEBK רחוקה מיכולות הPI ועוד ועוד בלי להזכיר את הWIFI האגדי (הבנתי שאת לא חברה טובה של הגלישה האלחוטית שגורמת לך להרעלת קפה). לא יעזור כלום המלך הוא מכשיר נהדר אבל הפלטפורמה פשוט פחות נוחה. 3715 אינו נחשב למלך של הפוקט אלא מכשיר ממוצע אבל גם הוא פשוט עולם אחר - הכל יותר מהיר, נגיש ונוח ועם קצת תוכנות נלוות (מקבילות למה שהיה לי על הפאלם) הוא פשוט הופך לחוויה לשימוש (מעניין מה הייתי עומר על FS,4700 או 2750 ). שוב אני חייב להגיד שזה סובייקטיבי ונכון לשימוש שלי. ולגבי הכיס - גם המלך עם נרתיק אלומיניום לא נכנס לשום מקום.....