3715

רוני 001

New member
3715

האם הוא נכנס בקלות לכיס החולצה? נראה לי שיש טעות במידות הרשומות בסקירת המכשירים. הוא עדיף על פני פאלם זייר 72? תודה מראש רוני

AYELET1

New member
לא נראה לי שיש טעות

בדקתי גם בדף יצרן וגם מול 2210. קח בחשבון שהתמונות אינן פרופורציונליות.

dds22

New member
לא נכנס לכיס סטנדרטי מה גם שרצוי

נרתיק למכשיר ואז אין שום סיכוי

AYELET1

New member
זה נשמע לי הגיוני מאד.

אתה יודע מה הפתרון לבעיית הכיס

dds22

New member
בלי לפתוח את הנושא הלעוס אני אספר

סיפור קטן - כזכור לך עברתי מהמלך ל3715 אבל את המלך בטוב ליבי נתתי לאבי. בשבת הוא ביקש ממני לסדר לו קצת דברים, להתקין את היומן מחדש (DATEBK5)ולהסביר לו איך לעבוד עם המכשיר. סה"כ הייתי עם פאלם יותר מחמש שנים ועבדתי אתם המון (מ ה3 ה"קטן" דרך ה5 ועד המלך). את הפוקט יש לי כחודשיים ועברתי בעיקר בגלל ה WIFI אבל.......... שניסתי לשחק איתו בשבת גיליתי (את מה שכבר הבנתי ביום המעבר) שזה שפוט עולם אחר. הכל היה לי מסובך, לא נמצא "מתחת ליד", הכל לא טבעי (וזה אחרי שנים שעבדתי אתם) הלאונצר שחשבתי שהוא מדהים בזמנו לא מתקרב ליכולות הטבעיות של הפוקט, הDATEBK רחוקה מיכולות הPI ועוד ועוד בלי להזכיר את הWIFI האגדי (הבנתי שאת לא חברה טובה של הגלישה האלחוטית שגורמת לך להרעלת קפה). לא יעזור כלום המלך הוא מכשיר נהדר אבל הפלטפורמה פשוט פחות נוחה. 3715 אינו נחשב למלך של הפוקט אלא מכשיר ממוצע אבל גם הוא פשוט עולם אחר - הכל יותר מהיר, נגיש ונוח ועם קצת תוכנות נלוות (מקבילות למה שהיה לי על הפאלם) הוא פשוט הופך לחוויה לשימוש (מעניין מה הייתי עומר על FS,4700 או 2750 ). שוב אני חייב להגיד שזה סובייקטיבי ונכון לשימוש שלי. ולגבי הכיס - גם המלך עם נרתיק אלומיניום לא נכנס לשום מקום.....

AYELET1

New member
זה אכן סובייקטיבי, כי לי כידועיש את

2 המכשירים, ודווקא קל לי בהרבה עם הפאלם. מה שכן, נרתיק האלומניום מגדיל בטרוף את המשקל )לכיס ממילא אינני מכניסה אותו. בשביל זה יש תיק
(

dds22

New member
אם הבנתי נכון את בדרך ל4700

מעניין אם דעתך תשתנה- ספרי לנו

AYELET1

New member
TT3 של פאלם. ול-DD2: הייה בטוח

שאספר לכאן אן לכאן רק שפוצי כבר יגיע....

dds22

New member
אם תהי אוביקטיבית - התשובה ברורה../images/Emo13.gif

AYELET1

New member
אל תהיה בטוח! ומה זה בדיוק

אובייקטיבית? בוודאי שאני אובייקטיבית. לא פחות ממך, מקוקי או ממייק רק שלכל אחד יש מכשיר שנוח לאו יותר לעבוד איתו. אם זה בגלל צרכים שונים ואם בגלל הרגל!! אני מוצאת שהעבודה עם פאלם פשוטה וקלה. רק חשוב כמה קל לבמבם תוכנה ממכשיר אחד לשני... הרבה יותר קל להיפטר מקבצים עודפים ומזבלים תוכנות הרבה יותר קומפקטי ולפיכך יותר זכרון בנטו. הבעיות הללו לא נפתרו ב-4700...

dds22

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo52.gifסתם נהנתי לעקוץ - נחכה

לתוצאות

AYELET1

New member
עם כל הנמוקים שהבאתי, השתכנעתי

בעצמי שאין כמו פאלם
(אוףףף... מתי פוצי כבר מגיע ?
)

mikeoreli

New member
לי יש פיתרון לכיס...

מכנסי דגמ"ח. מאז שיש לי את הקסיופיאה ועכשיו ה4700 אני לובש אך ורק מכנסי דגמ"ח - גם נוחים וגם עם כיסים גדולים. השאלה היא לא מתי פוצי יגיע. אלא כשהוא יגיע - איך הוא יהיה אחרי הטיפול המסור ששד נותן לו... (אם אני הייתי ה4700 הזה הייתי עושה לעצמי HR יחד עם כל הROM)
איילת - כאשר את מקבלת את ה4700 אל תשכחי לשים סלוטייפ שקוף על המגנט כי זה מוריד קצת מהציפוי של המארז. אני גם ממליץ לך לשבת כמה דקות ולהגדיר את הTOUCHPAD בצורה הטובה ביותר בשבילך אחרת - תקללי בכמה שפות... בכל מקרה - לא נראה לי שצריך נרתיק למכשיר - המיגון הקיים מספיק לדעתי.

AYELET1

New member
לאיזה מגנט אתה מתכוון?

וכן, כבר דובר על כך שלפוצי תיגרם טראומה לכל חייו אחרי טיפול של שבועיים מהשד. אני רק מקווה שהשד יתגבר על יצרו ולא יפרק את פוצי שלי

mikeoreli

New member
הסבר

מדובר על המגנט בפליפ של המגן מסך ששומר שהמגן יישמר צמוד על המכשיר. אם שמים את המכשיר בכיס או שבתיק יש בלאגן וציוד שיכול לגרום לכך שהפליפ הזה (או איך שקוראים לו) יזוז - המגנט שמחובר אליו יישרוט את הציפוי. אני שמתי לב לזה ושמתי להגנה את הסלוטייפ (להקטנת החיכוך) וגם חבר שלי שם לב לזה אחרי שאמרתי לו על זה.

רק דבר אחד...

אני לא יכול להעיר על כלום כי נסיוני עם פוקט מסתכם ביומיים אבל הT3 נכנס עם נרתיק אלומיניום לכל כיס (חולצה, מכנס וכו')

ran 66

New member
3715

מישהו יודע איך מתחברים לאינטרנט מפלאפון במכשיר הזה ?..

למעלה