^#$%^@%@#$@#!$@!# !!!!!!!!!!!!!!!!!

go golan go

New member
סלעית!!!!

יום אחד אני אבוא עד הבית שלך!!!! ודרך אגב, אני כל כך מכירה את זה..... נהריה זה ממש לא קרוב....

THE sky angel

New member
יש לי רעיון!! כשמישו יבוא לכנרת אני

אשלח אותך, וכשמישו שלך יבוא לנהריה תשלחי אותי, הא?? מה דעתך????? חיחי :) לוב יו!

kedeman

New member
חחחחחח

מזל שלי יש נקודה ברורה!! אתם ליד M הדרך? אז אני יכול לבוא לבקר אבל..... כל הדרום גם ככה נראה אותו דבר לא??? :) (זה בסדר, אני לא רציני)

פיסדה!!!

אני חש שתשמחי אמרתי לך חצי חצי (האמת שזה לא חצי ולך זה יותר קרוב) יא בכיינית ודרך אגב "אני בתל-אביב תבוא..." וחוצמזה אני שיאן עולם!!! עליתי את שביל הנחש ב25 דקות תותח על!!!

מאוו Boaz

New member
גם לי זה קרה

בוא קח אותי מתל אביב.. אני לא מגיע לשם לבד בשבילי אז לבוא לקחת מישהו משם?!?

|הדגש| אתם רואים??? |סדגש|

אתם הקיצוניים (הצפונים והדרומים) כשאתם באים לעיר הגדולה גם אתם מטרידים אותנו! אז תפסיקו לבכות!!!

S a l i t

New member
אוי נו רוי ../images/Emo9.gif

אני אוהבת אותך הכי! לא התכוונתי לפגוע באמת.
חכה חכה גמני ישליט עליך טרור

S a l i t

New member
תיזהר ממני אתה

אני עוד באטרף מהמשחק. אני עלולה להיות לוחמנית
אגב מה קורה?! אתה בא איתי לשנטיפי או שאתה נקניק?

מאוו Boaz

New member
איני כנראה בא להתפרחן

בשנטיפי.. שיערך כמובן באכזיב!!!!! ולא בגני חוגה המג'ייפים

S a l i t

New member
כן? עוד לא החלטתי עם אני באה

בגלל השיקולים הנ"ל: I. יום לפני זה יש הופעה בחיפה ואני הולכת להיות בה No matter what. II. כסף. זה יקר. III. יום ראשון שאחרי השבוע הזה - בגרות בתנך. ואני חייבת ללמוד לפחות יומיים-שלושה כדי לעבור. IV. יש לי תוכניות להיות ברמת הגולן בשבועות. אני מקווה לממש אותם.

קשתונה

New member
כןןןןןןןןןןןןן בואי לגולןןןןןןןןןןן

ןותהיי בשבועות!!!!! נרוץ ביחד לעבר ערימות האוכל ונכנס לתוך ענן האבק שמשאירים חברי מעלה גמלא בריצתם המטורפת לאוכל...תשירי על העגלה תפזזי ביחד עם קטיני גמלא...לא שיש הרבה כאלה...אבל תפזזי איתם!!!

למעלה