^#$%^@%@#$@#!$@!# !!!!!!!!!!!!!!!!!

S a l i t

New member
^#$%^@%@#$@#!$@!# !!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חייבת לפרוק את זה. יש לאנשים רבים בעמנו, נטייה להאמין שכל הדרום זה אזור אחד וזה כבר לא נורמלי. כל בנאדם שנוסע לטיול קצת דרומה מהבית שלו חושב שהוא מתקרב לטריטוריה שלי ומתקשר להגיד לי שאני יבוא לבקר אותו אבל יש הרבה מקומות בדרום!!!!!!!! וכשרוי נמצא במצדה שזה פאקין שעה וחצי מהבית שלי גאד דאממיט זה לא ניראה לי כלכך לגיטימי לחשוב שאני יכולה לבוא לבקר אותו~! כי זה כמו שאני ייסע לבאר שבע ויגיד לו שיבוא לבקר אותי!%#@%@##!@ לא. לא. פשוט לא. הטריטוריה שלי היא מצומת הערבה - דרומה. אני לא גרה בכל הנגב! אני גרה רק בערבה!!!!!!!!!!!!!!!!! ואותו דבר לגבי שקס! עכשיו הבנתי איפה היא! היא שעה וקצת מהבית שלי! מה לבוא לבקר?! יא פדלעות אם זה כלכך קרוב אליכם אז בואו אליי כבר@!$#@!$!@%! וזהו.
יום טוב.

THE sky angel

New member
חחח מוכר ביותר...!!

יובי מוכר לך מאיפשהו????..... גם אצלי חושבים שהצפון כזה קטן ואם הולכים לבקר בכנרת אז אני ישר 5 דקות משם (אההם אהםם) ואני בעצם איזה שעה וחצי משם אז....... מישו כאן צריך לעבור על המפההה!!!!!!

קשתונה

New member
חחח אני מכירה את זה...

"יש לנו טיול שנתי לגולן" איפה אתם ישנים?? בחורשת טל... יופי! מאותגרים! תקשיבי אני לידך.... איפה? בגליל העליון... אררררררררגגגגגגג והשיא היה.... תגידי איפה את? בהשתלמות ועוד מעט בבית גבריאל בהופעה של אביב גפן למה? כי אני בצפון...אבל רחוק ממך...אני צפונית אליך בהרבה... איפה? קיבוץ כנרת. מה אתה מפגר??? זה פחות מחצי שעה ממני... וזה אפילו דרומי לי! איפה אתם עכשיו? נוסעים לאכול...בבית משהו... בית גבריאל? כן כן! אוחחח!!!!

מאוו Boaz

New member
אני באמת מקופח

אף אחד לא ע(א)והב אותי... רק קשת רצתה שאני יבוא וייקח אותה מהרכבת וחצי שעה כדי שהיא תוכל ללכת לגרעינר שלה.! פשוט גועל!

מאוו Boaz

New member
רציתי לרשום אוהב עם שגיאת כתיב

אבל כולם היו צוחקים עליי שאני טמבל ולא יודע לכתוב אז ויתרתי

s h e e p i t

New member
נגיד... מה שבטוח

זה שאתה מוזר! =\ אבל לא נורא נסלח לך אחרי הכל היית היום בבית ספר ולא הרבצת לי

מאוו Boaz

New member
מה, אז את רוצה מכות סבבה..

יש מצב שאני מוזר.. חפיף כן הייתי בדיוק 20 דקות בבית ספר אז לא היה לי זמן בשבילך