--->

AMITI15

New member
--->

מי לדעתכם הולך לעזוב את האקדמייה לצחוק

Kido2222

New member
אני ראיתי את הקטעים...

אבל לפי הSMS בביפ... זה נראה כאילו דופה הולכים הביתה... :/

luli pop

New member
מי המועמדים השבוע? ../images/Emo12.gif

לשלישיית דופה היה קטע ממש מצויין לדעתי! ונחמן הכי חלש [אם הוא ברביעייה הזאת, אני לא זוכרת כבר...] אז נחמןןן יעווףף לדעתי!

AMITI15

New member
המועמדים הם-

נחמן שלישיית דופה טלי הדר ואורבך... לדעתי.. אורבך ממש מצחיק... וגם לנחמן לא חסר.. מי שבאמת לא מצחיקה אותי זאת טלי!

kfm

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifחופש שמח!../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

שיהיה לכולם אחלה אחלה של חופש פסח שמתחיל היום!!!!! (או מחר, לאלה שלומדים בשישי
) טוב, אז בואו נעשה סדר וירטואלי (*לועזית!*) לפורום העברייני שלנו! ו(*מעבר לקול מורה*) אתם יכולים להתחלף בינכם! גל-יכולה להביא הגדה!(בתור המנהלת וזה..) מתי-ביצה קשה (?) פולי-יין!(לא, אל תביא את יובל, את היין האמיתי..) ספיר-שירים של אביב גפן! בשביל האוירה..
גל-תציירי לנו מלא אנשים ששרים ושולחן וזה..
מעין-חרוסת! (בעע..) ליהי-מרור! (עוד יותר בעע..) שלי וראוית-אפיקומןןןןןןןןןןןןן
אביעד ואלינור-כוס לאליהו הנביא! מיטל ואנה-את אליהו הנביא! (אם אתם לא מוצאות אותו, אז הפרק של חלומות בהקיציס עם אליהו הנביא יהיה בסדר גמור
) יובל- אחראי שלא ינעלו תדלת..שאליהו ענבים יוכל להיכנס..יובל מומחה בלנעול.. כי "אתם יודעים מה אומרים אצל יובל בסקאל..אצלנו, *נועלים* באהבה-או לא *נועלים* בכלל.."
ואני אביא נורות 7 וחצי וולט, בשביל הסטארטאפ.. (שכחתי מישו?!)

mati88

New member
../images/Emo6.gif

באמת חג שמח! המון מצות (כי זה ממש טעים!) בטוסטר (כי זה עוד יותר טעים), ככה שרופות שעושות המון רעש
עם שוקולד! ושתמצאו את האפיקומן! (אל תגידו לי שרק אני עוד מחפשת אותו?!:-*) ומי מכם שאין לו חופש כי הוא עובד כל היום וכל הלילה גרנד קניון אז לא נורא לו, גם ככה הוא לא אוהב מצות. ואם הוא יהיה נחמד אז אני אבוא לבקר אותו (בגלל שהוא רע לב מטבעו אז זה בטח לא יצא לפועל...). ולמי מכם שאין ל חופש כי הוא לא לומד מכל סיבה בעולם- שישתוק וזהו. ומתן, שכחת את דפנה! אבל נראה לי שהיא תהיה טובה בתור אב הסדר (או איך שאומרים את זה...)... ככה שהכל בסדר (קרעתי אתכם עם המשחק מילים המטורף הזה! סדר- הכל בסדר...הבנתם?! קחו איזה שעה ככה...) ו...מעין, תוכל להחליף איתי? אני אביא חרוסת ואתה ביצה? (חרוסת זה הכי טעים בכל פסח! חוץ מהמצות בעצם...) ואין לנו שולחן... וזהו. חג שמיייח!

kfm

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo161.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

גם שכחתי את אושרית והילה וש=ל=נ=ג!!!! (אפילו שהיא כותבת פה ממש קצת..אני יודעת שאת קוראת!
ובטח שכחתי עוד כמה..זה תכף יבוא לי..)

Yuvalenko

New member
רגע, מי זה שעובד בגרנד קניון??..

ואגב, אני רע לב?! אני??? אם, זה שאני שולח לך מעטפות נפץ בתוך כרטיסי ברכה, בכל ה25 לחודש, זה נקרא להיות רע לב, אז בואי ותדביקי לי תווית. אם , כן? אם זה שאני מתקשר מחסוי לטלפון שלך ועושה חיקוי של טל, ומנתק באמצע כאילו שאין קליטה, זה נקרא להיות רע לב, אז בואי תדביקי לי תווית ותקראי לי רע לב. אם זה, שאני מוכר נעל נייק בהנחה של 20 אחוז נקרא להיות רע לב, אז בואי ותקראי לי רע לב!

Yuvalenko

New member
*רגע, רגע, רגע.. אם אתה מוכר נעלי

נייק ב20 אחוז הנחה, זה לא להיות רע לב...* - ואם זה בגלל שהן עשויות מסוכר חום?...

mati88

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ממש הצחקת אותי עכשיו!!!

אוש7יתי

New member
../images/Emo157.gif../images/Emo161.gif../images/Emo156.gifחג שמח!!!!!

חג שמח לכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולכם!!!!!!!

Testicles

New member
טוב, רק אל תתבכייני...

מחליפים. אבל יש לי במקרר רק ביצי יענה.

mati88

New member
הידעת?

מביצה של בת יענה אפשר לעשות 22 חביתות! (אני לא זוכרת אם זה המס' המדויק...אבל נראה לי שכן...)

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gif

קראתי אתזה בספר השיאים של גינס [כמה דקות אחרי שקראתי שלמישהי יש 69 ילדים..]

ElinorL

New member
אהההה...

איך בדיוק אני ואביעד אמורים להביא כוס ביחד? כאילו כל אחד חצי או שעכשיו מביאים 2 והוא בוחר? איך זה הולך בדיוק? חחח האמת היום עשינו סדר בכתה, זה היה מזה כיף! זכרונות ביה"ס יסודי :)

למעלה