34 חללים עד עכשיו..

כוכבית מצויה

Well-known member
כמה שנים אנחנו רל"ב? מאז שביבי עם כתב אישום?
הרל"ביות התחילה הרבה לפני כתב האישום.
מצטער, זה לא מוכר. מחנה הימין משוכנע שזו רדיפה
או שחושב שגם אם חלק מהאשמות נכון היתרונות של ביבי עולים על החסרון הזה.
והם רצים באמוק להצביע לו, פרינציפ.
כן, פרנציפ להצביע למי שהם חושבים שהוא המועמד היותר טוב.
נכשלנו, צריך להודות בזה.
כשהשמאל יתחיל לחשוב על הצגת אלטרנטיבה ראויה במקום על הפעלת מכונת רעל נגד ביבי אולי יהיה לו סיכוי לשנות משהו. אסטרטגיה של "הוא דפוק אז תבחרו בי למרות שאני אפס" לא עובדת על רוב הציבור.

צביקה5311

Well-known member
הרל"ביות התחילה הרבה לפני כתב האישום.

או שחושב שגם אם חלק מהאשמות נכון היתרונות של ביבי עולים על החסרון הזה.

כן, פרנציפ להצביע למי שהם חושבים שהוא המועמד היותר טוב.

כשהשמאל יתחיל לחשוב על הצגת אלטרנטיבה ראויה במקום על הפעלת מכונת רעל נגד ביבי אולי יהיה לו סיכוי לשנות משהו. אסטרטגיה של "הוא דפוק אז תבחרו בי למרות שאני אפס" לא עובדת על רוב הציבור.
עובדתית, אתה צודק.
המחנה מרכז חייב לעשות חשבון נפש, חייבים לנתח, איפה טעינו. אני מאמין שבנט ויאיר גולן, הם הפתרון

דגלמנגל

Well-known member
כמה שנים אנחנו רל"ב? מאז שביבי עם כתב אישום?
מצטער, זה לא מוכר. מחנה הימין משוכנע שזו רדיפה
והם רצים באמוק להצביע לו, פרינציפ.
נכשלנו, צריך להודות בזה.
מכיר את הסיפור על שתי הצפרדעים, שנפלו לתוך כד של חלב?
הנה אתר אחד מני רבים, שמספר אותו.
תיהנה ...ואל תשכח להשכיל ;-)

ועוד תובנה, הפעם לגמרי משלי.
מכיר את המצב, שבו ברור לך, שדבר מסוים הוא בר ביצוע, אבל למרות כל הניסיונות אינך מצליח?
ובכן, יש מזה שתי מסקנות:
1) אני לא מצליח לעשות את זה. כנראה שטעיתי. זה בלתי אפשרי
2) אני לא מצליח לעשות את זה. כנראה שאני עושה את זה לא נכון
אתה, מראש בחרת במסקנה מס' 1.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
על מה? ההסכם המתגבש להפסקת אש שונה מקודמיו רק בניאנסים.
החמאס הסכים כי טראמפ ערב, מה שקודם לא היה.
אי אפשר לברוח ממסקנה שפשוט היום,זה נוח יותר לביבי פוליטית. זה מחריד.
לילה אחד באירן שאמריקאים הצטרפו ועזרו לסיים את הסיפור, להרוס את מה שרק להם יש את האמצעים, והנה התוצאה. אין ארוחות חינם. עכשיו טראמפ דורש תמורה. "בזכות" עם ישראל, ביבי היה עד עכשיו שבוי בין אם מרצונו ובין אם לא, בידי בן גביר.
השמדת החמאס ושיחרור החטופים, אלה שתי מטרות שאינן ניתנות להשגה. הימין המתון, השפוי הבין את זה, בן גביר וסמוטריץ מסרבים.
על זה נפלו לנו עד עכשיו 34 פרחים. סתם!!!
רק דבר אחד אני מתקשה להבין. יש חבר כנסת בעוצמה יהודית, תת אלוף צביקה פוגל. היה בתותחנים, בניגוד לבן גביר, הוא אמור לדעת מה זה לחימה ומה המחירים.
לא שמעתי אותו עד היום. פוליטיקאי, לא לא יגיד את מה שהוא חושב אם הוא חושש שזה יזיק לו.
בקיצור, אני מקווה שעד שהפסקת אש תכנס לתוקף, לא יתווספו עוד חללים.
אולי סוף סוף, שביבי יצרף את גנץ ויזרוק לקיבינימט את הקנאי הקיצוני הזה. חיילים נהרגים בגלל כהניזם רבבאק. כבר אין לנו יותר כח לשמוע "הותר לפרסום"
בן גביר משמיד את כל מה שפורח במדינה הזאת.
גם העם מבין את הטעות. בן גביר מתקרב לאחוז המסימה, סמוטריץ כבר "וותיק" שם. הציונות הדתית ועוצמה יהודית איבדו למעלה ממחצית מכוחם ואני מקווה שביבי, אומן בשתיית מנדטים, ישלים את המלאכה. אומר יותר מזה.
אני שייך למחנה רל"ב. אני מוכן להתפשר שביבי ימשיך
רק בתנאי שהחולרות האלה יפלטו ממגרש הפוליטי או לפחות כוחם יהיה זניח. אין יותר כח ל "הותר לפירסום" בגללם. כמעט שנתיים. הצבא שחוק ועייף. ילדים שוכחים איך אבא נראה. זה נורא.
מה שלא השגנו ב 1.8 שנים, כבר לא נשיג. די!!!
ההבדל היחיד בין היום למועדים קודמים, הוא שישראל מתקרב להשגת מטרותיה במלחמה זו, מה שאומר שחמאס עומד להתפייד מהאזור. מתוך הבנה זו (שחמאס מבין מצוין, בניגוד לשמאל הישראלי ולרל"ב), הוא מוכן לוותר על דרישותיו הקבועות. משהביע נכונות לוותר על דרישות כאלה, ניתן להתקדם לעבר עסקה. זה תמיד היה המצב וזה המצב גם כעת. שום קשר מיוחד לעניינים פוליטיים פנים-ישראלים מומצאים על-ידי הרל"ב.

כן, מימוש העסקה צפויה לגרום לחללים נוספים מקרב חיילי צה"ל בסיומה. זה מובן מאליו. נחמד להאשים בזה שיקולים שכלל אינם מתקיימים במציאות, אבל אין לזה כמובן שום קשר לעניין. סתם נסיון נואל להנדס את תודעת הציבור. ברוך ה' הציבור הזה הראה כבר יותר מפעם אחת שהוא בוגר וחכם מכדי ליפול לפחים הרל"ביים האלה. זה לא יפריע לרל"ב להמשיך לנסות כמובן, אבל זולת הרבה מלל, עודף ממשיות אין בזה כמובן.

למעלה