34 חללים עד עכשיו..

צביקה5311

Well-known member
על מה? ההסכם המתגבש להפסקת אש שונה מקודמיו רק בניאנסים.
החמאס הסכים כי טראמפ ערב, מה שקודם לא היה.
אי אפשר לברוח ממסקנה שפשוט היום,זה נוח יותר לביבי פוליטית. זה מחריד.
לילה אחד באירן שאמריקאים הצטרפו ועזרו לסיים את הסיפור, להרוס את מה שרק להם יש את האמצעים, והנה התוצאה. אין ארוחות חינם. עכשיו טראמפ דורש תמורה. "בזכות" עם ישראל, ביבי היה עד עכשיו שבוי בין אם מרצונו ובין אם לא, בידי בן גביר.
השמדת החמאס ושיחרור החטופים, אלה שתי מטרות שאינן ניתנות להשגה. הימין המתון, השפוי הבין את זה, בן גביר וסמוטריץ מסרבים.
על זה נפלו לנו עד עכשיו 34 פרחים. סתם!!!
רק דבר אחד אני מתקשה להבין. יש חבר כנסת בעוצמה יהודית, תת אלוף צביקה פוגל. היה בתותחנים, בניגוד לבן גביר, הוא אמור לדעת מה זה לחימה ומה המחירים.
לא שמעתי אותו עד היום. פוליטיקאי, לא לא יגיד את מה שהוא חושב אם הוא חושש שזה יזיק לו.
בקיצור, אני מקווה שעד שהפסקת אש תכנס לתוקף, לא יתווספו עוד חללים.
אולי סוף סוף, שביבי יצרף את גנץ ויזרוק לקיבינימט את הקנאי הקיצוני הזה. חיילים נהרגים בגלל כהניזם רבבאק. כבר אין לנו יותר כח לשמוע "הותר לפרסום"
בן גביר משמיד את כל מה שפורח במדינה הזאת.
גם העם מבין את הטעות. בן גביר מתקרב לאחוז המסימה, סמוטריץ כבר "וותיק" שם. הציונות הדתית ועוצמה יהודית איבדו למעלה ממחצית מכוחם ואני מקווה שביבי, אומן בשתיית מנדטים, ישלים את המלאכה. אומר יותר מזה.
אני שייך למחנה רל"ב. אני מוכן להתפשר שביבי ימשיך
רק בתנאי שהחולרות האלה יפלטו ממגרש הפוליטי או לפחות כוחם יהיה זניח. אין יותר כח ל "הותר לפירסום" בגללם. כמעט שנתיים. הצבא שחוק ועייף. ילדים שוכחים איך אבא נראה. זה נורא.
מה שלא השגנו ב 1.8 שנים, כבר לא נשיג. די!!!

חנן44

Well-known member
לילה אחד באירן שאמריקאים הצטרפו ועזרו לסיים את הסיפור, להרוס את מה שרק להם יש את האמצעים, והנה התוצאה. אין ארוחות חינם. עכשיו טראמפ דורש תמורה. "בזכות" עם ישראל, ביבי היה עד עכשיו שבוי בין אם מרצונו ובין אם לא, בידי בן גביר.
השמדת החמאס ושיחרור החטופים, אלה שתי מטרות שאינן ניתנות להשגה. הימין המתון, השפוי הבין את זה, בן גביר וסמוטריץ מסרבים.
רק דבר אחד אני מתקשה להבין. יש חבר כנסת בעוצמה יהודית, תת אלוף צביקה פוגל. היה בתותחנים, בניגוד לבן גביר, הוא אמור לדעת מה זה לחימה ומה המחירים.
לא שמעתי אותו עד היום. פוליטיקאי, לא לא יגיד את מה שהוא חושב אם הוא חושש שזה יזיק לו.
אולי סוף סוף, שביבי יצרף את גנץ ויזרוק לקיבינימט את הקנאי הקיצוני הזה. חיילים נהרגים בגלל כהניזם רבבאק. כבר אין לנו יותר כח לשמוע "הותר לפרסום"
גם העם מבין את הטעות. בן גביר מתקרב לאחוז המסימה, סמוטריץ כבר "וותיק" שם. הציונות הדתית ועוצמה יהודית איבדו למעלה ממחצית מכוחם ואני מקווה שביבי, אומן בשתיית מנדטים, ישלים את המלאכה. אומר יותר מזה.
רק בתנאי שהחולרות האלה יפלטו ממגרש הפוליטי או לפחות כוחם יהיה זניח. אין יותר כח ל "הותר לפירסום" בגללם. כמעט שנתיים. הצבא שחוק ועייף. ילדים שוכחים איך אבא נראה. זה נורא.
ממשלת ישראל רוצחת את החיילים!

דגלמנגל

Well-known member
רציתי להגיד לך, שתזכור את זה בבחירות (ביחד עם חוק ההשתמטות והמיליארדים לישיבות) אבל אם אתה מוכן להתפשר על הישארות ביבי, אתה כנראה, לא מבין מזה רל"ב. מה אתה מציע, שגנץ יצטרף לביבי?! גנץ טיפש ומתנהג כמו מים, כלומר מקבל את צורת הכלי שלתוכו הוא נמזג. ליד ביבי, גנץ יהיה ההד שלו.

צביקה5311

Well-known member
רציתי להגיד לך, שתזכור את זה בבחירות (ביחד עם חוק ההשתמטות והמיליארדים לישיבות) אבל אם אתה מוכן להתפשר על הישארות ביבי, אתה כנראה, לא מבין מזה רל"ב. מה אתה מציע, שגנץ יצטרף לביבי?! גנץ טיפש ומתנהג כמו מים, כלומר מקבל את צורת הכלי שלתוכו הוא נמזג. ליד ביבי, גנץ יהיה ההד שלו.
אפשר לחשוב שככה הוא יותר מועיל.
גנץ, כמי שעמד בראש מפלגה,הוא סוס מת.
בסקר הבא הוא יצטרף לסמוטריץ מתחת לאחוז המסימה. גנץ זה אכזבה, כנ"ל גם לפיד.
כן, אם זה מה שיעיף את בן גביר מהנוף, חד משמעית

צביקה5311

Well-known member
כמה שנים אנחנו רל"ב? מאז שביבי עם כתב אישום?
מצטער, זה לא מוכר. מחנה הימין משוכנע שזו רדיפה
והם רצים באמוק להצביע לו, פרינציפ.
נכשלנו, צריך להודות בזה.

כרמיזן

Well-known member
כמה שנים אנחנו רל"ב? מאז שביבי עם כתב אישום?
מצטער, זה לא מוכר. מחנה הימין משוכנע שזו רדיפה
והם רצים באמוק להצביע לו, פרינציפ.
נכשלנו, צריך להודות בזה.

יהודים הם אוהבי צדק, וכשהם רואים בני אדם נרדפים הם תומכים בהם.
יהודים היו בין הלוחמים הגדולים לזכויות השחורים בארה"ב,
ובחלק הרע של הסיפור, הרבה יהודים נמשכו למרקסיזם העוזר לכאורה לחלשים.

הדרך היחידה שלך להשיב היא בעזרת עלילת דם נאצית.
שיטת הקואליציה לא המצאתי משהו חדש.

יש להם 17 מנדטים

כרמיזן

Well-known member
שיטת הקואליציה לא המצאתי משהו חדש.

יש להם 17 מנדטים

אכן לא המצאת משהו חדש, עלילות דם נאציות הן תופעה יומיומית בארצנו.

האם קראת לכל תקציב שהועבר ע"י השרצים השמאלנים, לאיזזשהי קבוצה או מגזר, שוחד?
אם כן, תוכיח !!!

אם לא, הרי שטענתי מדויקת במאה אחוז.

כרמיזן

Well-known member
די ידוע שהחרדים מצביעים למי שנותן יותר,

עובדה שלא מעניין אותם המלחמה אחרת היו מתגייסים.

אתה ממשיך בנאציזם שלך.

אפשר לחשוב שהכלבים השמאלנים והנאצים הערבים חיים על אויר,
החלאות הללו כנראה לא זקוקות לכסף.

למעלה