317

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 317 ../images/Emo58.gif

תגובות לפרק לכאן. צפייה מהנה

Ulong

New member
../images/Emo58.gif

כמה התגעגעתי לוואן טרי הייל אחרי 4 שבועות של הפסקה
היה פרק דכאוני כזה.. כבר השני ברציפות. אני אשמח לקבל פרק הבא פרק שמח שכולם ביחד מבלים או משהו כזה. קרן פסיכית. לא חשבתי בחיים שהיא תתחרפן ככה. הקטע שדן רואה את קית' כל הפרק זה ממש סרט אימה. בתחילת העונה ממש שנאתי את רייצ'ל - עכשיו אני רוצה שהיא תשאר בתור דמות קבועה. היא ממש חמודה ביחד עם מאות'. עם פעם אהבתי את הסצנות עם ניית'ן-היילי עכשיו זה כבר מוגזם. כמה פעמים הם יכולים לעשות את זה בפרק?!?! זה כבר מתחיל להעיק.

daniellena

New member
גם אני לא הצלחתי להוריד ../images/Emo10.gif

שונאת תאימיול הזה...

דעתי על הפרק../images/Emo58.gif

צודקת בקשר לניילי הם באמת מגזימים למרות שאני עדיין אוהבת אותם ביחד... פרק באמת דיכאוני אבל לא ממש ראיתי אבל לא הראו אותם בוכים או משו..הייתי רוצה לראות אותם מגלים שק'ית נורה ושהוא מת את התגובה שלהם זה היה יותר מעניין... פייטון וברוק חמודות... קרן ווויטי מרגשים הם היחידים שבאמת נראה שאכפת להם מקי'ת לא כמו האחרים.. המסיבה ממש לא במקום... מבינה למה לוקאס לא רצה להישאר שם... כל הקטע עם דן וק'ית הקטן ממש היה במקום מגיע לו זה היה הכי מעניין הפרק... טוב בסך הכל פרק לא רע מאחד עד עשר אני אתן לו 7 אבל למגרש ביתי היו פרקים יותר טובים כמו הפרק הקודם שהיה מצוין מחכה לשבוע הבא

shujiko

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

פשוט פרק מעולה. החלוקה הייתה גאונית. השיגעון של קרן כשהכוס נשברה ואיך שלוקאס בירב להחליף בגדים פשוט היה מותח כמו כל הדברים בפרק. כל הפרק פשוט מעולה !

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifהיה פרק יפה../images/Emo58.gif

הם בעצם הציגו מה עובר על אנשים שונים כשהם מאבדים מישהו(פסיגולוגי אבל ככה זה.) קרן הייתה למשל זאת ששוקעת בעצמה ורואה רק את הסבל שלה..ואיך שהיא התנהגה אל לוקאס וזה...הוא בטח ממש נפגע... היילי ונייתן הם...אמממממ.....קצת בוא נגיד השתחררו בפרק זה.......זמן לא מתאים במיוחד לא חושבים? ואת פייטון גם אהבתי בפרק הזה ואת אבא שלה שהביא לברוק לגור איתם.ואיךל שברוק אמרה לה ''את לא צריכה להמציא לעצמך חברים אנחנו כבר נמצא לך מישהו) כשהיא סיפרה לה שהיא הייתה עם איזה פול אאוט בויי...... ממש אהבתי את הפרק..........אני חושבת שדן ישבר עוד מעט ויגלה שהוא הרג את קית'

G A L 17

New member
|ספוליר| 317

פרק מעולה אהבתי את המבנה של הפרק - את השילוב של שלבי ההתמודדות עם מוות (הכחשה ,כעס , התמקחות , דיכאון , השלמה ) אני לא זוכר אם כל השלבים היו אבל זה היה ממש יפה.. אהבתי איך כל דמות התמודדה עם עם המוות בדרך , בין אם זה הקרבה של נייתן והיילי , להאשמה עצמית של לוקאס והכעס על ג'מי , להאשמה של אחרים של קרן.. קרן ממש הכעיסה אותי בפרק הזה , אין ספק שאי אפשר לשפוט אדם בכאבו , אבל כשהבן שלך בא אליך ואומר לך שהוא יודע שק'ית מת בגללו והוא מצטער - "הצער שלך לא יחזיר אותו" זו לא התשובה לה ציפיתי... אהבתי את מאות' שניסה להזכיר לכולם שגם ג'ימי היה סוג של קורבן , אהבתי גם את זה שלוק הגיע להלוויה למרות שנראה לי יותר הגיוני שאחרי שמישהו רצח (או לפחות ככה נדמה לך) מישהו שאתה אוהב , הדרך היותר הגיונית להתמודדות היא לשנוא אותו כמו ההתחלה (אל תזכיר את השם שלו בבית שלי , בעיטה בפינת זיכרון וכו') ולא ללכת להלוויה שלו לא יודע למה יש לי גם חולשה לקטעי לוק-קרן בפרקים הקודמים לדוגמא שהיא צעקה עליו שילך להיבדק או שלא יעבור לגור עם דן , הפעם בשיחה כשהיא גילתה שהוא הציל את דן מהשריפה.. דבר אחרון מעניין זה שאף אחד בכלל לא חושד בדן , אם לא התוודות קשה לי לראות איך אנשים יגלו את האמת

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק!!!

מממממשששש אהבתייייייייי פרק המשכי אדיר ביותר! אבל לא אהבתי שקרן האשימה את לוקאס כאילו על זה שהיא צעקה עליו שהוא לא חשב עליה וכל זה ססבבה אבל על זה שהיא האשימה אותו בעקיפין במוות של קית' היה מסריח מצידה! לא מספיק הוא סוחב את זה איתו הוא צריך שאמא שלו תגיד לו את זה!? לא משנה ככמה מתסוכלת היא הייתה היא לא הייתה צריכה להגיד את זה! והקטעים של דן היו אדירים! כל-כך מגיע לו! הוא פשוט מגעיל אותי!! ואגב... שאלה שעלתה לי בראש אין מצלמות בבי"ס? הם לא יבדקו אותן אם יש באמת?.. אההה נזכרתי והקטע עם מאות' ורייצ'ל גם אהבתי! זה היה כל-כך שקוף שהיא שיחררה את הקאפסולה (ככה.<? חח) בקיצור פרק מושלם! מחכה לפרק 18

Ulong

New member
../images/Emo58.gif

למה שיהיו מצלמות בבצפר? בבצפר שלך יש מצלמות? לא ולא.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifפרק מצוין!

פעם מיליון שעולות לי דמעות בפרק. היה פשוט מצוין. לראות איך כל אחד מתמודד עם מה שקרה. היילי וניית'ן חמודים כל כך
קצת הזוי בעיניי שפייטון וברוק יגורו ביחד... זה מזמין צרות אם אתם שואלים אותי

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif

פרק נורא. כולי רטובה מדמעות. אין לי הרבה מה להרחיב, רק אגיד שקיוויתי שמישהו ישמע את דן צועק בבית קברות. ושאבא של פייטון, כשהוא הסתכל מהחלון, נראה כמו קית'. ובכיתי המון.

למעלה