בלאט לא שכח קצת את לאב על הספסל?
G GIOVANINI New member 1/11/14 #23 אגב כדי לבאטלר לחתום על ה10 כי סנל מראה פוטנציאל! שבכיף אפשר לשים אותו במקום , הוא גם קולע יותר טוב ממנו
אגב כדי לבאטלר לחתום על ה10 כי סנל מראה פוטנציאל! שבכיף אפשר לשים אותו במקום , הוא גם קולע יותר טוב ממנו
T TheReturn23 New member 1/11/14 #26 קונטיניואשן ברור ממתי זה לא קונטישיאן בליגה?קרי כבר התחיל את הצעד הראשון לסל, גיבסון היה צריך לעשות עבירה חכמה יותר ולא לתת לו אפשרות לזרוק אפילו
קונטיניואשן ברור ממתי זה לא קונטישיאן בליגה?קרי כבר התחיל את הצעד הראשון לסל, גיבסון היה צריך לעשות עבירה חכמה יותר ולא לתת לו אפשרות לזרוק אפילו
T TheReturn23 New member 1/11/14 #37 רגע רגע אני פניתי אליך? אז למה אתה מקלל שאני מגיב לך אחרי שאתה בעצמיך מגיב לי?
O OrEl74 Well-known member מנהל 1/11/14 #29 אני לא מסוגל לראות את ההארכה כל כך ברור שקליבלנד ינצחו את זה!   הנחמה היחידה היא כמובן שבלאט יוצא עם ניצחון ראשון כמאמן ב-NBA
אני לא מסוגל לראות את ההארכה כל כך ברור שקליבלנד ינצחו את זה!   הנחמה היחידה היא כמובן שבלאט יוצא עם ניצחון ראשון כמאמן ב-NBA
G GIOVANINI New member 1/11/14 #30 גם אם נפסיד שיקגו קבוצה יותר טובה עם השכונה איירווינג במידה ורוז ישאר בריא ועם באטלר ונואה יותר בריא שיקגו יותר טובה אם אירווינג יהיה שכונה כל העונה אני לא מודאג
גם אם נפסיד שיקגו קבוצה יותר טובה עם השכונה איירווינג במידה ורוז ישאר בריא ועם באטלר ונואה יותר בריא שיקגו יותר טובה אם אירווינג יהיה שכונה כל העונה אני לא מודאג
T TheReturn23 New member 1/11/14 #33 הפסדתם בבית לקבוצה חדשה ששיחקה משחק שני ביחד חחח בסך הכלהנריך קלע במאני טיים כמו בהבה, אני בספק אם רוז היה קולע טוב יותר
הפסדתם בבית לקבוצה חדשה ששיחקה משחק שני ביחד חחח בסך הכלהנריך קלע במאני טיים כמו בהבה, אני בספק אם רוז היה קולע טוב יותר
G GIOVANINI New member 1/11/14 #34 מישהו פנה אליך אידיוט? לך תעודד את מיאמי קליבלנד וחרטא ותסגוד כל שבת ב2 לאליל שלך
O OrEl74 Well-known member מנהל 1/11/14 #32 בשקט בשקט מייק דאנליבי נתן חתיכת משחק 14 נק 9 ריב ו 7 אס ואל תקשקשו עכשיו על ההגנה על לברון כי מי שחשב שהוא באמת יכול לשמור עליו, כנראה לא ראה נבא בעשר השנים האחרונות
בשקט בשקט מייק דאנליבי נתן חתיכת משחק 14 נק 9 ריב ו 7 אס ואל תקשקשו עכשיו על ההגנה על לברון כי מי שחשב שהוא באמת יכול לשמור עליו, כנראה לא ראה נבא בעשר השנים האחרונות