31.10/1.11

Cade Foster

New member
31.10/1.11

אינדיאנה - ממפיס
שיקאגו - קליבלנד
מילווקי - פילדלפיה
פיניקס - סן אנטוניו
סקרמנטו - פורטלנד
לייקרס - קליפרס

Cade Foster

New member
45-53 לאינדיאנה במחצית

דווקא פציעה של קורטני לי עצרה מומנטום שבשיאו נעצר על 13 הפרש 2 דקות לסוף המחצית.
&nbsp
אינדיאנה משחקת כדורסל פשוט מצוין בינתיים. אחד הדברים החיוביים שאפשר לעשות בעונה שכזאת זה למצוא כל מיני שפנים מהספסל שלא היו רואים פרקט בעונה רגילה. יש ספסל לאינדיאנה, פשוט עכשיו לווגל אין ברירה אלא להשתמש בו. ולמרבה ההפתעה כמעט כולם נראים נהדר. רודז הרוקי פתאום עם 3/3 מחוץ לקשת (זה שחקן שלא היה משחק שנייה אם פול ג'ורג' לא נפצע), קופלנד לוקח על עצמו יותר, לאבוי אלן קולע מיד ריינג', סטאקי ומיילס משחקים נכון, דונלד סלואן לוקח את ההזדמנות בשתי ידיים והיברט עד עכשיו נראה כמו ההוא מהחצי הראשון של העונה שעברה. למעשה רק סקולה וסולומון היל לא מנצלים את ההזדמנות שלהם להיות חלק לגיטימי מהקבוצה.
&nbsp
ולגבי ממפיס - אני מצטער אבל הקבוצה הזאת לא קונטנדרית. ההתקפה היחידה שלהם היא מיד ריינג' של גאסול וpound של ראנדולף. כשהם פוגשים בבחורים בגודל שלהם כל ההתקפה של הגריזליז תקועה לגמרי. יהיה מעניין לראות אותם מחר מול שארלוט.

BeniTaz

New member
מחצית ראשונה נהדרת של אינדיאנה

באופן מפתיע כמעט כל המחליפים עושים עבודה טובה. לווגל אין ברירה, הוא חייב לתת להם לשחק.
דונאלד סלואן, אין מצב שהוא רכז שלישי, השחקן הזה מלא כשרון.. והיה אפשר לראות ניצוצות כבר שנה שעברה. הוא משחק יותר טוב מג'ורג' היל והוא רכז יותר טבעי. אם זה היה תלוי בי הוא היה הופך להיות רכז ראשון בקבוצה.
לואיס סקולה משחק פשוט זוועה.. כל כך הרבה איבודים, מהרגע שהוא ירד אינדי התחילה לרוץ. לאבוי אלן הרבה יותר טוב ויעיל. גם התקפית וגם הגנתית. אולי צריך להיפרד מסקולה שווסט יחזור.. אבל עם הקיבעון של ווגל בחיים זה לא יקרה. ורודני סטאקי תענוג.. לא ציפיתי.

GIOVANINI

New member
איזה בלוק!! חבל שנואה עבירה שנייה עכשיו ובאטלר חסר על גיימס

גיימס עושה מה שבא לו בנתיים

OrEl74

Well-known member
מנהל
ההגנה של קירק כל כך לא מוערכת

הבן אדם חיסל את קיירי ו-וויטרס ברבע הזה

OrEl74

Well-known member
מנהל
רוז נראה נהדר

רק שישאר בריא
בכלל, הבולס מאוד מרשימים כרגע.
&nbsp
אני נהנה

rapgamer4ever

New member
הפתעה נעימה לראות את שיקאגו

חשבתי שהם יראו פלוס מינוס כמו העונה שעברה עם כלים התקפיים קצת יותר טובים. בפועל ההתקפה שלהם מאוד שוטפת ויפה לעין. כל פוזשן הם משחקים על תרגילים ונעים המון בלי כדור.
בהגנה לעומת זאת הם גם שונים לגמרי מהעונה שעברה הן מבחינת תיאום והן מבחינת משמעת.
&nbsp
עוד שני דברים שכדאי לציין:
- דאג מקדרמוט מחטיא בינתיים כל מה שהוא זורק אבל הוא משחק עם בטחון שלא אופייני לרוקי. אהבתי.
- הופתעתי שבלאט שיחק כמה דקות טובות ללא אף אחד מהביג ת'רי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לוקח את הפציעה הזאת עלי

אבל בפעם הבאה שמישהו מדבר על הבריאות של רוז הוא מורחק לכל החיים

אני כמעט חטפתי התקף לב על הבוקר זה בסדר..

לא ראיתי את המשחק, פתחתי פייסבוק ובאיזו קבוצה שמו תמונה של רוז אחרי הפציעה הראשונה ואמרו שנפצע.
חשבתי שוב אותה פציעה בגלל התמונה. נבלות.

TheReturn23

New member
יפה לראות שהוא לא מקובע כמו הרבה מאמנים בליגה הזאת

מריון שומר טוב גבוה מרוז עם ידיים ארוכות, הוא בהחלט יכול להפריע לו במיוחד בג׳אמפ שוט הגבוה שלו

rapgamer4ever

New member
רוז עיקם את הקרסול

הוא ממשיך לשחק אבל ממש צלע והלך לכיוון הספסל מיד לאחר שזה קרה.
רגע מפחיד לאוהדי הבולס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הוריד לי שנה מהחיים

אהבתי את הדאגה של קיירי ולאב לשלומו של רוז.
.ככה צריך להתנהג ספורטאי

OrEl74

Well-known member
מנהל
אינעל האמא של הלברון הזה

היה צפוי שאחרי ההפסד לניקס ועוד במפגש מול הבולס הוא יבוא חם.
מסכן דאנליבי, קיבל את משימת השמירה הקשה בעולם

Cade Foster

New member
טוב גאסול וזיבו הרגו אותנו במחצית השניה

מדהים איך כל אותן הזריקות שנכנסו במחצית הראשונה לא פוגעות בכלום כשההגנה שלך באמת מתחילה לאיים.

nnbaa

New member
בנתיים גאסול ורנדולף צמד הגבוהים הטובים בליגה .

FrecCo

Active member
מישהו שמע מה גיל ברק אמר לקראת סוף המחצית?

ואני מצטט כי הרצתי את זה בהקלטה שוב ושוב כדי לוודא ששמעתי נכון: "בעונת 2010-2011 קליבלנד התחילו את העונה עם 8 הפסדים מ-9 משחקים וסיימו אותה עם 58 נצחונות ו-24 הפסדים מה שלקח אותה עד לגמר הראשון בתולדותיה, אז הם הפסידו לדאלאס 2-4"
&nbsp
נדמה לי שאם הייתם מעירים את סבתא שלי משינה ושואלים אותה מה קרה בעונת 2010-2011 בNBA היא הייתה עונה לכם תשובה עם פחות טעויות.
מיותר לציין ששימי לא תיקן אותו

למעלה