30.8

יו O= ../images/Emo109.gif

מוזר, זה לא הראה לי O.ם מנהלים ישמצב שאתם יכולים למחוק? סליחה לא ראיתי TT

OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגובה. ../images/Emo109.gif

בעסה שכחתי תחזיר בכותרת של האשכול O.ם בעע XP לאמשנה. קיצקץ מאתמול להיום (חח במעבר של הלפנות בוקר והכל) עליתי בסינית החדשה שלי מרמה 10 ל13 XP OO ישלי 4 קומביז ו1 מוקבי עם 400K |בוכה| תרומות מישו? ]=

One Minute

New member
../images/Emo207.gif כולם להיכנס@#@%^ חהחה.

צריך תרומה בברואה, חלוק לרמה 58 לנקבה, לקוסמת, בברואה, גלימה לרמה 60, כובע לרמה 60 ועוד איזה שרביט [חובה להיות טוב
] לרמה 58. כל מוצא, נחמד, או מושי, או כמובן- 100מם, לדבר איתי.

0xcoolmagex0

New member
ה"י 30.8

היי כולם אני סוףסוף 63% עם הפריסט אני ללבל 75!!! מתתי היום 2 פעמים =) אבל אני מתכוונת לחרוש כל היום!!! ___________________________________________________________________________________ שם: 0xcoolmagex0 שרת: קהיני עבודה: פריסט לבל: 7x

Robinho1

New member
כבר פתחו ו.......

יש כזה דבר חתימה לא כותבים את זה בהודעה ס_ס

oOsharyOo

New member
אם למישהו יש מדריך ל..

לקלריקית עבודה שניה זה יעזור לי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תודה xD

US navy

New member
קרה לי מקרה שמראה לי למה גילד חשוב...

היום התאמנתי בסליפי (אני לבל 26) ובאה קוסמת אש לבל 31 והתחילה להרוג לי את כל המפלצות... אני שאלתי אם היא יכולה להפסיק או לשנות ערוץ והיא צעקה עלי ואמרה לא! אני אמרתי בגילד שמישהו עושה לי ks ופתאום כולם כזה מי עושה למי ks ושאלו איפה אני הם היו 5-6 אנשים מהגילד שלי שבאו... ולפני שהם באו אמרתי לזאת שעשתה לי ks שעוד מעט באים אנשים לעשות לה ks והיא כזה yea sure אז הם באו ו כולם ברמות 70+ חוץ מאחת שהיתה 48 והם באו לעשות לה ks והיא מסכנה לבל 31 ומלא חזקים ושהראשון בא היא היתה כזה WOW!!! ואז היא ברחה ואני כזה ואו כי לא חשבתי שכל כך הרבה יבוא לקראתי ואז היה אחד שלא ידע שאני זה הלבל 60 שפרצו לו אז אחרי זא שאלתי אותו אתה יודע מי אני? והוא כזה אממממ לא ואז אמרתי לו שפרצו לי והוא כזה אני יעזור לך מה שתרצה אל תדאג (הוא לבל 92 עכשיו)

US navy

New member
צילמתי כמה תמונות משם

תמונה 1: מישהו שהצתרף היום לגילד לבל 8X sniper sniper זה bowman?

US navy

New member
עוד תמונה

תמונה 2: זה עם השער הכחול שלידי הוא לבל 92 חבר ממש טוב שלי... babycherry15 לבל 7X שבאה לעזור mage זה שלא רואים אבל מדבר גם בא לעזור וזאת שטיפה למעלה היא לבל 4X גנבת שבאה לעזור

US navy

New member
תמונה אחרונה

הפראטי שהיה לנו חסרים 2 אנשים זה ש offline היה גם אבל היה צריך ללכת...

למעלה