היי כולם אני סוףסוף 63% עם הפריסט אני ללבל 75!!! מתתי היום 2 פעמים =) אבל אני מתכוונת לחרוש כל היום!!! ___________________________________________________________________________________ שם: 0xcoolmagex0 שרת: קהיני עבודה: פריסט לבל: 7x
היום התאמנתי בסליפי (אני לבל 26) ובאה קוסמת אש לבל 31 והתחילה להרוג לי את כל המפלצות... אני שאלתי אם היא יכולה להפסיק או לשנות ערוץ והיא צעקה עלי ואמרה לא! אני אמרתי בגילד שמישהו עושה לי ks ופתאום כולם כזה מי עושה למי ks ושאלו איפה אני הם היו 5-6 אנשים מהגילד שלי שבאו... ולפני שהם באו אמרתי לזאת שעשתה לי ks שעוד מעט באים אנשים לעשות לה ks והיא כזה yea sure אז הם באו ו כולם ברמות 70+ חוץ מאחת שהיתה 48 והם באו לעשות לה ks והיא מסכנה לבל 31 ומלא חזקים ושהראשון בא היא היתה כזה WOW!!! ואז היא ברחה ואני כזה ואו כי לא חשבתי שכל כך הרבה יבוא לקראתי ואז היה אחד שלא ידע שאני זה הלבל 60 שפרצו לו אז אחרי זא שאלתי אותו אתה יודע מי אני? והוא כזה אממממ לא ואז אמרתי לו שפרצו לי והוא כזה אני יעזור לך מה שתרצה אל תדאג (הוא לבל 92 עכשיו)
תמונה 2: זה עם השער הכחול שלידי הוא לבל 92 חבר ממש טוב שלי... babycherry15 לבל 7X שבאה לעזור mage זה שלא רואים אבל מדבר גם בא לעזור וזאת שטיפה למעלה היא לבל 4X גנבת שבאה לעזור