טוב, אז סוף סוף ראיתי את הפרק
ויש לי כמה דברים "בבטן" עליו..
קודם כל, צריך להפסיק- אחת ולתמיד!- את הסיוע של מתמודדים אחד לשני. כל פעם שזה קורה זה ממש מציק לי, גם בתחילות העונה שיש את אלו שמסייעים וצועקים הכוונה מהמרפסת... למשל הפרק הזה, ג'קי מוכשרת בטירוף אבל ברור שהמנה שלה צועקת "תום". וחבל לי שההצלחה שלה קצת באה על חשבון ההתמקדות שלו במנה שלו עצמו. אז נכון, אף אחד לא הכריח אותו לעזור לה, אבל הגינונים האירופאים שלו לא יכולים להשאיר "עלמה במצוקה"... (וג'קי יודעת לנצל את זה טוב עם המבטים המתחנחנים שלה..)
אתי- הייתי בטוחה שהשופטים יקטלו, זה כו-לה חצילים! באמת! לא מבינה מה ההתלהבות מהמנה הזאת, ממש לא תואמת לשלב הזה של התחרות.
פאולין- יש לי הרגשה שהיא רוצה להיות מודחת, יש לה טעיויות שממש לא אופייניות לה... כמו לא לקרר היטב בצק טורט, בייחוד שזה מתכון שעשתה כ"כ הרבה פעמים! גם שהיא נשארה עם בני למול השופטים והם התחילו לומר לה כל מה שהיה לא בסדר, לי זה נראה כאילו היא קצת הרגישה הקלה.
לסיום אני חייבת לומר,
שבעקבות הרק הזה מאוד מתחזקת בי התחושה שיש פייבוריטים, שלא משנה מה יעשו, יזכו לביקורת/הילול.
תחשבו למשל אם בני היה מגיש את המנה של אתי. מיד היו קוטלים אותו- לא מתאים לשלב הזה, אוכל של קיבוץ וכו'.
גם רואים את זה שאת חלק מהמתמודדים שבאים לשיפוט השופטים מקדמים בלבביות ממש ואת החלק השני ברשמיות.. אבל אולי זאת רק הרגשה שלי.
לסיכום- מסכימה עם ההדחה של בני. כשהוא מצליח, הוא נוסק, אבל שהוא מתרסק הוא עושה את זה ב 100%... ולכן כאשר זה או הוא או פאולין מובן למה בני מודח...