30/12/12- פרק משימת הלימון!

Haad Yao

New member
אם זה כך, זה לא הוגן

ג'קי היא בסדר אבל לא עילוי. אפילו שי שכבר נשר, היה יותר טוב ממנה. להריץ אותה לזכייה זה למתג את "מאסטר שף" כתוכנית בישול סירים. מילא פעם אחת (אבי), אבל תוכנית אחרי תוכנית?

הכי טוב מבין אלה שנשארו הוא תום, לדעתי לפחות.

מה שיותר צורם לי שההפקה

לא מתחשבת בכלל בעובדה שתום מייעץ כל הזמן לג'קי.. בפעם האחרונה פשוט הציל אותה לא פחות ולא יותר..למרות שאצלו היה השומר על האש ועמד להישרף..הוא עשה את זה גם לפאולין פעם אחת אם אינני טועה .. אפילו לסלמה הוא העיר משהו מאד לענין בשלב הראשון אבל הוא היה כל כך בלחץ על עצמו...
בקיצור אם ההפקה סימנה את ג'קי זה פשוט לא הגון ולא יפה.. כי מי שנותן לה גב זה תום ..אין לי ספק שהיא בשלנית טובה..אבל להבדיל..תום הוא מאסטר שף נקודה סימן קריאה...

נכון, גם לי זה מאוד צורם

מילא מתכון של בישול- שעוד איכשהו אפשר לשחזר, אבל אפייה? מפסיק שאת שמה עוד ביצה אחת יותר או איזה רבע כוס קמח וכבר הרסת הכל. זה ברור שזה מתכון שהיא מנסה ומוכר לה מאוד

Haad Yao

New member
את זה אני דווקא יכולה להבין

היא פוחדת להביך את עצמה ומתגוננת... אמנם שקר, אבל אנושי ומובן.

Haad Yao

New member
צודקת, מיה ופאולין

היו הפייבוריטיות שלי בתחילת העונה, אבל אחרי 3 תוכניות או משהו כזה, הבישול שלהן הפך קצת פושר. יש לי הרגשה שהן עדיין מסוגלות להרבה יותר ממה שהן עושות בתוכנית, אבל זה לא משנה. יש לי תחושה שאחת מהן תנשור הערב, אלא אם תתחיל מגפת יושר שיפוטי וכולם יודו שהמנות הביתיות של אתי המקסימה, כבר לא תואמות את שלב התוכנית הנוכחי.

דליה - המשימה לא נופלת על מה שהיא יודעת, היא פשוט עושה את מה שהיא יודעת בכל משימה, וזה אוכל ביתי מאוד. אני חושבת שלפעמים, אוכל כזה יכול להיות יותר מספק מאוכל גורמה, אבל זה לא "מאסטר שף", זו מאמא שמבשלת מדהים ולא מעבר.

למעלה