30.12 ה"י, אני בראולר.

ReallyWrong

New member
30.12 ה"י, אני בראולר.

מישהו מהגילד הראה לי מקום מעולה להתאמן בו, אתמול בדאבל האחוזים פשוט טסו לי, אמנם טוחן שיקויי HP [ומתתי פעמיים מהלאגים, ובלי לאק.. 10%] אבל פשוט אחוזים מהירים בטירוף! הקלריקית קצת תקועה, אין לי מושג איפה להתאמן.. עכשיו אני אלך קצת לכרונוסים, נראה מה יהיה :)

Guid

New member
מזל טוב!!

איפה המקום אימון הטוב הזה? יש לי פיראט (בראולר וואנאבי) אבל בגלל כל הmiss אני לא יכול להתאמן במקומות טובים...

ReallyWrong

New member
באיזו רמה הוא?

אם אני זוכרת נכון פעם אחרונה שהזכרת אותו הוא היה 25, אז לא הייתי מתאמנת שם כבר, אני חושבת שתמות שם ממש מהר [המוווווון שיקויי HP, פשוט המון] זו אחת המפות בין מגאטיה לאריאנט, Sahel 3 או משהו כזה, פשוט עושים מוב לאורך כל המפה ומביאים אותם לצד אחד ואז הורגים - עשיתי 10% כל 2-3 דקות [בדאבל] אם אתה רוצה תגיד לי מתי אתה מתכנן להתחבר ואין לי בעיה לבוא איתך :)

הטיZרית

New member
WOOT!!!!

אני................... לא............. מאמינה................ הלא יאומן נעשה.................. ואני עכשיו................. רמהההההההההההההההההההההההההההה מאה וחמשששששששששששששששששששששששששששששששששש

Guid

New member
וואו, מזל טוב!! D:

תפסת גל, אה? /tapuzforum/images/emo6.gif

הטיZרית

New member
מה זה נחישות..... ../images/Emo13.gif

קראתי לחבר חדש שהכרתי.. ילד חמוד בן 14 מניו יורק... CB 91 שנגמר לו כל הכסף והוא לא יכל להתאמן... כבר שבוע אני מנסה לגרום לו לקבל ממני כסף והוא לא מוכן.. אתמול כל הזמן שהתאמנתי הוא היה איתי במפה והעיף את כל הנבלות שבאו לעשות לי KS שהתחיל ה X2 EXP ואחרי שעליתי רמה אמרתי לו שחיבים לחשוב איך הוא כן יוכל לשחק כי ממש חבל לי שהוא יפרוש ממיפל בגלל שאין לו כסף... בסוף הוא אמר לי שיש לו גם אססין.. אבל הוא מתבאס לשחק איתו כי אין לו ZHELM ואין לו כסף לקנות אחת... אז סיכמתי איתו שהיום אני מסדרת לו ZHELM מהגילד שלי והוא עובר לאססין שלו... כל הזמן שהתאמנתי הוא היה איתי ועודד אותי
78% ... 8 שעות עם הפסקה של שעה וחצי באמצע..

הטיZרית

New member
בסוף נפגשנו בצהריים היום...

בגלל שאין לי זמן לסדר לי ZHLM פשוט נתתי לו 47 MIL כדי שיהייה לו מספיק לקנות אותה ושיקויים
הוא היה המום.. תענוג

spongbob

New member
../images/Emo110.gifואו יפה! ../images/Emo6.gif

מזל טוב! העבודה רביעית לא נראת כ"כ רחוקה הא?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזל טובבב..D:

עוד 15 רמות go go go! עלית על הגל אז יאלה לעלות ועבודה רביעית..D:

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo41.gifמבצע ``חבר מביא חבר`` חזר?!/tapuzforum/images/emo41.gif

כי לפי מה שאחי אומר- הוא כן!! כבר יש לו שחקן ברמה 16, מסתבר~ אתם יכולים לבדוק ולאמת? כי אני לא ממש יכול, אתם יודעים... /tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
זה כבר חודש ככה?! o_O

ואף אחד לא דיבר על זה או הזכיר את זה? בפעם הקודמת זה הכה גלים בפורום... את בטוחה? o_O

למעלה