3.3
פ פעם 3 סוכריה New member 3/3/11 #1 3.3 ../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif../images/Emo7.gif
פ פעם 3 סוכריה New member 3/3/11 #2 היה רול בקקקקק הפסדתי גם מקום טוב בשוק וגם 2 % שלמים כשאני קרובה לעלית דרגה
צ צ ל י ל 8 New member 3/3/11 #16 תודה תודה תודה תודה על הרול-בק ../images/Emo6.gif הספר עבד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי שאני היחידה שהרוויחה מהרול-בק הזה תודה לנקסון שחסכו לי מלא כסף ועצבים וכמובן עליתי שוב לרמה 138 וסמדר, השם שרון
תודה תודה תודה תודה על הרול-בק ../images/Emo6.gif הספר עבד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי שאני היחידה שהרוויחה מהרול-בק הזה תודה לנקסון שחסכו לי מלא כסף ועצבים וכמובן עליתי שוב לרמה 138 וסמדר, השם שרון
פ פעם 3 סוכריה New member 3/3/11 #18 ../images/Emo4.gif../images/Emo148.gifסורי אני מכירה אותך יותר זמן כשרית מאשר כשרון. ואני ממש גרועה בשמות. אני אתרגל, לא תהיה לי ברירה. אני התחברתי כנראה לשריתוש....
../images/Emo4.gif../images/Emo148.gifסורי אני מכירה אותך יותר זמן כשרית מאשר כשרון. ואני ממש גרועה בשמות. אני אתרגל, לא תהיה לי ברירה. אני התחברתי כנראה לשריתוש....
פ פעם 3 סוכריה New member 3/3/11 #19 ואני קיבלתי דווקא עצבים על לבזבז שוב יותר משעתיים עבור 2% אבל אין מה לעשות.... כבר אתמול צעקו בגילדה שלי - לא לקנות כלום ולא לעשות שום דבר חשוב כי יהיה רול בק. אני הרווחתי את ה 2 % שלי לפני שידעתי שמשהו לא בסדר.....
ואני קיבלתי דווקא עצבים על לבזבז שוב יותר משעתיים עבור 2% אבל אין מה לעשות.... כבר אתמול צעקו בגילדה שלי - לא לקנות כלום ולא לעשות שום דבר חשוב כי יהיה רול בק. אני הרווחתי את ה 2 % שלי לפני שידעתי שמשהו לא בסדר.....
צ צ ל י ל 8 New member 3/3/11 #20 ../images/Emo24.gif כמו שאני מכירה אותך, אז תעפילי על ה-2% האלה בגדול
פ פעם 3 סוכריה New member 3/3/11 #6 הבת שלי קיבלה אתמול כובע RAVANA... היא עוד לא יודעת שהוא הלך.....
H Hasselblad New member 3/3/11 #7 גם אני ואסף קיבלנו אחד הוא היה עם 20 STR וגם עם פוטנציאל שלוש שורות..... ועוד עשיתי כמעט 15% אתמול....
גם אני ואסף קיבלנו אחד הוא היה עם 20 STR וגם עם פוטנציאל שלוש שורות..... ועוד עשיתי כמעט 15% אתמול....
מ מ י ל ר New member 4/3/11 #29 אנחנו נשיג בסוף למרות שמתעקבים בגללי, היום לא נפל לי שום כדור, ואני צריך עוד 2.. אני יעשה כול יום את החצי שעה של השיעמום אחר הכדורים האלה, בסוף יפול כובע!
אנחנו נשיג בסוף למרות שמתעקבים בגללי, היום לא נפל לי שום כדור, ואני צריך עוד 2.. אני יעשה כול יום את החצי שעה של השיעמום אחר הכדורים האלה, בסוף יפול כובע!
D Don Nirtin New member 3/3/11 #8 הם מטומטמים האמריקנים האלה או מה?../images/Emo267.gif כמעט ולא קרה שם במשחק כלום והם התחננו לרולבאק?????????? בשביל מה????????
הם מטומטמים האמריקנים האלה או מה?../images/Emo267.gif כמעט ולא קרה שם במשחק כלום והם התחננו לרולבאק?????????? בשביל מה????????
פ פעם 3 סוכריה New member 3/3/11 #9 חשבו שיקבלו פיצוי של NX כולם הלכו אתמול להתחבר לכל החשבונות שלהם כדי לקבל פיצוי ב NX על הרול בק. מסתבר שאף אחד לא קיבל כלום....
חשבו שיקבלו פיצוי של NX כולם הלכו אתמול להתחבר לכל החשבונות שלהם כדי לקבל פיצוי ב NX על הרול בק. מסתבר שאף אחד לא קיבל כלום....
D Don Nirtin New member 3/3/11 #12 כי לא קרה כלום!!!!!!../images/Emo267.gif כל מה שקרה היה איזה משהו עם השיקויים. זה הכל. זה לא שמשהו באמת קרה...... חבורת מטומטמים ורודפי NX.
כי לא קרה כלום!!!!!!../images/Emo267.gif כל מה שקרה היה איזה משהו עם השיקויים. זה הכל. זה לא שמשהו באמת קרה...... חבורת מטומטמים ורודפי NX.