3.3

אוח עד שסידרתי את המיולים שלי

היום עובדת כך שאני בספק אם אוכל להתחבר ולראות מה הנזק אצלי...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo7.gif

עד שהתאמנתי... אוף!!!! ועוד הייתי אופטימית... טוב אני מקווה שיהיה לי זמן היום לעלות את מה שהפסדתי...

The Geese

New member
:(

גם חזרתי ללבל 112 אחרי שעליתי רמה, גם איבדתי את הסיקרול שעבד לי עם 60% על שרביט וגם עשיתי מלא סדר להעביר דברים לדמויות אחרות, והכל חזר... נראה לי שזה בגלל שהסרבר צ'אק נגמר כ-4 שעות לפני הזמן הצפוי, אם נקסון היו יותר אחראים כולם היו חיים בשלום עכשיו.

בינתיים עליתי 2 רמות ל77../images/Emo118.gif

המטרה בסופ"ש הזה היא 80. יהיה כיף F3 במקרה הדמות שלי היתה במפה של Jr Balrog כשהתחברתי, אז גלשתי על כל הערוצים [האי זוגיים...] ונפלו ממנו דברים מרתקים
עצוב לחשוב שלפני הביג באנג הייתי מפחד להתקרב למפלצות כאלה. הכל כ"כ השתנה. הוא מת ב2 מכות.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifיאלה!תעלה ל100=]

סביר להניח שבקצב הזה אתה הולך לעקוף אותי חחחחח

מ י ל ר

New member
הייתי עם ניר בפאפ

היה ממש כיף הוא עשה את רוב העבודה, אני רק ישבתי ונחתי :)

מ י ל ר

New member
ויש לי עכשיו מלא לאגים

אז הלכתי לאסוף דרופים למקדש הזהב, בשביל ה-NL שלי (הרמיט אם לדייק) ואז מצאתי מגילה שאני לא יודע מה היא, היא סגולה עם קצת אדום אז חשבתי להפעיל אותה, אבל אמרתי, אולי אני אמכור אותה? מה זה מגילה סימן שאלה? אז בא אלי מישהו ושאל אם אני מוכר את המגילה ב-50K, אז אמרתי לו שכן. וככה נפטרתי ממגילה לא שימושית שסתם תתפוס לי סלוט ב-USE. ואחרי שקראתםם את כול זה, ואמרתם "הו WTF הוא דפוק?!!" אז הכול היה סיפור אמיתי.. ושוב עבדתי עליכם! ממ, אתם מאמינים לכול דבר... כן היום זה לא היום שלי, גם הבדיחות חלשות :/ אה, ופעם ראשונה שאני מוצא כאוס סקרול אגב D: בכמה אפשר למכור את זה? 20?

קח טיפ בחינם ממני ../images/Emo8.gif

אם אתה לא צריך כף דחוף - שמור את זה.... זה מה שאני עושה. יש לי כבר 3 שמורים. המחירים שלהם עכשיו בשפל. רוב הסיכויים שבאוקטובר תברך אותי.....

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo45.gif גם לי יש אחד שאני שומרת לזמן אחר

המחירים של כאוס ממש ברצפה עכשיו
זוכרים שפעם הם עלו 100 מיליון? היום בקושי 15 ...

מ י ל ר

New member
סבבה! ואם כבר, שאלה על הטבעות זומבי

ישלי כמות נחמדה של טבעות, לא משהו רציני. אני שומר אותם שיעלה עוד המחיר, אבל המחיר זז בקטנות, בברה במקום 5 כמו בהתחלה, עכשיו הוא 6 או 7. נכון שבתחלס זה סתם טבעת, אבל עדיין זה טבעת. כמה זמן לדעתך יעלה לה המחיר שאני באמת אוכל לעשות רווח נחמד?

Hasselblad

New member
לגבי כאוס אני לא הכי בטוחה

בעיקרון מאז הפוטנציאל הכוח של כאוס סקרול ירד פלאים... פתאום FS ו PAC צריכים להיות סופר גודליים כדי שישתוו לחפץ לרמה גבוהה עם פוטנציאל. לעשירים כבר יותר שווה להכין נעליים עם פוטנציאל מעולה ולקוות שיום אחד הסקרולים של הנעליים לאתק יצאו באיזה איוונט או משהו ויהיו זולות יותר. לגבי PAC באמת שה PAC צריכה להיות סופר גודלי כדי שתהייה שווה הרבה והמחירים של הPACים ירדו פלאים. הדבר היחידי שנשאר שבאמת "שווה" לסקרל בכאוס זה חגורות שגם ככה כל כך קשה ונדיר להשיג. יש את הגלימה לרמה 120 שבאה עם אתק אבל היא גם נדירה ברמות היסטריות. הדבר היחידי שלדעתי יכול להעלות את מחירי הכאוס היא הוצאה של חפצים חדשים ששווה לסקרל בכאוס.

Hasselblad

New member
אני לא שוכחת בכלל

אבל רק החגורות לבד לא יחזירו את המחיר של הכאוס למחירים של פעם. לדעתי המחיר שלהם לא יעלה בהרבה יותר ממה שהם עכשיו. כמובן שתמיד יש סיכוי שאני טועה. אבל אף פעם לא כזה להשיג את החגורות האלה.

מ י ל ר

New member
איזה חגורות מכשפה בדיוק?

מה הם כמה הם ואיך אני משיג? למה להגיע שוב לחגורה שחורה בדוג'ו זה סיוט

מ י ל ר

New member
לול קניתי היום אובראול NX!

מהמבצעים כולם מכוערים, ואז מצאתי שם משהו שהוא קצת פחות ממכוער, אפילו קצת מכוער חמוד, עלה רק 800 אנקס, ולמרות שיהיה לי 1.5K אנקס, החלטתי לקנות וסתם להתלהב D: אז נכון שאם היה לי כפפות ונעליים שקופות זה היה נראה פשוט הרבה יותר טוב, אבל לא נורא D:

למעלה