3,2,1 נסיון

3,2,1 נסיון ../images/Emo124.gif

אם ירצה השם (וגם אם לא...) אנחנו נתחיל היום במשחק חדש שנקרא "חידת סיינפלד". אני אשאל אתכם חידה (לא קשה כל כך, אבל גם לא ברורה מאליה). הראשון שפותר את השאלה ישאל את השאלה הבאה וכך הלאה, במן שרשרת אינסופית עד שנחזיר את נשמותנו לבורא. במידה ולא יימצא פותר במשך שבוע (קשה לי להאמין, אבל לכו תדעו) - השואל יוכל או לתת רמזים או להעלות חידה חדשה (אבל אם הוא עושה כך, הוא מתחייב לתת פתרון מלא לחידה שלו שלא נפתרה) אני מקווה שהרעיון הובן והשרשרת של השאלות תמשך לנצח (או לפחות 3 שבועות...) חידת סיינפלד מס' 1: הוזכר ביותר מפרק אחד, יש לו שם מאוד מיוחד, לפני המזכ"ל מצא מקומו, וג'רי רוצה לקנות שני שליש משמו.

junir

New member
גם אני רוצה

"סיינפלד" היא כזאת יש לה שתי תכונות מושלמות עבור סופרמן היא היחידה ואפילו דג ישב לידה

זה קל, אבל אחלה שאלה

סדרה, ואני אסביר: סיינפלד היא כזאת = סדרה יש לה שתי תכונות מושלמות: they're real and they're spectacular "דג" (סול באס) ישב לידה - בפרק שבו הם צופים בפיילוט

חידת סיינפלד מס' 3

הפעם חידה ממש, אבל ממש קלה: אם תמתיקו את שמו הפרטי הוא יוכל לאכול בלי לשלם בחור עם כשרון מיוחד בתחרות לא היה מחזיק יום אחד השאלה: מה שם משפחתו של הבחור ?

junir

New member
יופי של שאלה

התשובה: מקיגני שם פרטי: ריי אם נמתיק אותו נקבל "שוגר ריי" שיכול לאכול בלי לשלם, ממש כמו מר מורגן. כישרון: דוגמן ידיים אלא שידיו הפכו לאהבתו היחידה, מה שהיה מוציא אותו מהתחרות, כנראה עוד לפני קריימר.

junir

New member
חידת סיינפלד מס' 4

ישראלים לא היו אוהבים אותו במיוחד הח'ברה משדרות בניו יורק דווקא כן, אז איפה ה"בחור מהסנדק" יכול להיות? השאלה היא כמובן: איפה הוא עכשיו?

חידת סיינפלד מס' 5

למחלקת הנה"ח הוא שייך הוא אינו צמחוני, ונשוי בהכרח במקרים מסויימים יידע לוותר ושמו הפרטי הוא גם שמו של אחר * (* = פניו של אותו אדם "אחר" לא נראו מעולם בסדרה) השאלה היא: מהו שם משפחתו ?

junir

New member
האם מדובר ב...

ווטקינס, חובב ה T-BONE? אנחנו יודעים שהוא מהנה"ח ובוודאי לא צמחוני אפילו וויתר על שמו החדש לג'ורג' ושמו הפרטי הוא ניל, כמו החבר של דניאל.

junir

New member
חידת סיינפלד מס' 6

דגים כנראה הוא לא מסמפט וריחות רעים אחריו הוא משאיר יש לו גם שם משפחה של משרת וכישרון כתיבה מצחיק ונדיר אז במי מדובר?

junir

New member
אני מבין שיש צורך ברמז?

נסתפק בהכוונה תתחילו מהמשרת, בשאיפה שהשאר כבר יבוא בהופעותיו בתוכנית הוא לא הוציא מילה אחת

האם מדובר ב...

פט באקלס ? הקומיקאי הגרוע שרצה להשאיר אצל ג'רי את המעיל שלו, כי הארון שלו היה מפוצץ עד אפס מקום ?

YB6

New member
כמדומני שהתשובה היא...

לארי צ'ארלס. ואני אסביר... לא היה בו רחמים לדגים של איליין בפרק "החניון", הוא יצא מהשירותים בפרק "הטיסה", צ'ארלס זהו שמו של המשרת בפיילוט של "ג'רי" ואכן הוא בעל כישרון כתיבה. חידת סיינפלד מס' 7 וילון בארד, משברים שרד, את ג'ו והרב מעוניין להפוך לחברים, הו, הקשיבו לצלצולי הפעמונים.

SaintJohn

New member
אם התשובה שנתת היא לא נכונה

אז היא צריכה להיות, כי ממש אהבתי את הרעיון!
ובכלל, זאת נראית כמו אחלה של פינה לפורום, סחתיין על היוזמה.

למעלה