3.01 "משמעות" -- "Meaning"

YaEl 15

New member
3.01 "משמעות" -- "Meaning"

או.קי - לא יכולתי להתאפק... תקציר רשמי: בפרק הפותח את העונה השלישית, שב האוס לעבודה לאחר התאוששות מניתוח. הוא מטפל בבחורה שלקתה בשיתוק, המתברר כתוצאה של מחלת הצפדינה, וכן בגבר שסובל זמן רב מגידול במוח ומרותק לכסא גלגלים. שעת שידור: 9:16 תמונה לא מסגירה -----> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונות מהפרק: http://www.hughlaurie.net/meaning/index.php עוד מידע:http://www.housemd-guide.com/season3/301meaning.php ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שאלון לצופי העונה השלישית -
מתרגשים כמו בפעם הראשונה? (מן הסתם לא...)
כמה פעמים צפיתם בפרק הזה?
מה דעתכם על הפרק הזה לעומת שאר העונה? משקף או לא?
1.01, 2.01, או 3.01 ??
אתם הולכים להקליט? שאלון לאלה שלא צופים בעונה השלישית (יש כאלה?)
מתרגשים?
מה אתם מצפים מהעונה השלישית?
מה הדבר הכי הזוי שיכול לקרות?
בסוף העונה הקודמת, לפני שהאוס איבד את ההכרה, הוא ביקש קטמין, מה לדעתכם יקרה עם זה?
הצלחתם להימנע מקריאת ספויילרים/ תמונות מהעונה השלישית?
לפי התקציר, איך ניראה לכם הפרק?

A1B2C37

New member
האוס האוס האוס../images/Emo67.gif

מתרגשים כמו בפעם הראשונה? (מן הסתם לא..) אני לא מתרגשת כמו בפעם הראשונה, אבל בכל זאת יש התרגשות, כי זה תמיד כייף יותר לראות בטלוויזיה מאשר להו*** לעצמך במחשב (כמו לשמוע שיר שאתה אוהב ברדיו
)
כמה פעמים צפיתם בפרק הזה? אויי כלכך הרבה! :) רק התרפקתי עליו במשך ארבעת הפרקים הראשונים. במיוחד על הסצינה שאחרי השיר פתיחה
מה דעתכם על הפרק הזה לעומת שאר העונה? משקף או לא? לפי דעתי הוא -מאוד- משקף.. הוא מראה שהולכת להיות המון התייחסות לדמות של האוס במישור הפסיכולוגי.. (וזה כמה שאני יכולה להגיד בלי זה יישמע מעורפל מדי, אבל שלא יהרוס לאלו שעוד לא ראו את הפרקים).
1.01, 2.01 או 3.01?? וואו, זה אחד קשה.. כל פרקי ההתחלה שלהם הם בומבסטיים כאלו.. אני חושבת שאני אלך על תיקו בין 1.01 שהיה ממש ענייני כזה, ומציג את הדמויות בצורה מאד מאד טובה (הפתיחה שבה רואים רגל אחת של האוס עם המקל ורגל אחת של ווילסון, כאילו בנאדם אחד.. קמרון עם הבעיות מוסריות שלה..) לבין 3.01 שהוא ממשממשממש מצחיק :)
אתם הולכים להקליט? לא, אני נטולת ווידאו.. אני אסתפק במה שיש על דסקים

anatge

New member
יהה חיכיתי לזה!

מתרגשים כמו בפעם הראשונה? לא אבל כמו שרשמו הרבה יותר כיף לראות בטלוויזיה כמה פעמים צפיתם בפרק הזה? לדעת את הפרק בעל פה נקרא יותר מידי? מה דעתכם על הפרק הזה לעומת שאר העונה? משקף או לא? אממ הייתי אומרת אבל אני לא יודעת איך להסביר 1.01, 2.01, או 3.01 ?? 3.01 את האחרים לא ממש אהבתי מודה אתם הולכים להקליט? לא

אני עונה../images/Emo9.gif

-מתרגשים כמו בפעם הראשונה? (מן הסתם לא...) כן! בהחלט! (זה דבילי, אבל ככה זה אצלי עם האוס). -כמה פעמים צפיתם בפרק הזה? כדאי לי לחשוף את האובססיביות שלי לחלוטין? נו טוב...11(ששש...אל תגידו לאף אחד). -מה דעתכם על הפרק הזה לעומת שאר העונה? משקף או לא? לא. הפרקים שונים אחד מהשני. אבל יש המשך כמובן. אני ממש אהבתי את הפרק הזה, כי אני לא ידעתי מה באמת יהיה, לא קראתי ס', אז בפעם הראשונה שראיתי את זה היו לי רגשות מעורבים, כל כך שמחתי בשבילו, אבל מצד שני ידעתי שמשהו ישתבש בסוף. טוב, אני יודעת, אני במצב קשה. -1.01, 2.01, או 3.01 ?? 1.01!!!!! לחלוטין! -אתם הולכים להקליט? בהחלט! (אבל באסה, הערוץ 3 בווידיאו שאני מקליטה, הוא מקליט בלי סאונד בכלל, באסה! אני מתכוונת להקליט את כל העונה (פעם ראשונה שאני עושה את זה), למרות שיש לי בדיסקים את הפ' שהכי אהבתי. צפייה מהנה לכולכם אנה
נ.ב איזה באסה, קמתי היום בבוקר עם מצב רוח לא משהו. אני צריכה לחשוב מהר איך לשנות אותו לטוב יותר לפני הפרק (או שהוא אוטומטית ישתנה כשאראה את הפרק) אוי וואיי...אני חייבת טיפול נפשי דחוף או בהלם או משזה לא יהיה... אעעע >_____<'

YaEl 15

New member
עונה ../images/Emo9.gif

אני "נופלת הין הכיסאות" ולכן אני אענה על שאלות משני השאלונים...
מתרגשים כמו בפעם הראשונה? (מן הסתם לא...)לא.. לא כמו הפעם הראשונה...
כמה פעמים צפיתם בפרק הזה?אני חושבת שבשלמותו 4,5... אבל צפיתי הרבה פעמים בקטעים ממנו...
מה דעתכם על הפרק הזה לעומת שאר העונה? משקף או לא? --
1.01, 2.01, או 3.01 ?? אממ.. קשה מדי... 2.01 היה פרק די רגיל, 1.01 היה מוזר (בצורה חיובית, כמובן
) בקיצור-- אין לי מושג....
אתם הולכים להקליט? כן!!
מתרגשים? כן...
מה אתם מצפים מהעונה השלישית? התפתחויות בדמויות, הפתעות, ומקרים מעניינים....
מה הדבר הכי הזוי שיכול לקרות?
קמרון ניכנסת להריון מ...ווגלר.
סטייסי רוצחת את מארק, וחוזרת להאוס...
מגלים שלצ'ייס יש רחם....
האוס ופורמן מתיידים, והולכים לשחק ביחד גולף (כשלפתע פורמן מרגיש כאבים עזים בירך ימין..) אהה... אני לא טובה בזה... יצא טיפשי מדי...
בסוף העונה הקודמת, לפני שהאוס איבד את ההכרה, הוא ביקש קטמין, מה לדעתכם יקרה עם זה?--
הצלחתם להימנע מקריאת ספויילרים/ תמונות מהעונה השלישית? ממש ממש לא!
לפי התקציר, איך ניראה לכם הפרק? אם שופטים רק לפי התקציר - נחמד...

זה היה פשוט מעולה.

לא יודעת מה אחרים חושבים, וגם לא ממש אכפת לי.... אני חושבת שזה היה פרק מעולה. אהבתי כל שניה ושניה....חוץ מהקטע שהם עשו לו את הבדיקה של הבטן, כי זה הזכיר לי דברים שאני לא ממש רוצה לזכור
אבל חוצמזה....היה כיף לראות אותו רץ ככה

anatge

New member
גם לכם נהייה שחור באמצע?

לא נורא היה גדול וויי u cants get what you want

אעעעעע...אז אין?../images/Emo10.gif

עד שאני כן יכולה...נו טוב... והתקלה הזו הייתה ממש מעצבנת! אני חשבתי לעצמי, או שיתחילו מאותו קטע שהתקלקל, ולא יראו עד הסוף את הפרק, בגלל שיש זמן קבוע מראש, וזה כבר קרנ עם סדרות אחרות בערוץ 3. או שימשיכו אחרי הקטע שפיספסנו, ונראה עד הסוף, אבל לא נקליט את הקטע לעולם... שיהיה...לא נורא. ><

Tal2012

New member
שמתם לב ש..

המשפט האחרון בפרק היה של וילסון : " EVERYBODY LIES " , וכביכול זה המשפט של האוס
חח מסר כפול. אהבתי את הקטע עם החולה סרטן, כמובן שהאוס תמיד צודקת
אין ספק שהצחיק אותי הקטע שהאוס היה בחדר הירוק עם כל הצילומים והחבורה סירבה לכל מה שהוא רצה לעשות .. חח כמו איזו מאפיה קטנה נגד האוס
מלבד צ'יס, כמובן חח חיית השעשועים שלו. ממש יפה לקמרון הפוני
מוסיף משהו אקסטרה
! הקטע עם הדם על השטיח היה ענק
הצחיק אותי האוס כשהגיע לחדר של קדי בלילה חחח אחרי שהוא היה במזרקה. אבל.. אבל.. אני מתגעגעת למקל שלו

Tal2012

New member
אגב, האוס חייב, אבל פשוט חייב..

להוריד קצת את המכנסיים חחחחחחח בהתחלה כשהוא היה עם החליפה האפורה והחולצה הורודה ( אגב, הוא נראה מעולה ) הוא פשוט נראה כמו איזה צנון חח שינמיך קצת את המכנסיים
הם לא אמורים לעבור את הפופיק !

YaEl 15

New member
מסכימה!!

חשבתי לעצמי "מה זו הגזרה הגבוהה הזו?"
לא נורא. הוא תמיד יהיה סקסי, גם בחצאית מיני (חח.. יצא לי לראות אותו
)

לפי משאני הבנתי...

שהמראה החיצוני שלו מסודר יותר. שהוא שם לב להופעתו החיצונית, ומתעסק יותר בזה מאשר להעביר את הכאב הפיזי. אבל כן, זו גיזרה גבוהה, אבל זה לא מפריע לי. והחולצות מגוהצות! זה מוגזם!!! זה הדבר היחיד שהפריע לי בפרק! 0=

גיזרה גבוהה זה לא מפריע לי. אני לא אוהבת את

המכנסיים האלה שזה ממש ממש ממש צר, למטה, איפה שהקרסוליים. זה פשוט לא מחמיא לכל אחד, רק למי שיש רגליים יפות >______<'

o r t a l i t

New member
פרק מדהים 3> [מיני ../images/Emo58.gif מופרד]

התרגשתי כמו בפעם הראשונה, בעיקר כי צפיתי רק פעמיים לפני, הוא די משקף... אבל לא בצורה מספקת, העונה במלואה הרבה יותר טובה מזה. אני חושבת ש3.01 הוא פרק התחלת-העונה הטוב ביותר ואנלא צריכה להקליט כי הכל על דיסקים/מחשב :] ------ אין לי כח לחפור, כי חפרתי לאחרונה בשרשור המספיילר, אבל יש לי כמה מילים, האוס3> [הוא כזה שקסי רטוב, מזיעה או ממים חח וכמובן גאון כתמיד
, גם אם כביכול שונה] קאדי3>, האדי3> [יואוווו חלון P: וסוף] קמרון שונה ומגניבה רצח, כיף לראות אותה ככה :) ווילסון עוד יתברר כמישהו מגעיל ונוראי ששונא את האוס ועושה הכל כדי לנסות לווסת לו את החיים במטרה לאמלל אותם 0= האוס גאון (גם אם זה היגיון טהור וקצת פחות אתיקה רפואית), תשלים XD צ'ייס חמוד כתמיד [כמה ממ ? :] ואפילו את פורמן חיבבתי :) ------ אחרי קו ההפרדה הבא מגיע הספוילר !!
------ אחרי צפייה בשאר העונה היה לי ממש ממש ממש קשה לראות את סוף הפרק... אחח הטריטר [וואי, ככה הוא נקרא ? שכחתי] הזה מציק לי מראש ^_~

shahar615

New member
עונה לשאלון השני

מתרגשים? מאוד מה אתם מצפים מהעונה השלישית? שתהיה יותר טובה מהשנייה (יהיה לה קשה מאוד) מה הדבר הכי הזוי שיכול לקרות? האוס יתאהב במישהי חדשה בסוף העונה הקודמת, לפני שהאוס איבד את ההכרה, הוא ביקש קטמין, מה לדעתכם יקרה עם זה? אה אני מרמה כי ראיתי הרגע את הפרק הראשון... הצלחתם להימנע מקריאת ספויילרים/ תמונות מהעונה השלישית? כן!!!!!! לפי התקציר, איך ניראה לכם הפרק? מעולה ועכשיו לתגובה על הפרק: למה האוס הולך? כל הפרק התפללתי שהוא יחזור לצלוע... אני מרגישה דיי רע עם זה. אתם זוכרים שעשינו דיון על השינויים שיקרו להאוס כשהוא יחזור ללכת (אם וכאשר) אחרי העונה השניה? בדיאבד זה היה די ספויילרי לא? האוס עוזר? אוהב? הולך? מקבל תודות? מה קרה להאוס שהתמכרתי עליו?? אני מקווה שזה ישתנה זה נורא מוזר לי. אני מקווה שאני אמצא את הדיון ממש מתאים לי לקרוא אותו. אבל בכללי פרק מעולה נשמע התחלה של עונה מופלאה. יש לזה שידורים חוזרים? הטלוויזיה השתגעה לי....

למעלה